καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Σαφώς και δεν με ενοχλούν τα γραφομενα κανενός ,άλλωστε τι να πουν και οι επαγγελματίες που τραβάν τα μαλλιά τους σε κάθε ποστ που ανοίγετε ,με επιθέσεις
προσωπικές κτλ.. απλά κάθε φορά που ανοίγεται ένα θέμα με συσκευές που κοστίζουν ( ναι ,τα καλώδια είναι ΣΥΣΚΕΥΕΣ σε HI-END όμως συστήματα )
θα πρέπει να γίνει ένας ψιλοχαμος και στο τέλος να μην καταλάβει κανείς τίποτα
επειδή το ιντερνετ εκτός από τόπος συζήτησης είναι και ανταλλαγή απόψεων ( και σεβασμού των ) αλλά όχι σε συζητήσεις καφενείου όπως γίνεται με τα αυτοκίνητα ( μαλάκας είναι όποιος παίρνει VW GOLF GTI γιατί στην ουσία παίρνει το ίδιο με το 1400 ( ναι το ακούσαμε και αυτό !!! ) .εγώ προσωπικά δεν έχω καμία επιστημονική γνώση επί του θέματος ξέρω μόνο τι ακούω και την τσέπη μου ,μάλιστα τελευταία πλακώθηκα με τον ηλεκτρολόγο μου και βλέπω να με σκίζει στην επόμενη επίσκεψη του γιατί όπως είπε είμαι ΜΕΓΑΛΟΣ μαλ..ας που έδωσα τόσα λεφτά για κάτι που απλά περνάει ρεύμα μέσα του.
ρε λες να ειμαι ?

Κύριε Αντώνη προφανώς και δεν είστε μ@λ@κ@ς. Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο και δεν έκανα προσωπική επίθεση σε κάποιον. Γιατί δηλαδή συμπεραίνετε ότι έκανα επίθεση; Επειδή τολμώ να έχω διαφορετική άποψη και το λέω υπογραμίζοντας τα λάθη των συνομιλητών μου;

Η συζήτηση είναι ακόμα υψηλού επιπέδου, εγώ προσωπικώς προτιμώ να είναι. Αν όμως αντι για επιχειρήματα χρησιμοποιείτε ποστ όπως τα ανωτέρω, πως κάποιος πρέπει να αντιδράσει; Στο κάτω κάτω, αν αποδειχτεί ότι υπάρχει διαφόρα, τότε όταν και τα δικά μου οικονομικά το επιτρέπουν θα πάω να ψωνίσω, αν δεν υπάρχει, είτε εσείς θα γλιτώσετε χρήματα από κάποια ενδεχόμενη αναβάθμηση, είτε θα συνεχίσετε όπως πιστεύατε. Όπως και να έχει όμως θα βγει κάτι εποικοδομητικό από την συζήτηση!

Αρχική Δημοσίευση από LUXMAN
Μα πως μπορεις να ξερεις οτι κατι ειναι λαθος

και να μην ξερεις ποιο ειναι το σωστο ;;;

Ανακαλεσε η αλλιως πες μας το σωστο .

Να το βελτιωσω .....

Πες μας σε παρακαλω το σωστο .

Κύριε Ντόκο κουράζομαι να επαναλαμβάνομαι!
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!

Αντιθέτως!
Ένα συγκεντρωμένο κύκλωμα με πραγματικές αντιστάσεις, πυκνωτές και πηνία θα μπορούσε να κάνει το ίδιο ακριβώς όταν μιλάμε για φιλτράρισμα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως τέτοια φίλτρα πολύ σπάνια θα αντικρύσει κανείς στο εσωτερικό των συσκευών. -bye-

Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να φτιαξει καποιος ενα τετοιο φιλτρο και να το συγκρινουμε με την "δουλεια" που κανει ενα ειδικο καλωδιο ρευματος . Ειμαι ανοιχτος σε μια τετοια δοκιμη . Τι λες ;

Κύριε Ντόκο κουράζομαι να επαναλαμβάνομαι!
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!

Λυπαμαι για τους παραλογισμους που διαβαζω .

Καποιες εποχες οταν θα διαβαζα κατι τετοιο θα χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο απο το εξοφθαλμα παραλογο των λεγομενων σας .

Οχι πλεον .

Καποιες εποχες οταν θα διαβαζα κατι τετοιο θα χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο απο το εξοφθαλμα παραλογο των λεγομενων σας .

Οχι πλεον .

Ωραία συνεπώς αν έχετε βήχα και ένας αυτοδίδακτος γιατρός ισχυριστεί ότι ο βήχας θα ληθεί αν κόψετε το πόδι σας, εσείς θα το κάνετε ακόμα και αν ένας γιατρός σας πει ότι δεν ξέρει γιατί βήχετε όμως αν κόψετε το πόδι δεν θα γίνετε καλά;

παιδια επειδη το παμε καλα
εχω ενα ring στο υπογειο
ειστε να κανουμε αυτο που ειχε πει ο ll cool j το 90
να παλεψει ο μπους με το σανταμ
και οποιος χασει χανεται
ειστε γιατι απο φαγωμαρα αλλο τιποτα

Ρε συ Αργύρη , η αλήθεια είναι ότι θέλω να πλακώσω κανέναν GEORGE CARDAS και άλλους αλλά που να τους βρω?
Έχεις διεύθυνση σπιτιού?

εχω αλλα ξερω και τους αντιπροσωπους εδω
και το ring ειναι κλεισμενο μεχρι το σεπτεμβρη
οποτε περιμενε να αδειασει και να το κανουμε πριβε

Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να φτιαξει καποιος ενα τετοιο φιλτρο και να το συγκρινουμε με την "δουλεια" που κανει ενα ειδικο καλωδιο ρευματος . Ειμαι ανοιχτος σε μια τετοια δοκιμη . Τι λες ;
Εγώ προτείνω κάτι άλλο αρχικά.
Βρείτε μια ή περισσότερες συσκευές του ίδιου τύπου (πχ dac) με ενσωματωμένο φίλτρο και δοκιμάστε καλώδια τροφοδοσίας σ'αυτές. Δοκιμάστε τα ίδια καλώδια και σε άλλες πάλι του ιδίου τύπου χωρίς φίλτρο.
Αν αυτές με το ενσωματωμένο φίλτρο επηρρεάζονται λιγότερο ή και καθόλου από το καλώδιο είναι μια σοβαρή ένδειξη πως η ύπαρξη του ενσωματωμένου φίλτρου κάνει τη διαφορά.
Αν βρεθεί χρόνος θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει και η δοκιμή!

Οχι πλεον .

Ρε Μαρινο γιατι αφηνεις κενο προν τις τελειες?:flipout:

Ρε παιδιά δεν κάνετε την δοκιμή αυτή την Κυριακή γιατί προβλέπεται το thread να καταλήγει σε post του στυλ
:guitarist::guitarist::guitarist::guitarist: μάνα μου; *

Για να συνοψίσουμε (αντί να σιγοψήσουμε) το thread.

Κάποιοι λένε ότι τα καλώδια ρεύματος παίζουν ρόλο στον ήχο. Μεταξύ αυτών αν έχω καταλάβει καλά και ο κ. Κόγιας (για τον κ. Κούγια που αναφέρθηκε κάποια στιγμή δεν γνωρίζω).

Από εκεί και πέρα το θέμα περιπλέκεται. Κάποιοι λένε ότι δεν αξίζει να πας σε καλύτερο καλώδιο από αυτό της τοστιέρας ή ψηστιέρας (διορθώστε με παρακαλώ). Σε αυτό το στρατόπεδο είναι οι περισσότεροι που γράφουν στο thread (χωρίς απαραίτητα να είναι οι περισσότεροι που γράφουν στο forum. Υποθέτω κάποιοι γελάνε με τα χάλια μας).
Σε αυτό το στρατόπεδο είναι επίσης ο κ. Κόγιας (εκτός και αν η ψηστιέρα είναι της Nordost).

Το γάντι έπεσε κάτω πριν από πολύ καιρό και είχε μείνει χαμέ μέχρι χθές.
Μάλιστα ο κ. Κόγιας το υπενθύμιζε (μάλλον για να μην ξεχαστούμε και το πατήσουμε).
Συμπέρασμα: Ο κ. Κόγιας δεν οδηγεί μηχανάκι γιατί αυτές τις μέρες χωρίς γάντι θα του είχαν πέσει και τα δάχτυλα.
Ο Kharmacoma σήκωσε το γάντι.
Σήμερα ο κ. Χάϊτας πήγε να το σηκώσει αλλά το είχε πάρει ο Kharmacoma σπίτι του.
Ακούστηκε μάλιστα ότι κάποιος πετάει από εδώ και από εκεί γάντια ρέπλικες για να μπερδέψει τον κόσμο. Ντροπή!

Από εκεί και πέρα έγινε ο χαμός της Σαρδηνίας.
Υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τα καλώδια που ακούγονται καλύτερα από αυτό της τοστιέρας;
Ο κατασκευαστής έσφαξε κόκκορα πάνω στο καλώδιο νύχτα με πανσέληνο και κουτσά κουνούπια;
Τα καλώδια φτιάχνουν το Feng Sui του χώρου οπότε οι κοσμική ενέργεια ρέει καλύτερα με αποτέλεσμα να μας επηρεάζουν;
Αν δεν είναι σωστή η φάση στο καλώδιο της τοστιέρας θα καίει τα τοστ;

:drummer: Και στην γωνία με το μπλε σορτσάκι είναι αυτοί που ακούνε διαφορές ήχου από τα καλώδια τους (ανάμεσά τους και εγώ) αλλά παίρνουν το θέμα σαν το προφιτερόλ. "Δεν θέλω να μάθω πως το λένε! Να το φάω θέλω!"
Βέβαια όταν μαθαίνουν πόσο κάνουν μερικές φορές παραγγέλνουν έναν Ελληνικό.

Εμβόλιμα post πολλά.
Από άτομα που θέλουν να μάθουν τι καλώδιο να αγοράσουν, άτομα που σχόλασαν, δεν έχουν τι να κάνουν και γράφουν post (σαν το παρόν), άτομα που πετάνε κάτι γιατί ένα κουμπί τους χωρίζει από τη δημοσιότητα, άτομα πολλά και διάφορα (7.500 είμαστε ζωή νάχουμε).

Να ανάψουμε το φως και να οργανωθούμε κάπως γιατί θα γίνουμε σαν το ανέκδοτο "ρε παιδιά έχω φάει 5 και δεν έχω ρίξει κανέναν ακόμα";

* Ο κιθαρίστας παίζει το ακόρντο "ντρίγκι"

του Μαρινου θα του μεινε απο τοτε που βαραγε το κεφαλι του στον τοιχο:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Last edited:
Παιδια εννοειται οτι αν ειχαμε με τελεια παροχη ρευματος και ειχαμε βρει τροπο να αποτρεψουμε τα παντος τυπου RF τα καλωδια ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ στο αποτελεσμα.

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Ρε παιδιά δεν κάνετε την δοκιμή αυτή την Κυριακή γιατί προβλέπεται το thread να καταλήγει σε post του στυλ
:guitarist::guitarist::guitarist::guitarist: μάνα μου; *

Για να συνοψίσουμε (αντί να σιγοψήσουμε) το thread.

Κάποιοι λένε ότι τα καλώδια ρεύματος παίζουν ρόλο στον ήχο. Μεταξύ αυτών αν έχω καταλάβει καλά και ο κ. Κόγιας (για τον κ. Κούγια που αναφέρθηκε κάποια στιγμή δεν γνωρίζω).

Από εκεί και πέρα το θέμα περιπλέκεται. Κάποιοι λένε ότι δεν αξίζει να πας σε καλύτερο καλώδιο από αυτό της τοστιέρας ή ψηστιέρας (διορθώστε με παρακαλώ). Σε αυτό το στρατόπεδο είναι οι περισσότεροι που γράφουν στο thread (χωρίς απαραίτητα να είναι οι περισσότεροι που γράφουν στο forum. Υποθέτω κάποιοι γελάνε με τα χάλια μας).
Σε αυτό το στρατόπεδο είναι επίσης ο κ. Κόγιας (εκτός και αν η ψηστιέρα είναι της Nordost).

Το γάντι έπεσε κάτω πριν από πολύ καιρό και είχε μείνει χαμέ μέχρι χθές.
Μάλιστα ο κ. Κόγιας το υπενθύμιζε (μάλλον για να μην ξεχαστούμε και το πατήσουμε).
Συμπέρασμα: Ο κ. Κόγιας δεν οδηγεί μηχανάκι γιατί αυτές τις μέρες χωρίς γάντι θα του είχαν πέσει και τα δάχτυλα.
Ο Kharmacoma σήκωσε το γάντι.
Σήμερα ο κ. Χάϊτας πήγε να το σηκώσει αλλά το είχε πάρει ο Kharmacoma σπίτι του.
Ακούστηκε μάλιστα ότι κάποιος πετάει από εδώ και από εκεί γάντια ρέπλικες για να μπερδέψει τον κόσμο. Ντροπή!

Από εκεί και πέρα έγινε ο χαμός της Σαρδηνίας.
Υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τα καλώδια που ακούγονται καλύτερα από αυτό της τοστιέρας;
Ο κατασκευαστής έσφαξε κόκκορα πάνω στο καλώδιο νύχτα με πανσέληνο και κουτσά κουνούπια;
Τα καλώδια φτιάχνουν το Feng Sui του χώρου οπότε οι κοσμική ενέργεια ρέει καλύτερα με αποτέλεσμα να μας επηρεάζουν;
Αν δεν είναι σωστή η φάση στο καλώδιο της τοστιέρας θα καίει τα τοστ;

:drummer: Και στην γωνία με το μπλε σορτσάκι είναι αυτοί που ακούνε διαφορές ήχου από τα καλώδια τους (ανάμεσά τους και εγώ) αλλά παίρνουν το θέμα σαν το προφιτερόλ. "Δεν θέλω να μάθω πως το λένε! Να το φάω θέλω!"
Βέβαια όταν μαθαίνουν πόσο κάνουν μερικές φορές παραγγέλνουν έναν Ελληνικό.

Εμβόλιμα post πολλά.
Από άτομα που θέλουν να μάθουν τι καλώδιο να αγοράσουν, άτομα που σχόλασαν, δεν έχουν τι να κάνουν και γράφουν post (σαν το παρόν), άτομα που πετάνε κάτι γιατί ένα κουμπί τους χωρίζει από τη δημοσιότητα, άτομα πολλά και διάφορα (7.500 είμαστε ζωή νάχουμε).

Να ανάψουμε το φως και να οργανωθούμε κάπως γιατί θα γίνουμε σαν το ανέκδοτο "ρε παιδιά έχω φάει 5 και δεν έχω ρίξει κανέναν ακόμα";

* Ο κιθαρίστας παίζει το ακόρντο "ντρίγκι"

Καλα δεν υπαρχεις.......:flipout::flipout::flipout::flipout:

παιδια επειδη το παμε καλα
εχω ενα ring στο υπογειο
και οποιος χασει χανεται
ειστε γιατι απο φαγωμαρα αλλο τιποτα
Εγώ πάλι θυμάμαι ένα σκιτσάκι με το Bush τον πρεσβύτερο και τον συγχωρεμένο τον Αραφάτ σε στιγμές έντασης και... πάθους!!!:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Παιδια εννοειται οτι αν ειχαμε με τελεια παροχη ρευματος και ειχαμε βρει τροπο να αποτρεψουμε τα παντος τυπου RF τα καλωδια ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ στο αποτελεσμα.

Κάτσε ωρέ Μιχαλιό! Που να το φτάσω μάνα μου; Από τον στύλο παίρνω ρεύμα! Δεν πληρώνω τη ΔΕΗ να αλλάξει το καλώδιο μέχρι τον υποσταθμό! Πάλι ακούω διαφορές πανάθεμά με!

(ρε που είναι αυτός ο Ongaku με τις ρακές του; Να δεις που τις έχει πιεί μόνος του ο μπαγάσας!)

Αυτό είναι εμβόλιμο

Το ματσάκι τώρα θα είναι Osama VS Obama και θα τους ξεχωρίζεις μόνο από το σαρίκι!

αμα γουσταρετε βαζω το exact και το richard grays 400pro βλεπουμε τι ρευμα βγαζουν και μετα βλεπουμε αν εχει διαφορα ενα καλωδιο
που εχει μιας και αυτο εχει ηχητικο αποτυπωμα
ακουω

Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Κάτσε ωρέ Μιχαλιό! Που να το φτάσω μάνα μου; Από τον στύλο παίρνω ρεύμα! Δεν πληρώνω τη ΔΕΗ να αλλάξει το καλώδιο μέχρι τον υποσταθμό! Πάλι ακούω διαφορές πανάθεμά με!

(ρε που είναι αυτός ο Ongaku με τις ρακές του; Να δεις που τις έχει πιεί μόνος του ο μπαγάσας!)

Μα αυτο ακριβως ειναι το θεμα. Οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος να το κανεις εκτος απο τα καλωδια χωρις να χαλασεις τα δυναμικα η αλλες παραμετρους του συστηματος. Το ρευμα που παιρνεις ειναι ετσι και αλιως βρωμικο και με πολλες διακυμανσεις ακομα και αν το παιρνεις απο το υποσταθμο της ΔΕΗ οχι απο τη κολονα της γειτονιας σου.Βαλε και τις παρεμβολες σε αυτα τα πολυ μακρια καλωδια, εδεσε το γλυκο.

Εκτος αν βαλεις γεννητρια η να χρησιμοποησεις τα πανακριβα σταθεροποιητικα και φιλτρα που χρησιμοποιουν τα studio.

Status
Not open for further replies.