Headphone Deals

Θα σου επιστρέψει τα λεφτά στην κάρτα σου.
Κλασσική περίπτωση κράχτη απατεώνα.
Αν έχεις πρόβλημα στείλε mail στο amazon και ξέχεσε τον , από customer help - contact.

Μην ασχολείστε τσάμπα. Δεν περνανε απο τελωνείο.
Δεν εχει περάσει χρονος απο τοτε που αγορασα με τον ιδιο τροπο (τριτος seller, fullfield by amazon) 2 σετ ακριβα hands free με εδρα αμερική. Ηρθαν κανονικα.
Και μην ρωτατε τον seller, δεν ειναι δικη του η ευθυνη για το πως παραδιδει και πουλάει το amazon.

Αν είναι fullfiled από amazon τότε ισχύει ότι ισχύει για την χώρα που έχει έδρα το συγκεκριμένο amazon.

Θα σου επιστρέψει τα λεφτά στην κάρτα σου.
Κλασσική περίπτωση κράχτη απατεώνα.
Αν έχεις πρόβλημα στείλε mail στο amazon και ξέχεσε τον , από customer help - contact.

Αυτος μου ζητησε τη διευθυνση αποστολης που εδωσα στο amazon... εκει θα μου τα στειλει? Την καρτα μου πως θα την ξερει? φαινεται στην καταθεση???

Σου επιστρέφει τα λεφτά στην κάρτα σου.
Γενικά μην αγχώνεσαι μέσω amazon δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις λεφτά.
Καλού κακού κάνε το και θέμα στο customer service αν δεις ότι τα μασάει , επίσης όταν στα επιστρέψει
μπορεί να κάνουν δυο - τρεις ημέρες να φανούν.

Σου επιστρέφει τα λεφτά στην κάρτα σου.
Γενικά μην αγχώνεσαι μέσω amazon δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις λεφτά.
Καλού κακού κάνε το και θέμα στο customer service αν δεις ότι τα μασάει , επίσης όταν στα επιστρέψει
μπορεί να κάνουν δυο - τρεις ημέρες να φανούν.

Με εσκασε ο ατιμος, μου χαλασε το Σαββατο ολοκληρο, αυριο θα ασχοληθω ξανα, ευχαριστω για τη βοηθεια!

Καλή επιτυχία! - μην ανησυχείς!

Να η απαντηση της amazon, δεν βλεπω να μου δινει λυση...
Amazon.co.uk
Your Account Amazon.co.uk
Message From Customer Service
Hello,

First of all, I'm sorry to hear of the issues you've experienced with the Marketplace Seller ' Blue-Planet '.

We at Amazon.co.uk take pride in our customer service standards and believe that customers who purchase from the Marketplace should be treated with the same degree of service as a customer who's purchased directly from us.

Even though your purchase was made from a Seller, we realise that it may influence your decision to visit our website again.

I've forwarded these details to the relevant team for investigation.

I'd like to thank you for reporting this matter and assure you it'll be treated with the utmost seriousness.

Please note, orders placed with third-party sellers through Amazon.co.uk Marketplace work a little differently than orders fulfilled by Amazon.co.uk. Due to the slightly different nature of Amazon Marketplace orders, it is not possible to process refund from our end.

Normally in this instance we would request you to contact the seller directly to resolve the issue.

In this instance, to help you with this, I've once again sent an e-mail about your order #204-1136045-0309948 to the seller, ' Blue-Planet ', on your behalf requesting to cancel the order and process full refund immediately.

You'll receive a copy of this e-mail shortly. Please allow three business days for the Seller to respond - in most cases, you'll receive a reply much sooner. You'll receive an e-mail when the Seller responds to your query.

Please reply directly to the Seller when the response is received. You can also contact your Seller directly by clicking the "Your Account" link at the top of our site and then the "Your Orders" button. Click "Contact Seller" next to the relevant order.

If the Seller doesn't provide a satisfactory response to your query, or if they don't respond within 3 business days, you can file a claim for the full reimbursement of your order under our A-to-z Safe Buying Guarantee here after:

https://www.amazon.co.uk/gp/a-z-guarantee/submit-claim.html

You can also view the e-mail that was sent to ' Blue-Planet ' in Your Account at the following link:

https://www.amazon.co.uk/gp/communication-manager/outbox.html

Y​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​our​​​ u​​n​der​s​t​an​​din​g​ is much appreciated.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​W​e lo​o​k forwar​d​ ​t​o​ ​​​se​e​​i​​​​n​​g​ ​y​​​o​​​​u​​ a​​​​​​​​g​​​a​​​​​​i​​​n​​​​.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Παντως επειδή ειπώθηκε ότι ο συγκεκριμένος είναι fulfilled by amazon , μόλις τεκαρα και ΔΕΝ ειναι fulfilled by amazon, εξού και η απάντηση του amazon (κανω attach Screenshot)

Για 5 λιρες διαφορά δεν αξίζε να μπλέξεις με sellers που δεν ειναι fulfilled

598SR.jpg

Απάντηση: Re: Headphone deals

Eίναι fulfiled by Amazon.
Kαι απευθύνθηκε ήδη στον seller και αυτό που καταλάβαμε είναι ότι πρόκεται για μια εταιρεία με έδρα στη Νέα Υόρκη, που πουλάει στο Βρετανικό amazon και στέλνει από Κίνα
Ζήτω η παγκοσμιοποίηση :flipout:

ερωτήσεις stop! τελικά τα παρήγγειλα! από την απάντηση του amazon:
Hello,

​From your mail,I completely understand that your like to buy the item HIFIMAN HE560 Over Ear Full-size and deliver it to Greece.

Please place the order via fulfilled from amazon from the link you have provided which is £383.00 and item will be shipped from UK.

However if you place the order with seller the cost will be higher and it will be shipped from China.

Further if you have any query please contact us, Customer Service can be reached by phone, e-mail and chat 24 hours a day, 7 days a week using the link below:

http://www.amazon.co.uk/contact-u

I hope this helps. We look forward to seeing you again soon.​​​
Did I solve your problem?
Yes No

Warmest regards,
Hemnath K.

thanks για την παρότρυνση να στείλω mail!:2thumb22sup:

ps.γλυτώνετε προσωρινά :ridinghorse::ridinghorse:
υπόσχομαι να επανέλθω με ερωτήσεις-ιδέες για κατάλληλη ενίσχυση :tongue::tongue::tongue:

Re: Απάντηση: Re: Headphone deals

Για 5 λιρες διαφορά δεν αξίζε να μπλέξεις με sellers που δεν ειναι fulfilled

Συμφωνώ. Γενικά το έχουμε πει μεγάλη προσοχή σε third party μαγαζιά ειδικά από την στιγμή που δεν είναι fulfilled by amazon.
Και γενικά γνώμη δικιά μου προτιμήστε να αγοράζετε από Ελλάδα εκτός φυσικά αν πρόκειται για πραγματικά μεγάλες διαφορές. (ΔΕΝ αναφέρομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση που η τιμή είναι καλή . Γενικά μιλάω)

Πάντως Νώντα μην αγχώνεσαι τα λεφτά σου δεν τα χάνεις. Ισχύει ότι σου έγραψε ο Sonorus ενώ και στο μήνυμα της στο γράψει η ίδια η amazon. Απλά παρακολούθησε την κατάσταση για τις επόμενες 3 μέρες.

ερωτήσεις stop! τελικά τα παρήγγειλα!

Με γειες!! Να τα ευχαριστηθείς! Η τιμή είναι σούπερ. Αν είχα τα χρήματα θα έπαιρνα και γω ένα 400i γιατί είναι το ακουστικό που λείπει από το mid-fi battle.

Με το καλό να έρθουν και αναμένουμε εντυπώσεις!

Re: Απάντηση: Re: Headphone deals

Συμφωνώ. Γενικά το έχουμε πει μεγάλη προσοχή σε third party μαγαζιά ειδικά από την στιγμή που δεν είναι fulfilled by amazon.
Και γενικά γνώμη δικιά μου προτιμήστε να αγοράζετε από Ελλάδα εκτός φυσικά αν πρόκειται για πραγματικά μεγάλες διαφορές. (ΔΕΝ αναφέρομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση που η τιμή είναι καλή . Γενικά μιλάω)

Πάντως Νώντα μην αγχώνεσαι τα λεφτά σου δεν τα χάνεις. Ισχύει ότι σου έγραψε ο Sonorus ενώ και στο μήνυμα της στο γράψει η ίδια η amazon. Απλά παρακολούθησε την κατάσταση για τις επόμενες 3 μέρες.

Χαζομαρα μου πραγματικα, αμα δεν ξερεις απ´αυτα καλυτερα ρωτα... Αλλα καθως επικοινωνησα με την τραπεζα μου, μου ειπαν οτι η χρεωση εγινε την προηγουμενη μερα, δεν ειχα ακομη επικοινωνησει με τον Blue-Planet... Τους ζητησα στην amazon να δουν σε τι αφορα η χρεωση που μου εκαναν...

Νώντα το Amazon σου απάντησε όπως ακριβώς σου είπα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις τα λεφτά σου.
Αν ο μακακας δεν σε πληρώσει (που θα σε πληρώσει) σε καλύπτει το Amazon.

Νώντα το Amazon σου απάντησε όπως ακριβώς σου είπα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις τα λεφτά σου.
Αν ο μακακας δεν σε πληρώσει (που θα σε πληρώσει) σε καλύπτει το Amazon.

Φιλε Sonorus τελικα μαλλον ειναι θεμα του ιδιου του amazon, αφου απο την επικοινωνια μου με την τραπεζα μου, φαινεται οτι κρατηθηκε το ποσο ΠΡΙΝ δοκιμασω την παραγγελια μου στο Blue-Planet κατι για το οποιο δε με ενημερωσαν... Μηπως αφου σκαλωσε το ολο θεμα να ζητησω επιστροφη των χρηματων και να παω για τα MOMENTUM-2 ??? Αξιζουν τα 199 ευρω που τα εχει ο Νακας αντι για τα 107 ευρω των 598 sr στο amazon???

Last edited:
Φιλε Sonorus τελικα μαλλον ειναι θεμα του ιδιου του amazon, αφου απο την επικοινωνια μου με την τραπεζα μου, φαινεται οτι κρατηθηκε το ποσο ΠΡΙΝ δοκιμασω την παραγγελια μου στο Blue-Planet κατι για το οποιο δε με ενημερωσαν... Μηπως αφου σκαλωσε το ολο θεμα να ζητησω επιστροφη των χρηματων και να παω για τα MOMENTUM-2 ??? Αξιζουν τα 199 ευρω που τα εχει ο Νακας αντι για τα 107 ευρω των 598 sr στο amazon???

Εξαρτάται τι θέλεις. Είναι διαφορετικά ακουστικά. Το momentum είναι κλειστό με ήχο που απευθύνεται στην "νεολαία" όπως λέω εγώ. Δηλαδή έχει αρκετά τονισμένο το μπάσο και το mid bass και έχει αρκετό roll off στις υψηλές. Πάντως επειδή τα έχω ακούσει αρκετά ο ήχος είναι ευχάριστος χωρίς το μπάσο να γίνεται ενοχλητικό τύπου basshead. Είναι αρκετά ώριμο ακουστικό για το είδος που αντιπροσωπεύει από τα καλύτερα. Η άνεση είναι καλή και η σκηνή τυπική για κλειστό.
Κατά την γνώμη μου το 598 είναι καλύτερο αλλά όπως σου είπα γούστα είναι αυτά.