Απάντηση: Re: Apple iOS 7
Από ότι κατάλαβα εγώ από τον Δημήτρη ήταν ότι ξεκίνησε την διαδικασία σε φρέσκια εγκατάσταση itunes σε διαφορετικούς υπολογιστές, τα iphone είχαν μείνει ως λειτουργικό στην 4.3, που είναι 3 γενιές πίσω από την τρέχουσα κ έκανε το update, αλλά δεν προχωρούσε.
Οπότε, επέλεξε την επιλογή setup as new και έπαιξε.
Η μεν 1η επιλογή είναι update πάνω στο υπάρχον λειτουργικό ενώ η 2η είναι διαγραφή όλα, εγκατάσταση του νέου λειτουργικού και μετά ενημέρωση με τις εφαρμογές και τα δεδομένα προ αναβάθμισης.
Εφόσον τα κινητά ήταν με τόσο παλιό λειτουργικό, η σωστή διαδικασία ήταν η 2η, δλδ setup as new.
Προσωπικά, το ότι δεν έπαιξε το update και έπαιξε η 2η επιλογή, δεν μου κάνει καμία εντύπωση, για τόσο παλιά λειτουργικά.
Προφανώς οι χρήστες τους δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τις νέες εκδόσεις των λειτουργικών.
H ίδια η Apple αναφέρει εδώ : http://support.apple.com/kb/HT4972
"To update your iPhone, iPad, or iPod touch from iOS 4 to iOS 5 or later, you must erase and restore your device first, before completing the update."
Που σημαίνει η 2η επιλογή και όχι η 1η της αναβάθμισης και αυτό γιατί είχαν πολύ παλιό λογισμικό.
Άρα πρώτα διαβάζουμε τι γράφει η εταιρεία και μετά κάνουμε τις αναβαθμίσεις και αν δεν παίξουν τα σωστά βήματα τότε γκρινιάζουμε...! :ernaehrung004:

Το Σ/Κ αναβάθμισα δυο iPhone 4 από 4.3 σε 7.0.3.
Πρέπει να ήταν η πιο αγχωτική αναβάθμιση που έχω κάνει ποτέ μου..
Αφού είχε περαστεί το νέο IOS έπρεπε να γίνουν restore τα δεδομένα των κινητών (τα οποία φυσικά είχαν γίνει backup πριν αρχίσει η αναβάθμιση).
Έλα που δεν.. Η διαδικασία έκανε συνεχώς κύκλους με αποτέλεσμα η μόνη επιλογή που ήταν ρεαλιστική (δηλαδή που όντως προχωρούσε) ήταν η "set up as new phone" (ή κάτι τέτοιο).
Μόλις επέλεξα αυτή, ως εκ θαύματος, τα κινητά έπαιξαν κανονικά, με τα apps και τα contacts και όλα.
Δηλαδή το restore του backup γινόταν, αλλά το κινητό δεν το καταλάβαινε (ή κάτι τέτοιο).
Η διαδικασία έγινε σε 2 διαφορετικά laptops, κανένα από τα οποία δεν είχε στημένο πάνω του iTunes (καθαρή εγκατάσταση δηλαδή).
Το Σάββατο έγινε στο ένα κινητό, την Κυριακή στο άλλο.
Όπως καταλαβαίνετε, φχαριστήθηκα "user friendlyness" και θα σας το κοπανάω για πάντα.![]()
Από ότι κατάλαβα εγώ από τον Δημήτρη ήταν ότι ξεκίνησε την διαδικασία σε φρέσκια εγκατάσταση itunes σε διαφορετικούς υπολογιστές, τα iphone είχαν μείνει ως λειτουργικό στην 4.3, που είναι 3 γενιές πίσω από την τρέχουσα κ έκανε το update, αλλά δεν προχωρούσε.
Οπότε, επέλεξε την επιλογή setup as new και έπαιξε.
Η μεν 1η επιλογή είναι update πάνω στο υπάρχον λειτουργικό ενώ η 2η είναι διαγραφή όλα, εγκατάσταση του νέου λειτουργικού και μετά ενημέρωση με τις εφαρμογές και τα δεδομένα προ αναβάθμισης.
Εφόσον τα κινητά ήταν με τόσο παλιό λειτουργικό, η σωστή διαδικασία ήταν η 2η, δλδ setup as new.
Προσωπικά, το ότι δεν έπαιξε το update και έπαιξε η 2η επιλογή, δεν μου κάνει καμία εντύπωση, για τόσο παλιά λειτουργικά.
Προφανώς οι χρήστες τους δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τις νέες εκδόσεις των λειτουργικών.
H ίδια η Apple αναφέρει εδώ : http://support.apple.com/kb/HT4972
"To update your iPhone, iPad, or iPod touch from iOS 4 to iOS 5 or later, you must erase and restore your device first, before completing the update."
Που σημαίνει η 2η επιλογή και όχι η 1η της αναβάθμισης και αυτό γιατί είχαν πολύ παλιό λογισμικό.
Άρα πρώτα διαβάζουμε τι γράφει η εταιρεία και μετά κάνουμε τις αναβαθμίσεις και αν δεν παίξουν τα σωστά βήματα τότε γκρινιάζουμε...! :ernaehrung004: