JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται...

Μπαμπη, σε κανα 6μηνο εδω ειμαι ετσι?

40% κατω...ετσι? :speechless-smiley-0

ΟΚ, θα σε "βολέψω"... Είσαι ο πρώτος επιλαχών...
icon10.gif

Ρε, ο Geonx που είναι; Εκτός Ελλάδας; :flipout:

Μπάμπη, καλορίζικη η καινούρια σκούπα!

Δεν πιστεύω το DILA να τον έχεις λιγότερες από 100 ώρες και να λέει ο mοuse οτι έχει πιό καινούργιο προβολέα από εμένα που τον αγόρασα πολύ αργότερα.
Αναψέ τον τώρα. Προλαβαίνεις να γράψεις μερικές ώρες μέχρι να έρθει!

Last edited:
Μπάμπη, καλορίζικη η καινούρια σκούπα!

Δεν πιστεύω το DILA να τον έχεις λιγότερες από 100 ώρες και να λέει ο mοuse οτι έχει πιό καινούργιο προβολέα από εμένα που τον αγόρασα πολύ αργότερα.
Αναψέ τον τώρα. Προλαβαίνεις να γράψεις μερικές ώρες μέχρι να έρθει!

Tώρα μου το λές, που τον έβαλα στο κουτί;
icon10.gif

Μην ανησυχείς όμως... Έχει 250 ώρες...
icon12.gif

Re: Απάντηση: JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται...

ΟΚ, θα σε "βολέψω"... Είσαι ο πρώτος επιλαχών...
icon10.gif

Ρε, ο Geonx που είναι; Εκτός Ελλάδας; :flipout:

…βρε βρε βρε…Καλώς τον Planarαρχη :grinning-smiley-043 … Καλές Θεάσεις και Welcome Back στο κόσμο των DLP ;) θα περάσω για αυτοψία σύντομα ;) :grinning-smiley-043 -bye-

Μεγιές μεγιές Μπαμπίνο .... όταν με το καλό παραλάβεις θα σου έρθω να πάρω μάτι .....

-bye-

Μπαμπη καλοριζικο το προβολι!!!!!!αυτη ηταν ξαφνικη αλλαγη..........:chinscratch:

Τώρα εσείς,πότε τάπατε,πότε τα συμφωνήσατε... :listen:
Πότε και που έγινε κουβέντα για τον Planar,πότε και που έγινε κουβέντα για την πώληση του JVC,πότε βρέθηκε ο νέος,πότε πουλήθηκε ο παλιός,μόνο ο Μπάμπης ξέρει.

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!!!
Σου εύχομαι καλοβίδωτος(μιας και εκεί μόνο ζορίζεσαι),γιατί για καλοΡΙΖΙΚΟΣ,δεν το βλέπω. :SFGSFGSF:

Καλορίζικος Μπάμπη και καλές θεάσεις........
Μου φαίνεται ότι έχεις ξεφύγει επικίνδυνα φίλε, αφού πλέον προβόλι πάνω απο ενα χρόνο σχεδόν αδύνατον να παραμείνει στο ταβάνι σου!!!.......
Καλορίζικος και ο HD1 στον φίλο μας τον Mouse...

Σημ.....αφού μπορείς καλά κάνεις!!!

O ανθρωπος ειναι videophile. Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε ? :flipout:

Παραδοση/ παραλλαβη ελαβε χωρα , αλλα τωρα τρεχω να κρυφτω γιατι ξεχασα να δω για τη βαση και ποιος τον ακουει....:flipout:

Εννοειται οτι επεσαν και τα πρεποντα τσιπουρα και κρασια με τη βοηθεια του φιλου mouse που τον ευχαριστω πολυ κι επιφυλασομαι. :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αλλα ρε παιδα, τετοια μανουρα και ουτε μια φωτογραφια????????

Εγω προσπαθησα παντως , αλλα ο Ζερβοπουλος δεν καθοταν με τιποτα στο πλανο -bye-:guitarist:

Απάντηση: Re: JVC HD1 και Planar 8150. Ο παλιός φεύγει.. ο νέος έρχεται...

Mπάμπη αν μπορείς γράψε γιατί αλλάζεις προβολέα (σοβαρά)

Tάκη, θα μπορούσα να σου γράψω απλά "γιατί βρήκα κάτι καλύτερο" αλλά ξέρω οτι αυτό δεν σε καλύπτει, θές λεπτομέρειες.
Επειδή - προφανώς - εννοείς HD1+Lumagen πακέτο σου λέω οτι είναι πολύ κοντά με κάποιες διαφορές, κάπου υπερέχει ο ένας και κάπου ο άλλος αλλά συνολικά προτίμησα τον Planar.
Το ξέρω οτι δεν είναι κι ότι καλύτερο σαν αγορά αν το δείς εντελώς ψυχρά. πχ Ποιός είναι ο Planar, τον ξέρει η μάνα του; Τι εταιρία είναι αυτή; Γιατί πήρες μηχανάκι που δεν έχει δοκιμαστεί; Κι αν βγάλουν ελαττώματα; Τι φάτσα είναι αυτή; 450 Ε για λάμπα; Τι μεταπωλητική αξία θα έχει μιά καινούρια και άγνωστη μάρκα;
Όπως καταλαβαίνεις το μηχανάκι μου άρεσε πάρα πολύ, σε σημείο που με έκανε να αγνοήσω όλα αυτά τα παραπάνω και να το πάρω.
Κι επειδή, απ' ότι φαντάζομαι δεν σε κάλυψα, θα ήθελες πιό πολλές λεπτομέρειες, ότι συγκεκριμένο θές πές μου. Εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε.

Nα κανω εγω μια ερωτηση?? το color processing που κανει ο planar ειναι εφαμιλλο του lumagen?? η ελπιζεις σε παντρεμα των 2 επεξεργαστων για ακομα καλυτερη εικονα?

Nα κανω εγω μια ερωτηση?? το color processing που κανει ο planar ειναι εφαμιλλο του lumagen?? η ελπιζεις σε παντρεμα των 2 επεξεργαστων για ακομα καλυτερη εικονα?

Καμία σχέση... Ο Lumi είναι πολύ μπροστά στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Τα χρώματα όμως που είδα εγώ στον Planar με υπερκαλύπτουν, δεν χρειάζομαι τίποτε παραπάνω...

που σημαινει οτι θα συνεχισεις μς τον luma παρακαμπτοντας τον επεξεργαστη του Planar??

η ακομα δεν ξερεις ?

που σημαινει οτι θα συνεχισεις μς τον luma παρακαμπτοντας τον επεξεργαστη του Planar??

η ακομα δεν ξερεις ?

Θα δοκιμάσω και θα δώ...
Ο HD1 με το PS3 δεν είχε καλή κίνηση στα 24fps αλλά όταν μπήκε ανάμεσα ο Lumagen η κίνηση έγινε βούτυρο... Ίσως να ισχύει το ίδιο και με τον Planar, ανάλογα πώς θα ταιριάξουνε τα timings του ενός μηχανήματος με το άλλο.
Ή μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, να παίζει νερό με το PS3 και να έχει πρόβλημα με τον Lumagen. Αυτά να δεν τα δείς στην πράξη δεν μπορείς να ξέρεις. Με το HTPC είναι διαφορετικά τα πράγματα, αν το παλέψεις θα τη βρείς τη λύση με τα timings, είναι πολύ πιό ευέλικτο από ένα απλό μηχάνημα, πχ PS3, που δεν σου δίνει δυνατότητα αλλαγής.

Last edited: