_tzo_
Banned
Re: Fuji XT-2
H α6500 τιμολογιακά είναι ο ανταγωνιστής της XT-2.
1700 η μία, 1700 ακριβώς η άλλη βλέπω στο amazon.de.
Η τιμή της Α6500 είναι πολύ καλή και ενώ σαν μηχανή την προτιμώ από την xt2, κολλάω στους φακούς..με τι φακό ζουμ να την πάρεις για να ξεκινήσεις? με τον αστείο 16-50?? με τον πανάκριβο χωρίς λόγο 16-70, με την γκουμούτσα 18-105...ενώ με την xt2 παίρνεις οικονομικά τον 18-55 και έχεις έναν πολύ αξιόλογο φακό να ξεκινήσεις, μην πω κιόλας ότι ένας μέσος χρήστης δεν χρειάζεται και άλλο φακό!!
Υ.Γ. Ένα κιτ xt2 με τον 18-55 στα 1.500 ευρώ θα το κοιτούσα ευχαρίστως!!
Το ίδιο ισχύει και με τον συνδυασμό με τον 90/2.8 που θα με ενδιέφερε. Σταθεροποίηση πουθενά.
90/2.0 για σε παρακαλώ ... μου προσέβαλες τον αγαπημένο μου φακό :smile: δεν είναι ίσα κι όμοια με τον sony
Mόνο εμένα δε με απασχολεί το ibis;
Αν και ένα φτηνό gimball θα το ήθελα.
...άλλα τουλάχιστον σου δίνει έναν αξιόλογο και χωρίς να στοιχίζει πολλά λεφτά κιτ φακό που θα αναδείξει την μηχανή σου και εν τέλει μένεις και με αυτόν.....γενικότερα πάντα σε ένα σύστημα κοιτούσα πρώτα τα σώματα πλέον κοιτάζω πρώτα τους φακούς...
Αυτό είναι το θέμα. Φοβάμαι ότι θα μείνω με μεταβλητού διαφράγματος ζουμ, ενώ δεν θέλω κάτι τέτοιο.
Κι εγώ τους φακούς κοιτάζω, και βλέπω να με περιορίζει το lineup της Fuji παρά να με απελευθερώνει.
Οι 16-55/2.8 και ο 90/2 που θα ήθελα για αρχή δεν έχουν σταθεροποίηση.
Toυλάχιστον στη Sony μπορείς να κοιτάξεις και πιο ψηλά, με τη FE σειρά, και από το aps-c στο βίντεο με τον νέο τρομερό powerzoom 18-110/4 OSS.
ε.. ντάξει δεν πειράζει! τόση σταθεροποίηση έχεις στον εξοπλισμό σου. δοκίμασε και λίγο χωρίς. ούτως ή άλλως για foto θα την πάρεις την ΧΤ2 όχι για βίντεο
sony 18-110/4 ! 4 χιλιάρικα για κροπ φακό με f4.0...!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.