HD suisse απο 1.12.2007

Λοιπον,μολις εκανα την παραγγελεια.Μονο την καρτα.Τη μοντουλα θα την παρω
απο εδω.Τωρα λογικα θα περιμενω email τους που θα λεει οτι χρειαζονται αλλα
50 ευρω για να γινω ελβετος,σωστα?
Η πληρωμη εγινε μεσω paypal.
Εν αναμονη.

Ελβετοπουλα μου εσεις!!!!!!

swiss-design01.jpg

Παιδιά επειδή θέλω να μπω κι εγώ στο κόλπο με HD κανάλια για βοηθήστε με λίγο δεν γνωρίζω το αντικείμενο.Τι αποκωδικοποιητή να πάρω, κάρτες κτλ

Θελεις δορυφορικο δεκτη hd,την καρτα που συζηταμε σε αυτο το topic,την μοντουλα που θα βαλεις την καρτα και ενοειτε πιατο που να κοιταει στον
Hotbird αν θελεις να βλεπεις το συγκεκριμενο καναλι.
Περα απο αυτα τα βασικα,ριξε και μια ματια στις προηγουμενες σελιδες για να
αρχισεις να μπαινεις στο νοημα.

Α,ξεχασα κατι βασικο.Θα χρειαστεις και μια full hd ή hd ready τηλεοραση(ή και
προβολι ακομα καλυτερα:music-smiley-005:).

Καλημερα σε ολους.
Πραγματι και εχτες η εικονα ηταν απιστευτη.Παρατηρησα ομως κατι και δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους.Και στο χθεσινο παιχνιδι αλλα και στο Αρσεναλ-Μιλαν,
ειχα επιλεξει το αγγλικο stream ηχου.Ακουγα ομως μονο ατμοσφαιρα γηπεδου
(θεατες κλπ) και οχι περιγραφη.Στο γερμανικο και νομιζω και στο γαλλικο stream,υπηρχε περιγραφη.Συνεβη και σε κανενα αλλον?

Καλημερα σε ολους.
Πραγματι και εχτες η εικονα ηταν απιστευτη.Παρατηρησα ομως κατι και δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους.Και στο χθεσινο παιχνιδι αλλα και στο Αρσεναλ-Μιλαν,
(θεατες κλπ) και οχι περιγραφη.Στο γερμανικο και νομιζω και στο γαλλικο stream,υπηρχε περιγραφη.Συνεβη και σε κανενα αλλον?

Τα ίδια ακριβώς και σ' εμένα. Στο Arsenal - Milan άκουγα Γερμανικά Γαλικά και Ιταλικά αλλά όχι Αγγλικά.

Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Καλημερα σε ολους.

Έτσι το είδα κι εγώ και ήταν καλύτερα νομίζω.
Γηπεδική ατμόσφαιρα, οι Πορτογάλοι δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε.
Άκουγες τη παραμικρή φωνή από οπου κι αν προερχόταν... DD5.1 γαρ!

Έτσι είναι αδερφέ. ΓΗΠΕΔΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Όπως το είπες. Απορροφάσαι στη μπάλα χωρίς να ακούς αρλούμπες (ειδικά οι έλληνες σχολιαστές-αν και δεν μας αφορά εδώ αυτό-δεν σε αφήνουν να παρακολουθήσεις από τη μουρμούρα)

Μα τα καναλια ειναι ελβετικά και οι 3 επίσημες γλώσσες είναι η Γερμανική, η Γαλλική και η Ιταλική, συνπώς πολύ λογικά δεν πλήρωσαν για αγγλική αναμετάδοση (μπορεί βέβαια να τύχει σε άλλη περίπτωση)

εμαθα οτι χτες η εικονα ηταν ακομη καλυτερη!!!!!!!! οι Ελβετοι θα μας τρελλανουν το καλοκαιρι (Euro 2008)

Re: Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Η κάρτα μου δεν έχει πάρει ακόμα τα δικαιώματα ...πρέπει να αφήνω τον δέκτη ανοικτό σε ένα απο τα κανάλια;
Ελπίζω να μη περάσεις την δική μου ταλαιπωρία...
Οπωσδήποτε πρεπει να αφήσεις τον δεκτη ανοιχτό πάνω σε ελβετικό κανάλι (το TSR1 μου είχαν συστήσει εμένα...)

Γεια σας.
Μολις ελαβα email απο το site της παραγγελειας της καρτας.Στα γαλλικα φυσικα,δεν καταλαβα τιποτα.
Απο τις πληροφοριες εδω μεσα και με χρηση systran,κατεληξα στο γνωστο συμπερασμα ,δηλ. αλλα 50 ευρω για να μου δωσουν καποια διευθυνση τριτου η οποια ομως θα ισχυει για 2 χρονια.
Δεν λενε τιποτα για paypal απλως να τους ενημερωσω για την συνεχεια της
παραγγελειας.