Εδω και να θελουν δεν μπορει να εφαρμοστει αυτο.Αντε να πεισεις τον μικροαστο , τον γονεα που του ελεγες οτι οι μασκες ειναι για οσους νοσουν, τον επιχειρηματια που δεν θελει..αναρχικα στοιχεια με μασκες να ξεχωριζουν απο την..ενωμενη πανστρατια των εργατων, και τον μαγαζατορα που θελει ο υπαλληλος να χαμογελα![]()
Τωρα μπαινουμε στην φαση των ...αντισωματων και της ανοσιας.Εδω θα πεσει μεγαλο δουλεμα , βασισμενο στην αγνοια τους , οσο και την δικη μας, οποτε δεν υποσχομαι οτι θα...κρατηθω
Χωρις πλακα , ζειτε και αναπνεετε για τα ποστ μου![]()
Υπαρχουν και χειροτερα.Κοιτα τι ειπε ο Τραμπ για το απολυμαντικο![]()
Αυτα παθαινεις αν βγεις εξω απο τα νερα σου.Θα μπορουσε να πει οτι τον κορονοιο τον καταπολεμα το ...οπλοπολυβολο στον ωμο.Τετοια θελουν να ακουν οι Τεξανοι![]()
Απλα δεν υπηρχαν μασκες πριν ,τωρα που θα παρει μπρος στην Λαρισα το εργοστασιο... θα ειναι απαραιτητες,ολος ο κοσμος τις χρησιμοποιει μετα απο lockdown, εδω τι ειμαστε εξυπνοτεροι?
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ μετά από τα πρέπει-δεν πρέπει-αλλά τελικά πρέπει που έχουν ακουστεί από τα πλέον αρμόδια χείλη, δεν έχω πειστεί για την αναγκαιότητα της μάσκας.
Πιο πολύ για το κατά πως τραβάει ο γιαλός κάθε φορά μου φαίνεται ότι είναι το θέμα με τις μάσκες.
...Αυτό, που μου έχει λείψει είναι η δυνατότητα να μπώ στο αυτοκίνητο....έτσι χωρίς πρόγραμμα - που έλεγε η Μαρία Ρεζάν - και να πάω μιά βόλτα τελείως άσκοπη έτσι γιά να αλλάξω παραστάσεις και να με δεί ο ήλιος, χωρίς να σταματήσω πουθενά. Μη μου πεί κανείς ότι αυτό απαγορεύεται μήπως και ..... τρακάρω! Προτεινόμενος κωδικός 0.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.