panos_k
Established Member
Το Pro7 ειναι ιδιωτικο.
Απο οτι διαβασα, το κρατικο καναλι (ARD) θα δειξει μονο τον τελικο το Σαββατο.
Απο οτι διαβασα, το κρατικο καναλι (ARD) θα δειξει μονο τον τελικο το Σαββατο.
Σε σύγκριση ΕΡΤ HD με DAS ERSTE HD, η εικόνα των Γερμανών είναι αρκετά καλύτερη. :a0210:
Προβλήματα ήχου ούτε εμένα πήρε το αυτί μου, παρά μόνο μια πολύ μικρή διακοπή προς στο τέλος τραγουδιού της Ουκρανίας, εκτός και αν μου φάνηκε.
Από την ΕΡΤ συνεχίζουν το πολύ ενοχλητικό διαφημιστικό διάλειμμα κάθε χρόνο,
όταν στην χώρα που διοργανώνει τον διαγωνισμό δείχνουν έξτρα σκετσάκια, χορογραφίες, παρουσιάσεις, κλπ.
Αφού δεν καταλαβαίνουν αυτοί, έτσι δεν καταλαβαίνω και εγώ. Τους αφήνω να... "λένε τα δικά τους".
Πλέον κάθε χρονιά που βλέπω τον διαγωνισμό, η βασική μου παρακολούθηση γίνεται από την Γερμανική τηλεόραση.
Και για να μην ξεχνιόμαστε... τα τραγούδια φέτος είναι άαααααααααστα να πάνε!
Μπορεί κάποιος κάτοικος ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (που να λαμβάνει σήμα από Πήλιο) να μας επαληθεύσει αν έχει "δει" ERT HD το τελευταίο διάστημα (πχ Barca, Eurovision)???
Το MEGA πριν λιγο στην εκπομπη ''κοινωνια ωρα Mega'' ειχε το τραγουδι της eurovision και εδειχνε πλανα απο το ERT HD!!!Απ'την μια κανουν ολοκληρο θεμα την εκπομπη του πιλοτικου αυτου καναλιου και απ'την αλλη παιρνουν εικονα απο αυτο!Τι να πω...
Μπορεί κάποιος κάτοικος ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (που να λαμβάνει σήμα από Πήλιο) να μας επαληθεύσει αν έχει "δει" ERT HD το τελευταίο διάστημα (πχ Barca, Eurovision)???
Το Πηλιο δεν εκπεμπει το δευτερο ψηφιακο πακετο ( ας ειναι καλα η ΚΥΑ και ...) που ειναι το ERT HD
Ξέρεις πότε προβλέπεται να "καλυφθεί" και ο Βόλος φίλε μου; ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.