Επειδή δεν τους έβρισκα στο τηέφωνο, τους έστειλα email με τον αριθμό της κάρτας. Συνήθως απαντούν αμέσως, αλλά αυτή την φορά δεν μου απάντησαν. Τους έστειλα μήνυμα ότι θα τους επιστρέψω την κάρτα μαζί με την μόντουλα. Τελικά είμαι πολύ γκαντέμης.
Αυτό υποθέτω κι εγώ ή άλλως όταν στάλθηκε το σήμα ενεργοποίησης της κάρτα, αυτή δεν βρισκόταν στον δέκτη.Να υποθέσουμε ότι ο φίλος σου έβαζε την κάρτα σε κόκκινο βιαξές καμ;
Αν ναι, η μόνη εξήγηση ειναι ότι δεν έγινε η ενεργοποίηση γιατι προφανώς η κρατική επιτροπή δεν πήρε ποτε τα σωστα χαρτιά συμπληρωμένα
Αυτό υποθέτω κι εγώ ή άλλως όταν στάλθηκε το σήμα ενεργοποίησης της κάρτα, αυτή δεν βρισκόταν στον δέκτη.
Το δεύτερο μου ακούγεται πιο πιθανό γιατί όταν την δοκίμασα στην κοκκινη viaccess την πρώτη φορά που την πήρα στον kathrein του φίλου μου άνοιγε τα κανάλια του πακέτου.
Δεν είναι έτσι. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στο αν η κάρτα έχει χρεωθεί σε δικαιούχο Ελβετίας ή σε δικαιούχο εξωτερικού.
Οποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.