Δεν ξέρω όμως αν θα θελετε να σας πω τι άκουσα; :helmet:
Κάτσε βρε μάνα μου...
Θεωρείς αυτό το σύστημα αναφοράς ώστε να καταλάβεις τις διαφορές;
BTW και το 67SE είχα στη συλλογή μου και το χάρισα
Δεν ξέρω όμως αν θα θελετε να σας πω τι άκουσα; :helmet:
Θα σε σκοτώσω κερατά Art ----> :violent-smiley-030: :antlers: <---- Οχι ρε παιδιά , μια πλάκα έκανα.
...Τώρα ,ειλικρινά, πιστεύει κανένας ότι βάζοντας ένα PS1 να παίξει χωρίς κανένα mofidication με ένα κάρο roll-off υψηλές και ένα κάρο
χαμηλό '90s-DAC καταπίνει ότι κάθετε πχ. δίπλα σε ένα ...ας μην πώ πολλά... Musical Fidelity Nu-Vistor DAC (παλαιατζούρα κι αυτό) ή A5 CD ή ένα Benchmark DAC1 για να
μην ξεφύγουμε σε τιμές που τρομάζουν και να μείνουμε στα χαμηλά βαλάντια των audiophiles...??????????? Εαν ναι, τότε να ...τα στήσουμε
κάπου για μια κόντρα και τα δύοΤο PS3 τί πιάνει ρε παιδιά που το έχω και αυτό ? Λέτε σε 15 χρονάκια να αφήσει διαθήκη ο Art D. στο stereophile άρθρο που
να γράφει 'σας τα πα εγώ... πριν από 15 χρόνια το PS3 έπαιζε καλύτερα από τα DcS !Χαχαχαχαχα.
Δηλαδη, ο συγκεκριμενος reviewer του συγκεκριμενου περιοδικου, δεν ξερει τι ακουει και τι γραφει? Ειναι μηπως προς το συμφέρων του να παιζει το PS1 καλυτερα απο τα περισσοτερα πανακριβα players?
Γουστάρω ρε παιδιά... :SFGSFGSF:
Από τη μία φωνάζετε να μην ακούμε τους reviewers γιατί χρηματίζονται, δεν ξέρουν τι γράφουν, δεν ξέρουν τι ακούν, είναι βλάκες και μόλις κάποιος γράψει μία μαλακία που μας βολεύει τον προσκηνάμε!
Σε εμενα αναφερεσαι? Γνωριζεις τι με βολευει? Ισως εσενα δε σε βολευει αυτο που εγραψε.
Πάω στοίχημα ότι αν ο ίδιος reviewer γράψει ότι τα τάδε καλώδια ρεύματος παίζουν καλύτερα από τα άλλα καλώδια ρεύματος θα βγείτε πάλι να τον φασκελώνετε με χέρια και με πόδια!
Σε εμενα αναφερεσαι? Γνωριζεις τι με βολευει? Ισως εσενα δε σε βολευει αυτο που εγραψε.
Τωρα, τι να σου πω?
Μμμ... ξέρω γω; Για πες μου τι θα έλεγε το μισό forum αν ο ίδιος reviewer μιλούσε για καλώδια ρεύματος;
Δηλαδη, ο συγκεκριμενος reviewer του συγκεκριμενου περιοδικου, δεν ξερει τι ακουει και τι γραφει? Ειναι μηπως προς το συμφέρων του να παιζει το PS1 καλυτερα απο τα περισσοτερα πανακριβα players?
Μέχρι σήμερα έμεινα έξω από συζητήσεις γύρω από τα bs και digital αφ' ενός γιατί πιστεύω ότι ο καθένας ακούει με τον δικό του τρόπο, στο δικό του σύστημα, και στο δικό του χώρο και αφ' ετέρου γιατί δεν ήθελα να ''στεναχωρήσω'' αυτούς που εντυπωσιάσθηκαν τόσο πολύ με τα μηχανήματα αυτά και κυρίως να μην μπω σε αντιπαράθεση μαζί τους.
Επειδή όμως βλέπω ότι το θέμα επανέρχεται συνέχεια, θέλω να καταθέσω και τη δική μου άποψη.
Μετά λοιπόν από παρότρυνση κάποιων φίλων του forum, αγόρασα και άκουσα προσεκτικά 2 bs και 1 digital. Η ακρόαση έγινε στα 2 σύστηματα που έχω στημένα αυτό τον καιρό (το ένα αρκετά υψηλής κατηγορίας και πολύ αποκαλυπτικό) και σε σύγκριση με 3 cd players μεσαίας έως υψηλής κατηγορίας τιμής.
Το συμπέρασμα μου και η απορία μου: Πως μπορεί κάποιος να συγκρίνει τα μηχανήματα αυτά με ένα ''σοβαρό'' cd player όταν σε σημεία όπως της διαφάνειας, ταχύτητας, έλεγχο χαμηλού, έκτασης των υψηλών, υστερούσαν εμφανώς από όλα τα cd players που είχα στη διάθεσή μου.
Μόνο στη μεσαία περιοχή ήταν απλά καλό-μουσικό (πάλι με περιορισμένη διαφάνεια).Πιστεύω ότι και αυτό είναι το χαρακτηριστικό που σε κάποιους αρέσει τόσο πολύ.
Σε συστήματα όμως ισορροπημένα και αποκαλυπτικά τα μειονεκτήματα τους είναι ολοφάνερα.
Και πάλι επαναλαμβάνω ότι αυτή είναι προσωπική μου γνώμη, έγινε με μηχανήματα που δεν είχαν καμμία μετατροπή και δεν έχω σκοπό να μπω σε αντιπαράθεση με κανένα.
Δηλαδή , εαν στο μέλλον γράψει κάποιος ότι 'ευχαρίστως θα αντάλλαζα τον Ongaku μου με έναν Primaluna του γιού μου διότι εκτός του ότι παίζει καλά είναι και ελαφρύτερος - αυτό σημαίνει ότι μας έβγαλε όλους κουφούς ξαφνικά με ένα του καπρίτσιο ? (γιατί τέτοια μεγέθη συγκρίνει ο τύπος στο review του)
Η αλήθεια είναι ότι όσο κακόπιστος και να είναι κάποιος ή όσο καλόπιστος.... εαν βάλει -δεν πάω μακρυά- ένα Benchmark DAC1 ή ενα Musical Fidelity nu vistor DAC σε σχέση με το PS1 , μετά από 1 εβδομάδα συμβίωσης και με καθαρά το ηχητικό κριτίριο θα προτιμήσει τα πρώτα. Τουλάχιστον , προσωπικά και ανεξαρτήτως τιμής αυτία έχω και ακούω. Τώρα , εαν εσας ή του reviewer σας αρέσει ο ήχος του PS1 γούστο και καπέλο σας ! Εγώ, πάντως , εαν είχα PS1 και έπαιζε και ξαφνηκά μου άφηναν σπίτι ένα καλό (και ίσως ακριβό) DAC το οποίο έπαιζε καλύτερα από το PS1 , εαν άντεχα οικονομικώς θα το αγόραζα. Εκτός και εαν βγάλουμε τον οδοστρωτήρα και τα ισοπεδώσουμε όλα - ο A.D. του stereophile απλά έβγαλε στην 'φόρα' τα μαχαίροπίρουνα και τρύπησε λίγο τον ποπο των κατασκευαστών DAC που ζητούν 15 και 20 χιλιάρικα εν έτη 2008.
Γουστάρω ρε παιδιά... :SFGSFGSF:
Από τη μία φωνάζετε να μην ακούμε τους reviewers γιατί χρηματίζονται, δεν ξέρουν τι γράφουν, δεν ξέρουν τι ακούν, είναι βλάκες και μόλις κάποιος γράψει μία μαλακία που μας βολεύει τον προσκηνάμε!
(Σημείωση: Αν μου απαντήσεις απλώς με ένα «ναι», ή με τη φράση «επειδή έτσι μου γουστάρει», θα δεχθώ την απάντηση).
τι εννοείς "μας βολεύει" ??? :BDGBGDB55:
Γιατί άραγε;
WARNING! χρήστης CD Player κόστους <50ευρώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.