Ναι αλλα χρειαζομαι το hotswap...
Τι ειναι το Billing? Το συγκεκριμενο μοντ δεν εχω ακουσει να παρουσιαζει προβληματα, οποτε εν ξερω ποιο ειναι το ρισκο.
Αλλα παντα ιεναι καλο σαν επιλογη να μπορεις να αλλαζεις δισκο χωρις να πρεπει να κλεισεις το μηχανημα. Κυριως στην eSata θυρα, αλλα και οσον αφορα τις εσωτερικες. Εχω πολλους δισκους και θελω να ειμαι σε θεση να τους τραμπαρω ανα πασα στιγμη.
Οχι προσωπικα, ουτε RAID θελω, ουτε ενοποιηση δισκων. Καθε δισκος θα ειναι ανεξαρτητος και θα αφορα συγκεκριμενη κατηγορια δεδομενων. Και θα υπαρχει συχνη αναγκη για αλλαγη. Αυτο ειναι ολο το ζητημα. Αμα δεν ειχα αναγκη για αλλγη δισκων θα κραταγα των υπολογιστη που ζρησιμοποιω τωρα...
Το Docking station υποστηριζει μεχρι 1 αντε 2 δισκους το πολυ ομως. Εχετε βρει καποιο που να δινει περισσοτερους? Επειδη αρχικα τετοιο εψαχνα αλλα κατεληξα εδω.
Πάρε 2-3. USB είναι οπότε μπορείς να βάλεις όσα χωράνε στις ελεύθερες θήρες σου.
Απλά να πω ότι μετά από μακροχρόνια χρήση μιας παρόμοιας συσκευής απ το πλαίσιο, ότι είναι για σύντομη χρήση και όχι για μόνιμη, πχ να ρίχνεις torrents πάνω τους. Μετά από λίγο αρχίζουν κολλήματα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.