το δικό μου για κάποιο λόγο πηδήχτηκε (απ το παράθυρο..)
Στις αλλαγές των tracks μου κάνει ενα δυο δυνατά "τσακ" και μου πετάει στιγμιαία ενα offset στα woofer. Βαζω αναλογικό πολύμετρο στα rca (εξοδος απο πυκνωτή) και εκεί που ειναι 0 V ξαφνικά περναει μια στιγμιαία αρνητική τάση, δηλαδή η βελόνα απο το 0 παει προς τα αρνητικά. Αν συνδέσω πριν τον πυκνωτή, ενώ μετράω νορμαλ 2.5V ξαφνικα στην αλλαγη του track μου πέφτει περιπου στα 2V. Τι σκατα επαθε? Το ιδιο μου το κανει με 2 πηγες.
λες να την ακουσε επειδή καμια φορά βαζοβγάζω το σήμα εν λειτουργία ?
Nα σου πω το σκεπτικό μου. Όταν ο receiver δεν έχει input, δίνει output στο DAC 0. To "0" είναι διαφορετικό απ' το τίποτα, είναι πληροφορία. Σε ρώτησα αν κατά το ξεκούμπωμα κάνει τσαφ, ενδεχομένως προσομοιώνοντας την αλλαγή του track. Τώρα για τον πυκνωτή, προφανώς είναι αρκετά μεγάλος ώστε να περνάει το ελάχιστης συχνότητας offset. Αλήθεια τι γίνεται πριν απ' αυτόν? Μήπως η αρνητική παραμένει?
Τα 2,5 είναι μια χαρά. Η πτώση που βλέπεις κοντά στα 2 είναι το πρόβλημα. Έχεις σχηματικό?
ρε σεις μη τρελαίνεστε , ναι το κάνει αυτό που λέτε ,, είναι λάθος υλοποίηση του δέκτη, κάποια ποδαράκια εντολών δεν είναι όπως πρέπει , και κάποιοι πυκνωτές δεν υπάρχουν ... αλλά μιλάμε για 50 ευρό κατασκεύασμα ...
που πaρεπιπτόντως gamei
Εγω εχω ενα πειραγμενο αλλα "λαμπι" και ενα εντελως παρθενο. Κανενα δε μου κανει "νουμερα".
Φιλε Johnjohn αν δεν βαριεσαι δεν κολλας απο την κατω μερια του spdif ενα αλλο καλωδιο τερματισμενο σε rca θηλυκο και να δοκιμασεις και ετσι; (Δε νομιζω οτι θα κανει διαφορα αλλα you never know)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.