Αν έχεις ήδη στικάκι χρειάζεσαι αρκετή τύχη γιατί υπάρχει συνήθως ασυμβατότητα μεταξύ ταμπλέτας-στικακίου. Αν δεν έχει στικάκι και σκέφτεσαι να αγοράσεις μια πιο σίγουρη λύση είναι κάτι σαν το επόμενο:paИ-baL;1056662399 said:μπορω να εχω internet στο tablet απο usb στικακι?
Κάτοχος ευτυχης απο το απογευμα,μεσω Γερμανού με την δωροεπιταγή στα 219.90 ευρώ.
Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες,φορτίζει...και αύριο τα νεώτερα...
Πρώτες out of the box εντυπώσεις:
Πολύ ωραίο! Δεν περίμενα τόσο όμορφο design καταρχάς (δεν το'χα δει ποτέ από κοντά), ωραίο κράτημα. Το πακετάρισμα από τη Google είναι πολυτελείας, στα στάνταρ της Apple. (Σκληρή πολυτελής θήκη, μικρά φυλλαδιάκια για getting started και warranty).
Στο δια ταύτα, μέσα σε 1 λεπτό δουλεύεις. Εγκατεστημένα τα πάντα, κατεβάζεις δωρεάν προγράμματα τύπου skype, netflix κλπ χωρίς πιστωτική (α ρε Apple..)
Η απόκριση του λειτουργικού είναι σχεδόν...φαντεζί. Αστραπιαία τα πάντα.
Η οθόνη, δε με ενθουσίασε λόγω εμφανούς grid (στα ανώμαλα μάτια μου πάντα, το έψαξα και το βρήκα, αλλιώς δε θα το καταλάβαινα). Ωστόσο, είναι εξαιρετικά πιο ευκρινής από το mini, κείμενα που δοκίμασα να διαβάσω φαίνονταν εξαιρετικά, άρα χρησιμεύει εύκολα και για ebook reader χωρίς να κουράζεις τα μάτια σου. Εν τω μεταξύ out of the box ειναι ρυθμισμένη αρκετά σκοτεινή, άρα έχει βάση αυτό που έλεγα για τα reviews που το δείχνουν δίπλα στο mini και φαίνεται φτωχό.
Εντύπωση μου έκανε το....siri το οποίο δουλεύει άψογα, ακόμα και με τα ρωμιοβλαχικα αγγλικά μου.
Γενικά δηλώνω ενθουσιασμένος, ωστόσο, περιμένω να δω σε καθημερινή χρήση πως θα με βολέψει, για να δω αν θα το κρατήσω.
μακαρι να ειχαμε netflix στην Ελλαδα !!!
YG…ουτε στο itunes χρειαζεσαι πιστωτικη για δωρεαν εφαρμογες.
μη λέμε ότι θέλουμε...
για κανέναν λόγο από πάντα...
για να κατεβάσεις free εφαρμογές χωρίς πιστωτική έπρεπε να φτιάξεις αμερικάνικο λογαριασμό...
καμία σχέση με την "ευκολία" που ακούμε για το σύστημα της apple...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.