music_1896
AVClub Enthusiast
Aυτό πιστεύω κι εγώ οτι είναι φασόν όπως τους ψηφιακούς δέκτες.Αλλά έχουμε αναφορές οτι τα Edision ''κολλάνε'' ενώ τα άλλα όχι.
Τον Satlink WS6990 τον έχει δουλέψει κανένας για να μας πει πως συμπεριφέρεται; Τον βρίσκω στα 180 στο aliexpress.
Παιδια αγορασα τον Satlink ws6990 πριν λιγες μερες για να μεταφερω εικονα απο τον δεκτη στις αλλες τηλεορασεις. Παιζοντας με τις ρυθμισεις και εντελως τυχαια μπορεσα και τον δουλεψα και μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος. Το μονο προβλημα που υπαρχει ειναι οτι απο τοτε που τον εβαλα ηλεκτριζομαι συνεχεια οταν ακουμπαω ειτε αυτον ειτε και καποιο μεταλλικο αντικειμενο κοντα του. Βλεπω οτι εχει μια βιδα GND δεξια αλλα δεν εχω κανει κατι. Μπορω να κανω κατι για να γλιτωσω αυτον τον σπαστικο ηλεκτρισμο??
Μπορείς να μου πεις από που το πήρες και πόσο...; Μου κάνει εντύπωση που στο site της lemco δεν το έχει.καλησπέρα παιδιά, αγόρασα και εγώ το hdmod-2 της lemco και πραγματικά έμεινα άφωνος με την ποιότητα της εικόνας.. πολύ ευχαριστημένος μονο που όταν αλλάζω τα κανάλια του nova κανει 2 δευτερόλεπτα να έρθει η εικόνα...
Nmamag ήθελα να σε ρωτήσω εαν γνωρίζεις αν περα της αναλογικής εισόδου και του rf in, αν υπάρχει κάποια αλλη διαφορά μεταξύ του hdmod-1 και του hdmod-2 (π.χ. πλακέτα)
επίσης να πω οτι ο πατέρας μου ειχε πάρει το modulator της edition και υστερα απο προβλήματα συγχρονισμού στην εικόνα με τον ήχο που ειχε το γύρισε και πήρε lemco…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.