Google Nexus 7 [2012]

Re: Google Nexus 7

not anymore...Γερμανος ειναι soldout.τουλαχιστον σε 2 καταστηματα στην αθηνα μου ειπαν πως οι αποθηκες ειναι αδειες.

Απάντηση: Google Nexus 7

Κάτοχος ευτυχης απο το απογευμα,μεσω Γερμανού με την δωροεπιταγή στα 219.90 ευρώ.
Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες,φορτίζει...και αύριο τα νεώτερα...

paИ-baL;1056662399 said:
μπορω να εχω internet στο tablet απο usb στικακι?
Αν έχεις ήδη στικάκι χρειάζεσαι αρκετή τύχη γιατί υπάρχει συνήθως ασυμβατότητα μεταξύ ταμπλέτας-στικακίου. Αν δεν έχει στικάκι και σκέφτεσαι να αγοράσεις μια πιο σίγουρη λύση είναι κάτι σαν το επόμενο:
http://cosmote.gr/cosmoportal/page/...PWiFi_ZTEMF60/section/InternetOnTheGo_Devices (έχει και η vodafone / wind ανάλογα)
ουσιαστικά βάζεις την σιμ κάρτα δεδομένων σε αυτή την συσκευή και αυτή σου δημιουργεί ένα ασύρματο δίκτυο wifi και η ταμπλέτα συνδέεται εκεί. Βέβαια έχεις να φορτίζεις μία ακόμη συσκευή αλλά το θετικό είναι ότι δεν έχεις πολύ κοντά σου έναν πομποδέκτη κινητής να δουλεύει συνεχώς και να σου τρώει και μπαταρία.

Μην ανησυχείτε πάντως αν δεν το βρίσκετε, εγώ είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικός, η αγορά ήταν μάλλον παρορμητική και δοκιμαστική. Θα κάνω το τεστ μου για λίγες μέρες όσο θα είμαι Ελλάδα, θα κάνω τις συγκρίσεις μου και με το iPad mini που υπάρχει ήδη στην οικογένεια, και αν δω ότι τελικά δεν ξεκολλάω από το iOS σύμπαν, θα το πουλήσω πρακτικώς καινούριο σε τιμή Αμερικής και βγάλε. :D

Πάντως, για την ώρα είμαι αισιόδοξος. Θα δείξει.

Να ευχαριστήσω και από δω τον flaski που μοιράστηκε μαζί μου πολύτιμες γνώσεις του για το αρχικό σοκ του "switch" στον Android κόσμο!

Last edited:

Κάτοχος ευτυχης απο το απογευμα,μεσω Γερμανού με την δωροεπιταγή στα 219.90 ευρώ.
Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες,φορτίζει...και αύριο τα νεώτερα...

Καλορίζικο!!!!

Καταπληκτική τιμή!

Περασα απο Γερμανο σημερα, λεει εξαντλημενο απο μεσα ιανουαριου το 32αρι μονο... οποιος προλαβε προλαβε

Πρώτες out of the box εντυπώσεις:

Πολύ ωραίο! Δεν περίμενα τόσο όμορφο design καταρχάς (δεν το'χα δει ποτέ από κοντά), ωραίο κράτημα. Το πακετάρισμα από τη Google είναι πολυτελείας, στα στάνταρ της Apple. (Σκληρή πολυτελής θήκη, μικρά φυλλαδιάκια για getting started και warranty).

Στο δια ταύτα, μέσα σε 1 λεπτό δουλεύεις. Εγκατεστημένα τα πάντα, κατεβάζεις δωρεάν προγράμματα τύπου skype, netflix κλπ χωρίς πιστωτική (α ρε Apple..)

Η απόκριση του λειτουργικού είναι σχεδόν...φαντεζί. Αστραπιαία τα πάντα.

Η οθόνη, δε με ενθουσίασε λόγω εμφανούς grid (στα ανώμαλα μάτια μου πάντα, το έψαξα και το βρήκα, αλλιώς δε θα το καταλάβαινα). Ωστόσο, είναι εξαιρετικά πιο ευκρινής από το mini, κείμενα που δοκίμασα να διαβάσω φαίνονταν εξαιρετικά, άρα χρησιμεύει εύκολα και για ebook reader χωρίς να κουράζεις τα μάτια σου. Εν τω μεταξύ out of the box ειναι ρυθμισμένη αρκετά σκοτεινή, άρα έχει βάση αυτό που έλεγα για τα reviews που το δείχνουν δίπλα στο mini και φαίνεται φτωχό.

Εντύπωση μου έκανε το....siri το οποίο δουλεύει άψογα, ακόμα και με τα ρωμιοβλαχικα αγγλικά μου.

Γενικά δηλώνω ενθουσιασμένος, ωστόσο, περιμένω να δω σε καθημερινή χρήση πως θα με βολέψει, για να δω αν θα το κρατήσω.

Δεν είδα κάποιο πρόβλημα στην 4.2 με το Η7 3G. Ισα-ισα που πρόσθεσε και το swype keyboard. (Να διευκρινίσω πως δεν είχα το bluetooth πρόβλημα που άλλοι αναφέρουν).

Maestro, ακόμα ψάχνεσαι για εφαρμογές? Προσωπικά δεν ξεκολλάω από Τοίνυν (για ελληνικό ραδιόφωνο), ES Explorer (μαζί με το Task Manager), Σκύρε και Google Talk (για ευνόητους λόγους), Netflix και τον αγαπημένο μου Opera Mini (για πολύ γρήγορο browsing με "περιορισμους")

A! και βεβαια το προγραμματάκι για σύνδεση με USB Sticks για μουσική, βιντεάκια και σύνδεση με την Canon Powershot μου! (Nexus Media Importer?)

Τοίνυν = TuneIn, Σκύρε = Skype

Last edited by a moderator:

Πρώτες out of the box εντυπώσεις:

Πολύ ωραίο! Δεν περίμενα τόσο όμορφο design καταρχάς (δεν το'χα δει ποτέ από κοντά), ωραίο κράτημα. Το πακετάρισμα από τη Google είναι πολυτελείας, στα στάνταρ της Apple. (Σκληρή πολυτελής θήκη, μικρά φυλλαδιάκια για getting started και warranty).

Στο δια ταύτα, μέσα σε 1 λεπτό δουλεύεις. Εγκατεστημένα τα πάντα, κατεβάζεις δωρεάν προγράμματα τύπου skype, netflix κλπ χωρίς πιστωτική (α ρε Apple..)

Η απόκριση του λειτουργικού είναι σχεδόν...φαντεζί. Αστραπιαία τα πάντα.

Η οθόνη, δε με ενθουσίασε λόγω εμφανούς grid (στα ανώμαλα μάτια μου πάντα, το έψαξα και το βρήκα, αλλιώς δε θα το καταλάβαινα). Ωστόσο, είναι εξαιρετικά πιο ευκρινής από το mini, κείμενα που δοκίμασα να διαβάσω φαίνονταν εξαιρετικά, άρα χρησιμεύει εύκολα και για ebook reader χωρίς να κουράζεις τα μάτια σου. Εν τω μεταξύ out of the box ειναι ρυθμισμένη αρκετά σκοτεινή, άρα έχει βάση αυτό που έλεγα για τα reviews που το δείχνουν δίπλα στο mini και φαίνεται φτωχό.

Εντύπωση μου έκανε το....siri το οποίο δουλεύει άψογα, ακόμα και με τα ρωμιοβλαχικα αγγλικά μου.

Γενικά δηλώνω ενθουσιασμένος, ωστόσο, περιμένω να δω σε καθημερινή χρήση πως θα με βολέψει, για να δω αν θα το κρατήσω.

χε, χε... welcome to the club! θα σταματήσεις να ανοίγεις PC σιγά σιγά... βάλτου και τα ελληνικά γιατί θα χαλάσει η ορθογραφία σου σιγά σιγά στα ξένα...

απο παντα… http://support.apple.com/kb/HT2534?viewlocale=en_US&locale=en_US

http://au.ibtimes.com/articles/3280...pp-store-account-credit-card.htm#.UNLRTKWVeH8

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

μη λέμε ότι θέλουμε...

για κανέναν λόγο από πάντα...

για να κατεβάσεις free εφαρμογές χωρίς πιστωτική έπρεπε να φτιάξεις αμερικάνικο λογαριασμό...

καμία σχέση με την "ευκολία" που ακούμε για το σύστημα της apple...

μη λέμε ότι θέλουμε...

για κανέναν λόγο από πάντα...

για να κατεβάσεις free εφαρμογές χωρίς πιστωτική έπρεπε να φτιάξεις αμερικάνικο λογαριασμό...

καμία σχέση με την "ευκολία" που ακούμε για το σύστημα της apple...

Η αλήθεια είναι καπου στην μεση νομίζω. Πριν 1.5-2 χρονιά ήθελε κάρτα στανταρ. Προφανώς αυτό το αλλάξαν (να'ναι καλά ο ανταγωνισμός) και σε νεο λογαριασμό που έφτιαξα πριν λιγο καιρο έχει επιλογή να μην βάλεις κάρτα.

Να συμπληρώσω επίσης ότι συγκρίνοντας τις δωρεάν στα δυο μαγαζιά της apple είναι σαφώς πιο παιδικές και σε οδηγούν ξεδιαντροπα στις επι πληρωμή. Κυρίως αυτό γίνεται με τις πολύ επιθετικές διαφημίσεις. Και στο πλει. φυσικά έχουν διαφημίσεις (όχι όλες) αλλα είναι πολύ πιο διακριτικές και έχεις και επιλογές να τις περιορίσεις η κόψεις (χωρίς ρουτ πάντα). Appstore χωρίς πιστωτική είναι κουτσός αστραχάν, στο πλει μπορεις δωρεάν να καλύψεις αξιοπρεπώς τις ανάγκες σου. Στο απ στορ ισχύει η λογική της Αντουανέτας "εεεε αφού πεινάνε ας φανε παντεσπάνι".

Νομίζω πως στην αρχή υπήρχε αυτη η δυνατοτητα μονο στο US store και λιγο αργοτερα προστεθηκε και στο Ελληνικο.