SR-71
AVClub Fanatic
Eιχε προτεινει καποια πραγματα (παλαιοτερα) ...
... αλλα εχω πεταξει τα τευχη των 4Τ ....
Οποτε θα κανω μοκο .... :icon15:
... αλλα εχω πεταξει τα τευχη των 4Τ ....

Οποτε θα κανω μοκο .... :icon15:
Βαλε οποιον αλλον χαρακτηρα θελεις .... (Dr. Jekyll and Mr. Hyde)
Στην τυχη ειναι τα ονοματα. Συνηθως παραπεουμε αναμεσα σε δυο
σημεια αναφορας (ισχυει για τα παντα στην φυση ... που ειμαστε
μερος της).
Είναι βλάκας ο Ν. Δήμου; Όχι βέβαια. Απλά εγωιστικά δεν παραδέχεται την πραγματικότητα.
Αν εγώ σήμερα πω οι Έλληνες δεν έχουν οικολογική συνείδηση, δεν έχουν οδηγική συμπεριφορά, όπως οι Γερμανοί και ως εκ τούτου έχουν την κυβέρνηση που τους αξίζει, ενώ οι Γερμανοί έχουν την κυβέρνηση που τους αξίζει λόγω του ότι είναι γενικά πιο τίμιοι με το κράτος τους κλπ κλπ... ενώ οι Έλληνες δεν είναι τίμιοι, και τα ανακατέψω όλα αυτά μαζί, και παραβλέψω ότι οι Γερμανοί κάποια στιγμή στην ιστορία τους δεν μπορούσαν να διακρίνουν τον φόνο από τον ανθρωπισμό, και ότι το 2005 τα δύο κράτη ήταν ισότιμα με ίδιο βιοτικό επίπεδο, και ξαφνικά κάποια αποφάσισαν ότι η Ελλάδα πρέπει να ρίξει το βιοτικό της επίπεδο κάτω από το μισό, να χάσουν χιλιάδες άνθρωποι περιουσίες, υγεία, παιδεία, να υπάρχουν 2.000.000 άνεργοι λόγω πολιτικών λιτότητας και να τα ρίχνω όλα αυτά στην "κατωτερότητα" ενός λαού συγκρινόμενος με την "ανωτερότητα" ενός άλλου.... τι συμπέρασμα θα βγάζατε ως προς την πολιτική μου θεώρηση;
Και γω αδελφε διαβαζα φανατικα χαρακτηρες της Marvel παλια...Οταν μεγαλωσα ομως δεν πηρα μια μπερτα να βγω παγανια ουτε προσπαθησα να περασω μεσα απο κτιριο κατα τα προτυπα του The Vision![]()
Δεν φοραει μπερτα ο Δημου .....![]()
Η λυση > Small moves, Ellie .... small moves (απο το Contact)
Αυριο μεθαυριο .... καποιος που οραματιζεται εναν κοσμο αλτρουιστικοτερο του δικου μου,
μπορει να συλληφθει να τρωει μικρα αφρικανακια. ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟΤΕ ? Λοβοτομη ?
Ειμαστε λαος επιρρεπης στην ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ .... εδω και αιωνες !
Καπως πρεπει να ελεγξουμε αυτη την οπαδικη-γηπεδικη προσεγγιση των πραγματων.
Aicon
Αλλη η ερμηνεια του "τιμιου και υγιους" κομματος απο τον γερμανο και αλλη απο τον ελληνα.
Θα πρεπε με τις ιδιες λεξεις να εννοουμε ακριβως τις ιδιες εννοιες. Ειμαστε πολυ μακρια απο αυτο.
Οι βιωματικες διαδρομες του καθενος ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΝ τις εννοιες σε βαθμο απελπισιας.
Φυσικο το φαινομενο και καθολου τεχνητο.
Η λυση > Small moves, Ellie .... small moves (απο το Contact)
Εδω που φτασαμε ..... κανουμε big and painful leap.
Ομως αν απο το 1992 που καποιος (δεν θυμαμε ποιος) ειπε "λοιπον, ξεκινησαμε να δανειζομαστε απ'εξω
για να πληρωσουμε συνταξεις" .... δεν χανονταν το μυνημα στην γενικη ευφορια (η κομματικη κατακραυγη)
σημερα δεν θα χρειαζοταν η κωλονοσκοπηση ΑΠΑΝΤΩΝ. Ομως, αυτο που εκανε η εξουσια (ασε να βγαλει
αλλος το φιδι απο την τρυπα) το συναντουμε ακομα και σημερα μεσα στις παρεες μας.
Η το συναντω μονο εγω ? .....
Το μικρο βημα ειναι να στερηθω την λαοφιλια και δημοτικοτητα μου ΣΗΜΕΡΑ (ως πολιτικος) ωστε να
μην φτασει η ωρα της κωλονοσκοπησης επι δικαιων και αδικων. Να μην βαζω τον καθε κολλητο
σε καποιο δημοσιουπαλληλικο ποστο με πριγκηπικες αποδοχες. Να μην δινω τζαμπα ρευμα σε οσους
εργαζονται στην ΔΕΗ και πληθος (ατελειωτο) ειδικων καθεστωτων και παροχων που τοτε .....
αν τολμουσες να μην τα δωσεις δεν ξαναβλεπες εδρα στην Βουλη.
Ουτε εμεις βεβαια, που ως λαος επιβραβευαμε καθεναν που ελεγε "βρηκα μια καλη δουλιτσα
στο Υπουργειο Πολιτισμου ... μπορω να ηρεμισω τωρα". ΓΙΑΤΙ να ημεμισεις ρε φιλε ?
Εμεις που δεν μπηκαμε ειμαστε οι καπλαμαδες της ιστοριας ?
ΕΜΕΙΣ τα καναμε και τα λεγαμε ολα αυτα. Εχουμε τοσο αδυνατη μνημη ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.