Μπορείς μέσω Apple, φτιάχνεις τουρκικό λογαριασμό Apple και πληρώνεις με iTunes gift cards που βρίσκεις εύκολα.Έτσι για το γαμωτω. Πώς πληρώνετε το hbo Τουρκίας?? Με κανονική κάρτα δεν με αφήνει και βλέπω δεν έχει PayPal
Μπορείς μέσω Apple, φτιάχνεις τουρκικό λογαριασμό Apple και πληρώνεις με iTunes gift cards που βρίσκεις εύκολα.Έτσι για το γαμωτω. Πώς πληρώνετε το hbo Τουρκίας?? Με κανονική κάρτα δεν με αφήνει και βλέπω δεν έχει PayPal
Μα εχει ανακοινωθει οτι απο αυριο κατεβαζεις την εφαρμογη και κανεις εγγραφηΠάντως αρκετά περίεργη η φάση με το Launch στην Κύπρο. Αύριο μπαίνει Ιούλιος και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία.Και οι σχετικές αναρτησεις στο διαδίκτυο είναι ελάχιστες . Πάντως Ελληνικά συνεχίζουν και μπαίνουν και όχι μόνο υπότιτλοι αλλά πλέον και μεταγλωττίσεις. Ιδωμεν….
Δεν νομίζω να είναι έτσι. Μακάρι να έχεις δίκιο αλλά η ανακοίνωση δεν σημαίνει ότι από αύριο μπορείς να κάνεις εγγραφή όπως το διαβάζω εγώ ( μακάρι να είμαι λάθος). Εννοεί κάπου μέσα στον ΙούλιοΜα εχει ανακοινωθει οτι απο αυριο κατεβαζεις την εφαρμογη και κανεις εγγραφη
n July, HBO Max will launch in the following countries and regions:
- Albania, Armenia, Cyprus, Estonia, Georgia, Iceland, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Latvia, Lithuania, Malta, Tajikistan
Αναλόγως την χώρα που έχει συνδρομη ο καθένας...Πληροφοριακα απο οσουϛ το εχουν, ποιο ειναι το μηνιαιο κοστοϛ στην ανωτερη ποιοτητα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.