HD suisse απο 1.12.2007

Επειδή δεν τους έβρισκα στο τηέφωνο, τους έστειλα email με τον αριθμό της κάρτας. Συνήθως απαντούν αμέσως, αλλά αυτή την φορά δεν μου απάντησαν. Τους έστειλα μήνυμα ότι θα τους επιστρέψω την κάρτα μαζί με την μόντουλα. Τελικά είμαι πολύ γκαντέμης.

Να υποθέσουμε ότι ο φίλος σου έβαζε την κάρτα σε κόκκινο βιαξές καμ;
Αν ναι, η μόνη εξήγηση ειναι ότι δεν έγινε η ενεργοποίηση γιατι προφανώς η κρατική επιτροπή δεν πήρε ποτε τα σωστα χαρτιά συμπληρωμένα

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Να υποθέσουμε ότι ο φίλος σου έβαζε την κάρτα σε κόκκινο βιαξές καμ;
Αν ναι, η μόνη εξήγηση ειναι ότι δεν έγινε η ενεργοποίηση γιατι προφανώς η κρατική επιτροπή δεν πήρε ποτε τα σωστα χαρτιά συμπληρωμένα
Αυτό υποθέτω κι εγώ ή άλλως όταν στάλθηκε το σήμα ενεργοποίησης της κάρτα, αυτή δεν βρισκόταν στον δέκτη.

Καταρχάς να σημειώσω ως ευτυχής κάτοχος κάρτας από τον Απρίλιο 2008 (παραγγελία από το φεβρουάριο από το γνωστό γαλλόφωνο κατάστημα),
ότι η ποιότητα του HD Suisse είναι κορυφαία. Σε σύγκριση με ΒBC HD, Premiere κλπ. υπερτερεί σε εικόνα - μόνο το ITV HD (που όμως εκπέμπει σποραδικά) είναι κοντά σε ποιότητα.

Για όσους φίλους αναζητούν την κάρτα, απλά μεταφέρω αυτό που διάβασα σε άλλο φόρουμ (satmag.fr). Κάποιος υποστήριζε ότι έστειλε από τη Γαλλία με γαλλική διεύθυνση στην κρατική ελβετική τηλεόραση SRG αίτηση για κάρτα και την έλαβε χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις περί ελβετικής εθνικότητας (την οποία δεν είχε). Δεν ξέρω εάν κάποιος θα ήθελε να το προσπαθήσει, ίσως το ελληνικό όνομα κάνει μπαμ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Να πω επίσης ότι σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ετήσια χρέωση 70κάτι ευρώ το έτος (όσο και για τους απόδημους Ελβετούς).

Αυτά, χαιρετώ από Βρυξέλλες.

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Αυτό υποθέτω κι εγώ ή άλλως όταν στάλθηκε το σήμα ενεργοποίησης της κάρτα, αυτή δεν βρισκόταν στον δέκτη.

Το δεύτερο μου ακούγεται πιο πιθανό γιατί όταν την δοκίμασα στην κοκκινη viaccess την πρώτη φορά που την πήρα στον kathrein του φίλου μου άνοιγε τα κανάλια του πακέτου.

Οι Ελβετοί περισσότερο Έλληνες μου θυμίζουν. Είχα παραγγείλει 2 κάρτες...προπλήρωσα φυσικά 2 κάρτες...έλαβα τη μία...2 μερες πριν την έναρξη του γιούρο...κι έκτοτε σε ότι αφορά στην επιστροφή των επιπλέον χρημάτων ή την αποστολή της δευτερης κάρτας οι Ελβετοί κανουν τους Κινέζους στην καλύτερη περίπτωση...και τους Ελληνες στη χειρότερη. Έχετε καμιά πρόταση για το τί άλλο πλην των μειλ μπορώ να κάνω;...δεδομένου οτι και με τη γλώσσα τους δεν....

Re: Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Το δεύτερο μου ακούγεται πιο πιθανό γιατί όταν την δοκίμασα στην κοκκινη viaccess την πρώτη φορά που την πήρα στον kathrein του φίλου μου άνοιγε τα κανάλια του πακέτου.

Την πρωτη φορά και για ενα μηνα απο την πρωτη φορα που θα μπει σε καμ η καρτα ανοίγει αμεσα...το ζόρι ειναι μετα το πρωτο μήνα, οπότε και αν δεν γίνει σωστά η ενεργοποίηση κλείνει σαν στρείδι!

Χωρίς να θέλω να κάνω να κάνω τον έξυπνο μετά από αυτό που έπαθες θυμήθηκα τι έλεγε ο παππούς μου "Όταν θες να φας το φαγητό σου πρέπει να χρησιμοποιείς το δικό σου κουτάλι" Άρα αφού μπήκες στο λούκι να παραγγειλείς αυτή την κάρτα θα έπρεπε να σκεφτείς και την αγορά ενός δέκτη με common intrface έστω και της πλάκας ώστε να μην εξαρτάσαι από άλλους για την ανανέωση των δικαιωμάτων

Μετά από τόσο καιρό ταλαιπορίας η κάρτα πέταξε για Ελβετία...-bye-

Να δούμε πότε θα επιστρέψι και πως.

Επειδή το thread έχει 77 σελίδες, μήπως κάποιος γνωρίζει τελικά τι ισχύει :
1) για πόσο χρονικό διάστημα θα δουλεύει η κάρτα, και τι πρέπει να κάνουμε μετά τη λήξη? Η δική μου ενεργοποιήθηκε 2/3/2008.
2) Το Class subscription ξεκίνησε με 1 στην ενεργοποίηση, και τώρα τον 6ο μήνα είναι στο 6. Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει?

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

Κανονικά δεν λήγει ποτέ, εκτός εάν αποφασίσουν να αλλάξουν την κωδικοποίηση ή κάτι άλλο !!

Δεν είναι έτσι. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στο αν η κάρτα έχει χρεωθεί σε δικαιούχο Ελβετίας ή σε δικαιούχο εξωτερικού.
Οποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει.

Δεν μας τα έχουν διευκρινήσει όλα αυτά! Εδω πήραμε σχεδόν όλοι από το ίδιο μαγαζί και πληρώσαμε διάφορες τιμές....Τα χαρτιά που παρέλαβα εγώ δεν έλεγαν τίποτε για λήξη της κάρτας και νέα πληρωμή, πρέπει όμως να υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους ελβετούς...του εσωτερικού και αυτούς του εξωτερικού, δηλαδή οι του εξωτερικού πληρώνουν πιο συχνά και πιο πολλά απ όσο έχω καταλάβει. Απο εκει και πέρα...δεν το ψειρίζουμε κιόλας, αν και όταν λήξει η κάρτα θα ρωτήσουμε να μάθουμε γιατί έληξε...
Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα η δική μου κάρτα δείχνει συνεχώς και κάθε μήνα class1 οπότε...τολμώ ίσως να υποθέσω ότι μπορεί να έχω κάρτα "εσωτερικού", χωρίς ημερομηνία λήξης ενώ η δική σου να είναι "εξωτερικού" και καταγράφει τους μήνες ώστε να ξέρει πότε θα σταματήσει...(υπόθεση κάνω πάντως, μπορεί να είμαι και λάθος!)

Κι εγώ που έχω δανειστεί την κάρτα του κουμπάρου μου, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Ελβετίας, βλέπω πως κάθε φορά μου δείχνει class 1, ενώ όταν πρωτοενεργοποιήθηκε έδειχνε class 1, 2, 3.

Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Δεν είναι έτσι. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στο αν η κάρτα έχει χρεωθεί σε δικαιούχο Ελβετίας ή σε δικαιούχο εξωτερικού.
Οποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει.

Μιλάω για αυθεντική κάρτα που αγοράστηκε και ενεργοποιήθηκε στην Ελβετία από φίλους. (ως β' δέκτης).

Πάντως εικόνα άψογη !!

Σημερα μετά από νέο email μου μου απάντησαν ότι ήδη μου έστειλαν οι Ελβετοι την κάρτα με ταχυδρομείο συστημένη. Ελπίζω να μην έκανε άδικα το ταξίδι στην Ελβετία...

εχουν παλι στοκ? μεχρι προτινος την ειχαν out of the stock

καλες θεασεις Γιωργο!!!!!