kyrliot
Supreme Member
8.1 64bit σε απλό δίσκο 500αρι ,πότε δεν είχα πρόβλημα. Βάλε ένα καινούριο bios...άλλωστε ανά 15 μέρες βγάζουν νέο 

http://www.thelab.gr/barebones-nas-...uc-them-all-137368.html?garpg=5#content_start
Εδω εχει γινει παρουσιαση με δυο μνήμες.
........
παραυτα εχω δοκιμασει τις hyperX Impact 1866 C10 στο dc3217u και επαιζαν κομπλε στ 1600 βεβαια γιατι δεν υποστηριζει μεγαλυτερες ταχυτητες. Επισης καλο ειναι, στο haswell nuc του φιλου να δοκιμαστουν με 1.5v.
Οι haswell nuc δεν ειναι συμβατοί μόνο με 1.35v?
Νομιζω οτι κατι παιζει με το SATA Mode. Μπες στο bios και αλλαξε το και θα εισαι οκ νομιζω. Δεν θυμαμε τι πρεπει να ειναι αλλα οτι mode ειναι αλλαξε το και βαλε την αλλη επιλογη που εχει...
Δεν έχω NUC αλλά έψαξα λίγο. Για δες εδώ.
Παιχνίδια και nuc, κατά την γνώμη μου, δεν πάνε μαζί. Το ταπεινο nuc 2820 είναι από τις καλύτερες αγορές μου αλλά δίπλα υπάρχει gaming htpc και Android player για απλά παιχνιδάκια και smart TV εφαρμογές. Αν κάποιος θέλει όλα σε ένα, τότε θέλει σχετικά δυνατό htpc.
Σε συνέχεια για το θέμα με τις μνήμες...
Έστειλα mail στην Kingston... και με πήραν τηλέφωνο .... (αριθμός Αγγλίας)..
μου είπαν να τους ενημερώσω για το αν τελικά ήταν ελαττωματικό το Nuc... αλλιώς να δούμε τις θα κάνουμε...
Εντυπωσιάστηκα...
Και είμαστε σε αναμονή ...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.