HBO Max

Έτσι για το γαμωτω. Πώς πληρώνετε το hbo Τουρκίας?? Με κανονική κάρτα δεν με αφήνει και βλέπω δεν έχει PayPal
Μπορείς μέσω Apple, φτιάχνεις τουρκικό λογαριασμό Apple και πληρώνεις με iTunes gift cards που βρίσκεις εύκολα.

• Like
Reactions: xSpectre
Πάντως αρκετά περίεργη η φάση με το Launch στην Κύπρο. Αύριο μπαίνει Ιούλιος και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία.Και οι σχετικές αναρτησεις στο διαδίκτυο είναι ελάχιστες . Πάντως Ελληνικά συνεχίζουν και μπαίνουν και όχι μόνο υπότιτλοι αλλά πλέον και μεταγλωττίσεις. Ιδωμεν….

Πάντως αρκετά περίεργη η φάση με το Launch στην Κύπρο. Αύριο μπαίνει Ιούλιος και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία.Και οι σχετικές αναρτησεις στο διαδίκτυο είναι ελάχιστες . Πάντως Ελληνικά συνεχίζουν και μπαίνουν και όχι μόνο υπότιτλοι αλλά πλέον και μεταγλωττίσεις. Ιδωμεν….
Μα εχει ανακοινωθει οτι απο αυριο κατεβαζεις την εφαρμογη και κανεις εγγραφη

n July, HBO Max will launch in the following countries and regions:
  • Albania, Armenia, Cyprus, Estonia, Georgia, Iceland, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Latvia, Lithuania, Malta, Tajikistan

Μα εχει ανακοινωθει οτι απο αυριο κατεβαζεις την εφαρμογη και κανεις εγγραφη

n July, HBO Max will launch in the following countries and regions:
  • Albania, Armenia, Cyprus, Estonia, Georgia, Iceland, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Latvia, Lithuania, Malta, Tajikistan
Δεν νομίζω να είναι έτσι. Μακάρι να έχεις δίκιο αλλά η ανακοίνωση δεν σημαίνει ότι από αύριο μπορείς να κάνεις εγγραφή όπως το διαβάζω εγώ ( μακάρι να είμαι λάθος). Εννοεί κάπου μέσα στον Ιούλιο

Στις περισσότερες χώρες, το λανσάρισμα γίνεται ημέρα Τρίτη. Θεωρώ ότι θα γίνει στις 8 ή στις 15 του μήνα, με περισσότερες πιθανότητες να είναι στις 15.

Όντως περίεργο που η Max δεν έχει ανακοινώσει τήν ακριβώς ημερομηνία. Στην Τουρκία (15 Απριλίου) το είχε ανακοινώσει πάνω από ένα μήνα πριν