ok, καλώς.Εμενα ειναι ακριβως το αντιθετο![]()
Παιδια σας εχω ενα θεματακι οποιος μπορει να το κανει για να δω...
Θελω να φωτογραφισετε ενα θεμα με τη μεθοδο hdr,που να φαινεται τελειως ρεαλιστικο.Να χρησιμοποιησετε τη μεθοδο αυτη δηλαδη,για να πετυχετε αυτο που βλεπουν τα ματια μας σε καποιες φωτιστικες συνθηκες που η μηχανη δε μπορει να μας δωσει το ιδιο αποτελεσμα σε δυναμικο ευρος.
Δηλαδη βρειτε ενα σκηνικο με τετοιο ευρος τονων απο πολυ σκουρα μεχρι και πολυ φωτεινα,οπου τα ματια μας τα βλεπουν καλα αλλα η μηχανη δε μπορει,και προσπαθηστε να δωσετε ενα αποτελεσμα εντελως ρεαλιστικο χωρις ιχνος hdr-ιλας
Να ειναι σαν πραγματικοτητα,χρωματα,κοντραστ κτλ ολα.
Ξανακανω quote αυτο που εγραψα χθες,πραγματι περιμενω να δω αποψεις πανω σε αυτο απο ολους οσοι ασχολουνται με hdr.Θα το εκανα εγω,αλλα οπως εχω αναφερει και στο παρελθον,η σχεση μου με τις επεξεργασιες ειναι πολυ μικρη,και απο photoshop και raw και τετοια ουσιαστικα μηδαμινη στην πραξη.
![]()
πιστευω εννοεις κατι τετοιο ε ;
![]()
την εχω ξαναβαλει στο νημα αυτη την φωτο.
Δεν δινει την αισθηση οπως οι αλλες hdr μου αλλα πιστευω κατα την γνωμη μου οτι εχει αποτυπωσει ολους τους τονους σωστα.
πιστευω εννοεις κατι τετοιο ε ;
την εχω ξαναβαλει στο νημα αυτη την φωτο.
Δεν δινει την αισθηση οπως οι αλλες hdr μου αλλα πιστευω κατα την γνωμη μου οτι εχει αποτυπωσει ολους τους τονους σωστα.
Bαλε και μια εκδοχη χωρις HDR πλαι πλαι να δουμε τι ωφελη αποκομισες σε αυτο το καδρο απο την επεξεργασια.
Οντως έχει κάποια καμμένα (ελάχιστα πάνω από το βουνό στο βάθος, καθώς και ανάμεσα στα δέντρα δεξιά), στα όρια του αποδεκτού, νομίζω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.