Ιοί

Status
Not open for further replies.
Καλα δεν εχει ειπωθει οτι οι μασκες ειναι για οσους νοσουν ? Τι σοι ανατροπες ειναι αυτες ? :)

Εδω και να θελουν δεν μπορει να εφαρμοστει αυτο.Αντε να πεισεις τον μικροαστο , τον γονεα που του ελεγες οτι οι μασκες ειναι για οσους νοσουν, τον επιχειρηματια που δεν θελει..αναρχικα στοιχεια με μασκες να ξεχωριζουν απο την..ενωμενη πανστρατια των εργατων, και τον μαγαζατορα που θελει ο υπαλληλος να χαμογελα :)

Εδω και να θελουν δεν μπορει να εφαρμοστει αυτο.Αντε να πεισεις τον μικροαστο , τον γονεα που του ελεγες οτι οι μασκες ειναι για οσους νοσουν, τον επιχειρηματια που δεν θελει..αναρχικα στοιχεια με μασκες να ξεχωριζουν απο την..ενωμενη πανστρατια των εργατων, και τον μαγαζατορα που θελει ο υπαλληλος να χαμογελα :)

rider, σου είναι ευκολο να γράψεις κατι χωρίς να ειρωνεύεσαι ή να χλευάζεις; Γιατί πρέπει ΟΛΑ τα γραπτά σου να έχουν ειρωνικό ή περιπαικτικό ύφος;

Rider, ήρθες από μπαν λόγω ειρωνιών, και τα πρώτα σου μηνύματα μετά είναι μια απ'τα ίδια. Δεν είναι υποχρεωτικό για σένα να γράφεις στο νήμα, ούτε για μας να τρέχουμε από πίσω σου.

Πρώτη και τελευταία προειδοποίηση.

Αυτα ειναι ψιλα στατιστικα γραμματα.Τωρα μπαινουμε στην φαση των ...αντισωματων και της ανοσιας.Εδω θα πεσει μεγαλο δουλεμα , βασισμενο στην αγνοια τους , οσο και την δικη μας, οποτε δεν υποσχομαι οτι θα...κρατηθω. : ) (Οσο για τις μασκες ...παει και αυτο σιγα σιγα.Τωρα καλοκαιριαζει, ολοι περιμενουν να πανε θαλασσα και να ανοιξουν τα μαγαζια , σιγα μην φορανε μασκες στο κομμωτηριο , στα ΜΜΜ η στον δρομο με 35 βαθμους : : ) )

Τωρα μπαινουμε στην φαση των ...αντισωματων και της ανοσιας.Εδω θα πεσει μεγαλο δουλεμα , βασισμενο στην αγνοια τους , οσο και την δικη μας, οποτε δεν υποσχομαι οτι θα...κρατηθω

Τωρα χωρις πλακα. Θες να μας γραψεις απο τωρα, σε ενα ποστ τι ισχυει ή απλα ο,τι μας λενε θα λες οτι μας δουλεουν; Εεεμμμ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Χωρις πλακα , ζειτε και αναπνεετε για τα ποστ μου :)

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ μετά από τα πρέπει-δεν πρέπει-αλλά τελικά πρέπει που έχουν ακουστεί από τα πλέον αρμόδια χείλη, δεν έχω πειστεί για την αναγκαιότητα της μάσκας.
Πιο πολύ για το κατά πως τραβάει ο γιαλός κάθε φορά μου φαίνεται ότι είναι το θέμα με τις μάσκες.

Υπαρχουν και χειροτερα.Κοιτα τι ειπε ο Τραμπ για το απολυμαντικο :)

Αυτα παθαινεις αν βγεις εξω απο τα νερα σου.Θα μπορουσε να πει οτι τον κορονοιο τον καταπολεμα το ...οπλοπολυβολο στον ωμο.Τετοια θελουν να ακουν οι Τεξανοι :)

Απλα δεν υπηρχαν μασκες πριν ,τωρα που θα παρει μπρος στην Λαρισα το εργοστασιο... θα ειναι απαραιτητες,ολος ο κοσμος τις χρησιμοποιει μετα απο lockdown, εδω τι ειμαστε εξυπνοτεροι?
Τωρα ποιος θα τις φορα με 40αρες ειναι αλλο θεμα.
Ερωτηση σε οσους νομιζουν οτι η χωρα εκανε κατι παραπανω απο τους υπολοιπους στο θεμα κορονοιου
γιατι χωρες οπως το Βελγιο με lockdown 5 μερες νωριτερα ειναι πρωταθλητες στις απωλειες σε αναλογια και μεις οχι?
γιατι ολη η ανατολικη ευρωπη-βαλκανια εινια πανω κατω στην ιδια μοιρα με μας?
η απαντηση ειναι απλη μας εσωσε η υποαναπτυξη (χωρις μεγαλες γραμμες παραγωγης,βιομηχανια,παγκοσμιοποιημενο περιβαλλον εργασιας) και η χαμηλη κινητικοτητα στα αεροδρομια.

Εδω εννοειται πως ειμαστε εξυπνοτεροι. Αντε να αρθουν τα μετρα να αραξουμε στον καναπε με την ησυχια μας.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Υπαρχουν και χειροτερα.Κοιτα τι ειπε ο Τραμπ για το απολυμαντικο :)

Αυτα παθαινεις αν βγεις εξω απο τα νερα σου.Θα μπορουσε να πει οτι τον κορονοιο τον καταπολεμα το ...οπλοπολυβολο στον ωμο.Τετοια θελουν να ακουν οι Τεξανοι :)

Τα έχουμε συζητήσει αυτά στο παρελθόν. Απλά εξασκούν τα συνταγματικά τους δικαιώματα στο αμέρικα. Είτε πρόκειται για όπλα είτε για το social distancing.

Το θέμα είναι ότι με τις μάσκες παραήταν προφανές πως έλεγαν ότι έλεγαν αναλόγως διαθεσιμότητας, απλώς είναι λογικό με την άρση των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης και συνδυασμού καταστάσεων συγχρωτισμού να προτείνουν ό,τι διαθέσιμο βοήθημα μπορεί να λειτουργήσει ως τέτοιο.

Γι' αυτό και μπήκε στο παιχνίδι και η υφασμάτινη μάσκα, από τα πλέον αρμόδια χείλη ξανατονίζω.

Απλα δεν υπηρχαν μασκες πριν ,τωρα που θα παρει μπρος στην Λαρισα το εργοστασιο... θα ειναι απαραιτητες,ολος ο κοσμος τις χρησιμοποιει μετα απο lockdown, εδω τι ειμαστε εξυπνοτεροι?

Kατσε να δεις ποσοι θα φορανε σε καμμια 10 μερες ..

Το θεμα ειναι τι θα γινει με τα σχολεια , τα μαγαζια , την εστιαση.Σιγουρα θα τηρησουν τα δυο μετρα στα τραπεζοκαθισματα, οπως τα τηρουν και οι πελατες στο σουπερμαρκετ :)

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ μετά από τα πρέπει-δεν πρέπει-αλλά τελικά πρέπει που έχουν ακουστεί από τα πλέον αρμόδια χείλη, δεν έχω πειστεί για την αναγκαιότητα της μάσκας.
Πιο πολύ για το κατά πως τραβάει ο γιαλός κάθε φορά μου φαίνεται ότι είναι το θέμα με τις μάσκες.

Τα πράγματα με τις μάσκες είναι απλά: Κάθε χώρα ανάλογα με τις δυνατότητες της χαράσσει τη δική της στρατηγική για το πως θα αντιμετωπίσει μια κατάσταση.

Χώρες σαν την Ελλάδα και τις ΗΠΑ, όπου προ κορονοϊού μάσκες χρησιμοποιούσαν μόνο οι ανοσοκατασταλμένοι και οι χειρούργοι, δεν είχαν υποδομή παραγωγής για μάσκες στον γενικό πληθυσμό, και ακολούθησαν αυτή τη στρατηγική μέχρι να στρώσουν τις γραμμές παραγωγής τους.
Χώρες σαν αυτές τις ΝΑ Ασίας όπου εκτός πανδημιών βλέπεις να φοράνε μάσκες οι μισοί λόγω μόλυνσης ή και από...μόδα, είχαν άλλες δυνατότητες και εφήρμοσαν τις δικές τους στρατηγικές.

Οι μάσκες γενικά προστατεύουν κυρίως ενεργητικά και λιγότερο παθητικά, αυτό έχει μελετηθεί σε χιλιάδες papers. Και αυτός έιναι και ο σκοπός που χρησιμοποιούνται ως επόμενο βήμα σε χώρες που "ανοίγουν". Επίσης, οι μάσκες έχουν πολύ αυτηρούς κανόνες χρήσης για να έχουν νόημα, που απ'οσα βλέπω σε δημοσιογράφους, πολιτικούς κλπ, που τις έχουν να κρέμονται απ'το λαιμό και τις βάζουν κατά διαστήματα, ελάχιστα έχουν γίνει κατανοητοί.

Ωστόσο, σε περίπτωση γιατρών, που, αφενός γνωρίζουν πως να τις χειρίζονται (και δε φοράνε μόνο αυτές αλλά ολόκληρο εξοπλισμό), αφετέρου βρίσκονται μερόνυχτα ολόκληρα σε χώρους όπου το ιικο φορτίο είναι τεράστιο, η χρησιμότητα είναι προφανώς πολλαπλάσια σε σχέση με έναν πολίτη που μπορεί να περάσει ξώφαλτσα δίπλα σε ένα σταγονίδιο μια φορά τη μέρα.

...Αυτό, που μου έχει λείψει είναι η δυνατότητα να μπώ στο αυτοκίνητο....έτσι χωρίς πρόγραμμα - που έλεγε η Μαρία Ρεζάν - και να πάω μιά βόλτα τελείως άσκοπη έτσι γιά να αλλάξω παραστάσεις και να με δεί ο ήλιος, χωρίς να σταματήσω πουθενά. Μη μου πεί κανείς ότι αυτό απαγορεύεται μήπως και ..... τρακάρω! Προτεινόμενος κωδικός 0.

...Αυτό, που μου έχει λείψει είναι η δυνατότητα να μπώ στο αυτοκίνητο....έτσι χωρίς πρόγραμμα - που έλεγε η Μαρία Ρεζάν - και να πάω μιά βόλτα τελείως άσκοπη έτσι γιά να αλλάξω παραστάσεις και να με δεί ο ήλιος, χωρίς να σταματήσω πουθενά. Μη μου πεί κανείς ότι αυτό απαγορεύεται μήπως και ..... τρακάρω! Προτεινόμενος κωδικός 0.

Αυτό είναι το πρώτο που θα φύγει απ'οσα διάβασα.

Και προσεχε τωρα.Δεν ξερουν αν υπαρχει ανοσια , αν μπορει να ξανακολλησει καποιος , ποσο διαρκει, αν υπαρχει, η ανοσια , αλλα το επομενο βημα ειναι τα τεστ αντισωματων και το...οκ :)

Status
Not open for further replies.