ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΝΑΣ
Senior Member
:award:Αρχίζουν και μαζεύονται φίλοι να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο επειδή ξέρουν ότι βλέπω το HD SUISSE....λέτε να τούς κόβω εισητήριο;
Καλημερα σε ολους.
Πραγματι και εχτες η εικονα ηταν απιστευτη.Παρατηρησα ομως κατι και δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους.Και στο χθεσινο παιχνιδι αλλα και στο Αρσεναλ-Μιλαν,
ειχα επιλεξει το αγγλικο stream ηχου.Ακουγα ομως μονο ατμοσφαιρα γηπεδου
(θεατες κλπ) και οχι περιγραφη.Στο γερμανικο και νομιζω και στο γαλλικο stream,υπηρχε περιγραφη.Συνεβη και σε κανενα αλλον?
Καλημερα σε ολους.
Πραγματι και εχτες η εικονα ηταν απιστευτη.Παρατηρησα ομως κατι και δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους.Και στο χθεσινο παιχνιδι αλλα και στο Αρσεναλ-Μιλαν,
ειχα επιλεξει το αγγλικο stream ηχου.Ακουγα ομως μονο ατμοσφαιρα γηπεδου
(θεατες κλπ) και οχι περιγραφη.Στο γερμανικο και νομιζω και στο γαλλικο stream,υπηρχε περιγραφη.Συνεβη και σε κανενα αλλον?
Ναί ήταν καλύτερη............έχουμε πάθει πλάκα!!εμαθα οτι χτες η εικονα ηταν ακομη καλυτερη!!!!!!!! οι Ελβετοι θα μας τρελλανουν το καλοκαιρι (Euro 2008)
Η κάρτα μου δεν έχει πάρει ακόμα τα δικαιώματα ...πρέπει να αφήνω τον δέκτη ανοικτό σε ένα απο τα κανάλια;Απο το μενού της μοντούλας
Ελπίζω να μη περάσεις την δική μου ταλαιπωρία...Η κάρτα μου δεν έχει πάρει ακόμα τα δικαιώματα ...πρέπει να αφήνω τον δέκτη ανοικτό σε ένα απο τα κανάλια;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.