Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Ηλια καλη προσπαθεια νομιζω οτι εαν πηγαινες πιο 'πισω' οι φωτογραφιες θα κερδιαζαν ποντους.
SSark τι μοντελο ειναι ετουτο?

Ηλία η επεξεργασία της πρώτης είναι πολύ καλή, για μένα υπάρχει και "δρώμενο", δυστυχώς το φόντο σου έχει πολλά πρόσωπα που δεν το αφήνουν να αναδειχθεί. Καλή προσπάθεια θα ήθελα λίγο αέρα παραπάνω δεξιά αν υπάρχει. Η 2η είναι snapshot οπως λες.
Οι υπόλοιπες δεν ανήκουν στο παρών θέμα αν και έχουν ωραία χρώματα και καδρα

Εγώ είμαι στο ανάποδο από τον Νασο. Εχω αρκετές καλοκαιρίνες (και χειμωνιάτικες για να είμαι ειλικρινής) που προσπαθώ να ετοιμάσω για εκτύπωση αυτό τον καιρό. Απλώς οι περισσότερες είναι "οικογενειακές" οπότε δεν τις ανεβάζω γιατί φαντάζομαι ότι βαρεθήκατε να βλεπεται πορτρέτα των παιδιών ή της συζήγου. Ταυτόχρονα κάτι ο καιρός κατι η δουλειά δεν έχω βγει τον τελευταίο μήνα βόλτα για φωτογραφίες ούτε στο πάρκο που είναι δίπλα όχι παραέξω που θα ήθελα.

@Leo δεν εχω την παραμικρή ιδέα!!!
αν υπάρχει κάποιος "ειδικος" ας μας πει!!

mixani 2.jpg

ps: ups Ntinnton εχεις δικιο!
I m :offtopic:

Last edited:
Απάντηση: Re: Street Photography

Γενικως υπαρχει απραξια... ελαχιστοι ανεβαζουν φωτο, ακομα πιο ελαχιστες σχολιαζονται, (με αποτελεσμα να αισθανεται κανεις οτι σπαμαρει, τουλαχιστον εγω ετσι αισθανομαι)...

Tσ..τσ.... έτσι ε; Χμμμμμμ!.......:7SFGSFG::7SFGSFG:
Έλα βρε που σπαμάρεις τώρα!!! Απλά μας έχει πάρει απο κάτω η όλη κατάσταση
και που δεν φαίνεται να διορθώνεται..
Που θα πάει όμως.......

Re: Απάντηση: Re: Street Photography

1. Unirea boulevard, Bucharest, residential blocks built in the 70's.

Εργατικες κατοικιες που λεμε δηλαδη... τουλαχιστον αυτες στη ρουμανια εχουν μπαλκονια.... αυτες που ειναι στη σλοβακια ειναι σαν περιστερωνες... μονο τετραγωνα παραθυρα... με τα μπαλκονια ειναι μαλωμενοι ακομα και στις καινουργιες οικοδομες που φτιαχνουν...

Φίλε Χιώτη ξεφεύγουμε απο το street photography όμως και πάμε στη "φωτογραφία που έβγαλα στο δρόμο"...

Φίλε Χιώτη ξεφεύγουμε απο το street photography όμως και πάμε στη "φωτογραφία που έβγαλα στο δρόμο"...
Τώωωωωρα; Το "Street Photography" πρέπει να έχει τα περισσότερα off topic μηνύματα σε όλοκληρο το avclub!

Excellent idea drek! When i will get back to Greece i will start a new thread ''street taken photos", so no misunderstandings any more!

In anyway, i read a comment that this thread is dying, so i decided to contribute some photos even with the risk of being "off topic".

*sorry for the english language, but i cannot use Greek since i work from a borrowed pc -and greeklish are stricly prohibited in the forum.

Last edited:
Re: Απάντηση: Street Photography

Ετσι είναι!
Ρίχτε μια ματιά στις πρώτες σελίδες του νήματος απο το 2008.....

Γενικως ειναι ενα θεμα αυτο με τη φωτογραφια δρομου, σε ολα τα φορουμς... εδω μπερδευουμε τη φωτογραφια τοπιου με την αρχιτεκτονικη, στο δρομο θα κολλουσαμε...?:smash:

Εμενα αλλο με ανησυχει (που λεει ο λογος)... γυρισα στην πρωτη σελιδα του συγκεκριμενου νηματος οπως ειπε ο Βασιλης, και τι ειδα? Περαν του οτι καποιοι φωτογραφιζαν με νικον D40 (αν ειναι δυνατον :award:Ο ) ειδα καμμια 10ρια φωτο του Βασιλη, ειδα του send, ειδα του Βλασση του ncups... επισης ειδα αλλες τοσες απο μελη που πλεον ουτε καν διαβαζουν το φορουμ... τον sotos, τον Mιχαλη Θ. τον nilo και δεν θυμαμαι ποιοι αλλοι...

Επισης ειδα οτι ο Βλασσης ειχε αποριες για τη μετροπη στο Α/Μ... :worshippy: και ο send για το αν οι φωτογραφιες του ειναι δρομου ή οχι...:award:

Κοινως, οπως ειπαμε και παραπανω οι καταστασεις αλλαζουν και μαζι τα χομπυ... (ειδικα αυτα)... αρα, με αυτο το σκεπτικο, οι φωτο του Χιωτη (με τις πολυκατοικιες) ή του ssark με τη μηχανη, καλα εκαναν και ανεβηκαν και ακομη καλυτερα εκαναν ο drek, ο Νασος, o Bασιλης που τον... παρατηρησαν :ears: Αριστα θα ηταν, αν ο Χιωτης υποστηριζε τις πολυκατοικιες (και ετσι θα ανεβαζα κι εγω τα δικα μου πανελακ:HTEHETH63:) και θα πατουσαμε ενα μαλωματακι περι του θεματος...:ADFADF1:

Επισης ειδα, οτι οι κακες συνηθειες, δεν αλλαζουν βρε παιδι μου... εγραφα στις 12-2-2009

Εκεινο που θα ηθελα να δοκιμασω (και νομιζω θα εδειχνε καλο) ειναι να κρατουσα εγχρωμο το θεμα και ασπρομαυρο το φοντο, αλλα δεν εχω τις γνωσεις ουτε το προγραμμα για να το κανω.

μου πηρε κανα δυο χρονια, αλλα... σας την εφερα :smash:

Οπως επισης, οτι η ιστορια επαναλαμβανεται εστω και ασυνειδητως...

Η επεξεργασια σε αυτην τη φωτο (τη 2η) ειναι αυτο που προσπαθησα να κανω σε αυτην (ασχετα αν περασε και δεν ακουμπησε...

Παντως εχει φοβερο ενδιαφερον, να κοιτας παλια μηνυματα και να θυμασαι με τι μηχανη φωτογραφιζες μολις πριν 3 χρονια (εγω ξεκινησα το 2008) τι θεματα τραβουσες, τι αποριες ειχες...

...και το πιο σημαντικο, οτι καποιοι που εδιναν τοτε συμβουλες (Βλασσης, Billy, send, Ηλιας Γιαριμης) συνεχιζουν ακαθεκτοι ακομα και τωρα...

...ωραια παρεα, ωραια πραματα...:ernaehrung004:

Μιας και σε αυτό το thread γίνεται η κουβέντα, θα ήθελα να πω και εγώ δυο πραγματάκια, σαν μάλλον το νεότερο μέλος και λιγότερο γνώστης των "μυστικών της φωτογραφίας"
τυχαία ανακάλυψα το φορουμ λόγω απορίας με την νεχ που πρόσφατα αγόρασα
είδα όμως ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες και πραγματικά "ζήλεψα" πολλές από αυτές.
ΟΜΩΣ αυτό που με έκανε να αρχίσω και να ανεβάζω είναι το κλίμα της παρέας που εισέπραττα από τα σχόλια και την όλη διάθεση στο φόρουμ
για μένα είναι όαση σε αυτή την μίζερη πραγματικότητα που ζούμε πλέον.
πριν ανεβάσω προσπαθώ να δώσω ότι καλύτερο μπορώ και φυσικά θέλω τα σχόλια σας
και ελπίζω οτι κάποιος συμφουρίστας θα ανεβάσει μια δικιά του για να παραμείνει υψηλό το επίπεδο του φόρουμ
:ernaehrung004:
θέλω κάθε πρωί που μπαίνω στο φόρουμ να βλέπω καινούργιες φώτο πίνοντας το καφεδάκι μου έστω και ολίγον of topic!!
ζητάω πολλά?
-bye-

Απάντηση: Street Photography

Εγώ θα ήθελα να σχολιάζονται περισσότερο οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν. Και αυτές που ίσως δεν λένε και πολλά θα έπρεπε τα εμπειρότερα μέλη τουλάχιστον να έλεγαν σε εμάς τους νεότερους μια κουβέντα να βελτιωθούμε. Αν οι φωτό μας περνάνε ασχολίαστες και τα νήματα είναι μόνο για να λέμε μπράβο στις ομολογουμένως εξαιρετικές φωτογραφίες αρκετών παιδιών εδώ μέσα νομίζω δεν αρκεί. Προσωπική άποψη βεβαίως ...

Re: Απάντηση: Street Photography

Εγώ θα ήθελα να σχολιάζονται περισσότερο οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν. Και αυτές που ίσως δεν λένε και πολλά θα έπρεπε τα εμπειρότερα μέλη τουλάχιστον να έλεγαν σε εμάς τους νεότερους μια κουβέντα να βελτιωθούμε. Αν οι φωτό μας περνάνε ασχολίαστες και τα νήματα είναι μόνο για να λέμε μπράβο στις ομολογουμένως εξαιρετικές φωτογραφίες αρκετών παιδιών εδώ μέσα νομίζω δεν αρκεί. Προσωπική άποψη βεβαίως ...

Δικιο εχεις,ετσι ειναι.

Πολλες φορες προσωπικα (και νομιζω λιγο πολυ να συμβαινει σε ολους),βλεπω καποιες φωτογραφιες που μου αρεσουν ή και το αντιθετο,που θα ηθελα να γραψω μια γνωμη,ενα σχολιο,αλλα για τον αλφα ή βητα λογο δε γραφω (γιατι δεν εχω ορεξη να κατσω να γραψω πχ τη δεδομενη στιγμη).