Η Digea και η ΕΡΤ στον Eutelsat 3Β @ 3.1°E

Re: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3C @ 3.1°E

Νομίζω πως σου έδωσαν και πολλές πληροφορίες μάλιστα...
Αυτό έλειπε να τους κάνουμε και... παράπονα!!!

Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια να κάνετε

αυτους ολους εμεις τους πληρωνουμε !!!!!! εσυ δεν κανεις παραπονα εδω και 5 χρονια που το ιδιο το κρατος και σε εχει καταριμαξει σε μοιωσης μισθων εκτακτες εισφορες χαρατσια καταργηση εργασιακων συνβασεων κτλπ ..................

Σε αυτόν έπρεπε να του τα πεις αυτά μόλις σου είπε είναι παράνομο

Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3C @ 3.1°E

Ετσι ομως θα παραδεχοταν οτι βλεπει...
Η ερωτηση ομως ηταν καθαρα "εγκυκλοπαιδικη",
Εμεις μονο τα "σηματα" ελεγχουμε. Τιποτε αλλο!:chinese:

Σε αυτόν έπρεπε να του τα πεις αυτά μόλις σου είπε είναι παράνομο

και να του το ελεγα ποιο θα ηταν το κερδος και αυτος ενας υπαλληλος εδω ολοκληρο κρατος ο λαος το εδωσε μυνημα στις ευροεκλογες και αυτοι καταλαβαν οτι βρεχει κλεφτες .. 3 ευρο το μπουκαλι νερο στο περιπτερο κατω απο την ακροπολη σε αλλο κρατος αυτο μετα τον ντορο που εγινε δεν θα υπηρχε την επομενη μερασ το περιπτερο και ο περιπτερας μαζι !!!!!ειναι που φοβαται μην χαση την δουλεια του αυριο ...... ειδες πως λενε οι παλιοι της ερτ αυτους που δεν αντεξαν και πηγαν στην νεριτ προδοτες αποστατες ......

και να του το ελεγα ποιο θα ηταν το κερδος και αυτος ενας υπαλληλος εδω ολοκληρο κρατος ο λαος το εδωσε μυνημα στις ευροεκλογες και αυτοι καταλαβαν οτι βρεχει κλεφτες .. 3 ευρο το μπουκαλι νερο στο περιπτερο κατω απο την ακροπολη σε αλλο κρατος αυτο μετα τον ντορο που εγινε δεν θα υπηρχε την επομενη μερασ το περιπτερο και ο περιπτερας μαζι !!!!!ειναι που φοβαται μην χαση την δουλεια του αυριο ...... ειδες πως λενε οι παλιοι της ερτ αυτους που δεν αντεξαν και πηγαν στην νεριτ προδοτες αποστατες ......

Αυτό που έκανες παίρνοντας τηλέφωνο ήταν αψυχολόγητο και ακατανόητο...

Η δε αναπαραγωγή απόψεων / συνθηματολογίας προ 2009 (σε κόβω... συνθηματολογία 2006...) είναι επίσης άνευ αντικειμένου..
Οι περιπτεραάδες κάτω από την ακρόπολη δεν πουλάνε καν νερό εδώ και χρόνια.. Εχουν εξαφανισθεί οι τουρίστες.. και εσύ ακόμη γκρινιάζεις για τα 3 ευρώ νερό...

ΥΓ Η digea είναι ιδιωτική εταιρία... ΕΤΑΙΡΙΑ.... Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις....

Re: Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3C @ 3.1°E

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η δε αναπαραγωγή απόψεων / συνθηματολογίας προ 2009 (σε κόβω... συνθηματολογία 2006...) είναι επίσης άνευ αντικειμένου..
Οι περιπτεραάδες κάτω από την ακρόπολη δεν πουλάνε καν νερό εδώ και χρόνια.. Εχουν εξαφανισθεί οι τουρίστες.. και εσύ ακόμη γκρινιάζεις για τα 3 ευρώ νερό...

μαλλον απο το πολυ χαμηλο σημα που εχεται εκει στην δυτικη Μακεδονια δεν βλεπεις το καναλι μεγκα

καλυτερα να βλεπεις ελληνικα καναλια παρα αλβανικα καναλια και στον εβρο ελληνικα καναλια παρα τουρκικα καναλια

ΥΓ Η digea είναι ιδιωτική εταιρία... ΕΤΑΙΡΙΑ.... Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις....

τωρα το ειναι ειναι ιδιωτικο με συχνοτητες δημοσιες με πομπους της ερτ και και κτλπ ναχαμε να λεγαμε

αυριο ποπυ την μικρη δεη θα την κανουν κοσκινο στην περιοχη σου και θα χασουν την δουλεια τους οι μισοι οπως τον οτε ηταν 37.500 υπαλληλοι και μηναν 17.000 ......

τιποτα σε αυτη την ζωη δεν ειναι αψυχολόγητο και ακατανόητο...

και πουσε αυριο η δικη σου σειρα ερχεται να χασεις την δουλεια σου !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!!

Ετσι κι αλλιως αυριο ο Admin θα τα εχει σβησει ολα....

@Wave1975 κι αν πηρε τηλεφωνο δεν εγινε και τιποτα. Μη νομιζεις οτι τους εθιξε, ουτε και θα αλλαξει κατι. Απλη περιεργια...
@Poulopoulos Ενταξει μη τα βαζουμε κι ολα σε ενα σακο....αλλο Δεη, οτε και 20000 λγοτεροι υπαλληλοι στον ΟΤΕ (αληθεια τι εκαναν αυτοι οι 20000; αν σημερα με 17000 λειτουργει καλυτερα απο τοτε;) πσ. Οι συχνοτητες στον 3b δεν ειναι δημοσιες. Τωρα τι παιχνιδια παιζονται με τις επιγιες, αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

Λοιπον πηρα σημερα τηλεφωνο την digea στο νουμερο που μου εδωσε ο σεραφειμ τους ρωτησα για τι το τελευταιο διαστημα υπαρχει πτωση σηματος κτλπ , το πρωτο που μου ειπε ειναι οτι ειμαστε παρανομη που κοιταμε απο τον δορυφορο διτοι ειναι για εκμεταλευση του οτε με την digea ,, το δευτερο για την απωλεια σηματος δεν ηξερε κατι να μου απαντηση μου ειπε οτι ισως ειαι και απο τον οτε και κατι ακαταλαβιστικα!!!!! το τριτο εαν θα παραμεινουν και οι δυο συχνοτητες μου ειπε μετα απο ενα χρονικο διαστημα θα κλεισουν οι πρωτες συχνοτητες 12548 12568 και επεισης για το σημα στις καινουργιες συχνοτητες δεν ειχε κατι να μου πει!!!!!! σε γενικες γραμμες δεν εβγαλα ακρη και μου φανηκε λιγο ασχετος ο κυριος !!!!! ξεχασα να ρωτησω εαν το 2015 τον ιανουαριο θα παει στης 9 μοιρες και στην κλειστη δεσμη για ελλαδα///////

τώρα αλήθεια το έκανες αυτό;....και εις ανώτερα... πάρε ένα τηλ και τον γείτονα και ρώτα τον αν μετακίνησε το modem τώρα τελευταία γιατί έπεσε το σήμα στο wifi του που έχεις σπάσει (παράδειγμα είναι δεν λέω ότι το κάνεις)...

Last edited:

τώρα αλήθεια το έκανες αυτό;....και εις ανώτερα...

ευχαριστω πασα μου και σενα εις κατωτερα.....

1234567890

Last edited:

Μικρολεπτομέρειες, λες και δεν ξέρει η Digea ότι βλέπουν το σήμα της στις 3Ε. Βέβαια, το να τους το λες κιόλας και να περιμένεις support, είναι κάπως...

... :Banane0::HTEHETH63:

Κανονικά έπρεπε να δίνει τα κλειδιά biss για τις περιοχές που δεν υπάρχει επίγεια κάλυψη.

Και FTA θα μπορούσε να είναι, όπως είναι τα γερμανικά στις 19(εκεί δεν πειράζουν κανέναν τα δικαιώματα?).

ευχαριστω πασα μου και σενα εις κατωτερα.....

1234567890

περαστικά αετέ...

οριακό μάλλον το σήμα στο Βόλο...προσπαθω για την 12734v αλλά χωρίς επιτυχία... σε σχέση με τον αστρα19 μετακινώ το lnb προς την δύση και πόσο ρίχνω την ανύψωση; ανέβασα tv δίπλα στο πιάτο αλλά τίποτα...

Απάντηση: Re: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3C @ 3.1°E

πάρε ένα τηλ και τον γείτονα και ρώτα τον αν μετακίνησε το modem τώρα τελευταία γιατί έπεσε το σήμα στο wifi του που έχεις σπάσει (παράδειγμα είναι δεν λέω ότι το κάνεις)...
Εσυ τωρα αυτο το γελας. Εγω το εκανα. Καμια φορα ειναι να λες την αληθεια.... δεν ειναι κακο ρε φιλε.
Το χει που το χει free (οπως εχει "free" η digea τα καναλια της) το ρουτερ.... ε φερτω και στην θεση που το ειχες... εχω απωλεια ρε αδερφε...

Δεν ξέρω τι ορέξεις έχεις να πολιτικολογείς σε ένα τέτοιο φόρουμ... και δεν θα κάνω καν τον κόπο να ασχοληθώ.. δεν με αφορούν οι απόψεις σου ούτε εσύ προσωπικά
Είναι πάντως προφανές οτι δεν ξέρεις τι και ποιός σου φταίει....

Αυτό που σου είπε ο μιχάλης ως απάντηση με κάλυψε πλήρως..
Πάρε τώρα και στην warner bros και πες τους ότι η ποιότητα της εικόνας μιας σειράς τους που κατέβασες χθες από ένα τορεντ δεν σε ικανοποίησε...

Αν θέλανε να μη τους βλέπουμε θα τοκαναν σαν νοβα+οτε , με το κολπακι της ελαφρας κωδικοποιησης μας βαζουν να γραφουμε και να μαθαίνουν αρα αμα μαρτυράμε χωρείς ξυλο τους κανουμε καλητερους

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3C @ 3.1°E

Δεν ξέρω τι ορέξεις έχεις να πολιτικολογείς σε ένα τέτοιο φόρουμ... και δεν θα κάνω καν τον κόπο να ασχοληθώ.. δεν με αφορούν οι απόψεις σου ούτε εσύ προσωπικά
Είναι πάντως προφανές οτι δεν ξέρεις τι και ποιός σου φταίει....

Αυτό που σου είπε ο μιχάλης ως απάντηση με κάλυψε πλήρως..
Πάρε τώρα και στην warner bros και πες τους ότι η ποιότητα της εικόνας μιας σειράς τους που κατέβασες χθες από ένα τορεντ δεν σε ικανοποίησε...

σε ποιον απευθύνεσαι ?

Απαντούσα εδώ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μαλλον απο το πολυ χαμηλο σημα που εχεται εκει στην δυτικη Μακεδονια δεν βλεπεις το καναλι μεγκα

καλυτερα να βλεπεις ελληνικα καναλια παρα αλβανικα καναλια και στον εβρο ελληνικα καναλια παρα τουρκικα καναλια

τωρα το ειναι ειναι ιδιωτικο με συχνοτητες δημοσιες με πομπους της ερτ και και κτλπ ναχαμε να λεγαμε

αυριο ποπυ την μικρη δεη θα την κανουν κοσκινο στην περιοχη σου και θα χασουν την δουλεια τους οι μισοι οπως τον οτε ηταν 37.500 υπαλληλοι και μηναν 17.000 ......

τιποτα σε αυτη την ζωη δεν ειναι αψυχολόγητο και ακατανόητο...

και πουσε αυριο η δικη σου σειρα ερχεται να χασεις την δουλεια σου !!!!!!!!!!!!!!!!!