Καπετανάκης Στάθης
Senior Member
Παιδια το σεταρα σημερα τελικα και ευτυχως δεν ειχα κανενα θεμα το μηχανημα απλα τα σπαει χαλαρα και απο Windows 8.1 και απο ΧBMC. Mε 164 ευρουλακια φτιαξαμε μια χαρα HTPCακι.
Κρίμα που το 2820 δεν είναι Haswell... (αν είχε και το 24p άψογο, θα ήταν κορυφαίο)
απο θορυβο τι λεει το ανεμιστηρακι του?
Επειδή με ψήσατε άσχημα για το 2820 και δεν θέλω να ξεπεράσω τα 200 για το στήσιμο του, παίζει να παίξει το XBMC με το χειριστήριο του PS3;
Δεν είναι καιρός για αγορές και Τ/Κ. Το έχει δοκιμάσει κανείς απο τους κατέχοντες;
Ριξε μια ματια εδω ,σκοπευω να το δοκιμασω κι εγω μιας κι υπαρχει το ps3 remote.
Ωχ... μη μου λέτε τέτοια.σε κανένα μήνα που θα γίνει η αντικατάσταση του δικού μου..με την έλλειψη που δημιουργήσαμε με αυτό το νήμα στην αγορα.
και εγω δεν βρηκα πουθενα οτι δεν εχει 24p άψογο. Που το ειδες οτι δεν παιζει 24p άψογα?
NiKa διαβασα το λινκ σου και εκανα και μια αναζητηση στο xbmc forum... Βρε παιδι μου δεν μπορεσα να βρω μια τεκμηριωμενη αποψη για τα 24p του Ν2820.... To αρθρο που ποσταρες λεει για τον Ζ3770 που προοριζετε για ταμπλετες και παλι δεν διαβασα πουθενα για το θεμα μας. Μιας και εχεις το Arctic, το οποιο εχω και γω, θα ηθελα την γνωμη σου στο εξης: Ο αδελφος μου θελει ενα μηχανακι xbmc. Να του δωσω το Arctic και να παρω το NUC ή να να κρατησω το Arctic και να του παρω NUC? Ποιο θα εχει καλυτερη κινηση? Ιδου η απορια....(για το αθορυβο και το tv tuner δεν νοιαζομαι, πιο πολυ με ενδιαφερη η κινηση sta 24p και η γρηγοραρα (σε επιπεδο CPU για τα skins)
NiKa διαβασα το λινκ σου και εκανα και μια αναζητηση στο xbmc forum... Βρε παιδι μου δεν μπορεσα να βρω μια τεκμηριωμενη αποψη για τα 24p του Ν2820.... To αρθρο που ποσταρες λεει για τον Ζ3770 που προοριζετε για ταμπλετες και παλι δεν διαβασα πουθενα για το θεμα μας. Μιας και εχεις το Arctic, το οποιο εχω και γω, θα ηθελα την γνωμη σου στο εξης: Ο αδελφος μου θελει ενα μηχανακι xbmc. Να του δωσω το Arctic και να παρω το NUC ή να να κρατησω το Arctic και να του παρω NUC? Ποιο θα εχει καλυτερη κινηση? Ιδου η απορια....(για το αθορυβο και το tv tuner δεν νοιαζομαι, πιο πολυ με ενδιαφερη η κινηση sta 24p και η γρηγοραρα (σε επιπεδο CPU για τα skins)
Bay Trail uses Ivy Bridge generation Intel HD graphics, see http://www.anandtech.com/show/7314/intel...770-tested
Anandtech και επίσημο xbmc forum....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.