Re: NOVA-HD
H Nova απο την μια δινει στα 129 ευρώ ολο τον εξοπλισμο και την εγκατασταση του .
Από την αλλη δεν αναφερεται - με μια προχειρη ματια που εριξα - στο συμβολαιο καποιος ορος που να υποχρεωνει την χρησιμοποιησει του δικου της κατοπτρου-lnb ,περαν της ρητης αναφορας για τον PACE 831 .
Aυτο πιστευω οτι ειναι ενας σοβαρος λογος υπαναχώρησης ή εναντιωσης .
Eγω και καποιοι αλλοι αγορασαμε το δεκτη, υπογραψαμε συμβολαιο και στη συνεχεια διαπιστωνουμε πως για να εχουμε προσβαση στις hd υπηρεσιες πρεπει να κανουμε αλλαγη στην εγκατασταση μας ή να περιμενουμε την ενεργοποιηση του diseqc. Ειναι γνωστο πως η νοβα εχει 2 κατηγοριες πελατων. Αυτους που εχουν το δικο της εξοπλισμο μονο με hotbird και αυτους που εχουν αγορασει μονοι τους αλλον εξοπλισμο και εχουν περισσοτερους ισως δορυφορους. Oταν ΔΕΝ οριζεται πως απαραιτητη προυποθεση για τις hd υπηρεσιες ειναι εκτος των ανωτερω και η υπαρξη κατοπτρου μ' ενα και μονο Lnb (εστω προς το παρον) δεν μπορει να θεωρηθει ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των καταναλωτων?
Εγω που αγορασα το δεκτη γιατι ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω χρηματα για να κανω οποιαδηποτε αλλαγη στην εγκατασταση μου ή να περιμενω οσο χρειαστει για να ενεργοποιηθει το diseqc???
Οι υπηρεσιες του υπουργειου εμποριου (προστασια καταναλωτη) ειναι αρμοδιες για τετοιου ειδους καταγγελιες?
H Nova απο την μια δινει στα 129 ευρώ ολο τον εξοπλισμο και την εγκατασταση του .
Από την αλλη δεν αναφερεται - με μια προχειρη ματια που εριξα - στο συμβολαιο καποιος ορος που να υποχρεωνει την χρησιμοποιησει του δικου της κατοπτρου-lnb ,περαν της ρητης αναφορας για τον PACE 831 .
Aυτο πιστευω οτι ειναι ενας σοβαρος λογος υπαναχώρησης ή εναντιωσης .