Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end
Κύριε Αντώνη προφανώς και δεν είστε μ@λ@κ@ς. Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο και δεν έκανα προσωπική επίθεση σε κάποιον. Γιατί δηλαδή συμπεραίνετε ότι έκανα επίθεση; Επειδή τολμώ να έχω διαφορετική άποψη και το λέω υπογραμίζοντας τα λάθη των συνομιλητών μου;
Η συζήτηση είναι ακόμα υψηλού επιπέδου, εγώ προσωπικώς προτιμώ να είναι. Αν όμως αντι για επιχειρήματα χρησιμοποιείτε ποστ όπως τα ανωτέρω, πως κάποιος πρέπει να αντιδράσει; Στο κάτω κάτω, αν αποδειχτεί ότι υπάρχει διαφόρα, τότε όταν και τα δικά μου οικονομικά το επιτρέπουν θα πάω να ψωνίσω, αν δεν υπάρχει, είτε εσείς θα γλιτώσετε χρήματα από κάποια ενδεχόμενη αναβάθμηση, είτε θα συνεχίσετε όπως πιστεύατε. Όπως και να έχει όμως θα βγει κάτι εποικοδομητικό από την συζήτηση!
Σαφώς και δεν με ενοχλούν τα γραφομενα κανενός ,άλλωστε τι να πουν και οι επαγγελματίες που τραβάν τα μαλλιά τους σε κάθε ποστ που ανοίγετε ,με επιθέσεις
προσωπικές κτλ.. απλά κάθε φορά που ανοίγεται ένα θέμα με συσκευές που κοστίζουν ( ναι ,τα καλώδια είναι ΣΥΣΚΕΥΕΣ σε HI-END όμως συστήματα )
θα πρέπει να γίνει ένας ψιλοχαμος και στο τέλος να μην καταλάβει κανείς τίποτα
επειδή το ιντερνετ εκτός από τόπος συζήτησης είναι και ανταλλαγή απόψεων ( και σεβασμού των ) αλλά όχι σε συζητήσεις καφενείου όπως γίνεται με τα αυτοκίνητα ( μαλάκας είναι όποιος παίρνει VW GOLF GTI γιατί στην ουσία παίρνει το ίδιο με το 1400 ( ναι το ακούσαμε και αυτό !!! ) .εγώ προσωπικά δεν έχω καμία επιστημονική γνώση επί του θέματος ξέρω μόνο τι ακούω και την τσέπη μου ,μάλιστα τελευταία πλακώθηκα με τον ηλεκτρολόγο μου και βλέπω να με σκίζει στην επόμενη επίσκεψη του γιατί όπως είπε είμαι ΜΕΓΑΛΟΣ μαλ..ας που έδωσα τόσα λεφτά για κάτι που απλά περνάει ρεύμα μέσα του.
ρε λες να ειμαι ?
Κύριε Αντώνη προφανώς και δεν είστε μ@λ@κ@ς. Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο και δεν έκανα προσωπική επίθεση σε κάποιον. Γιατί δηλαδή συμπεραίνετε ότι έκανα επίθεση; Επειδή τολμώ να έχω διαφορετική άποψη και το λέω υπογραμίζοντας τα λάθη των συνομιλητών μου;
Η συζήτηση είναι ακόμα υψηλού επιπέδου, εγώ προσωπικώς προτιμώ να είναι. Αν όμως αντι για επιχειρήματα χρησιμοποιείτε ποστ όπως τα ανωτέρω, πως κάποιος πρέπει να αντιδράσει; Στο κάτω κάτω, αν αποδειχτεί ότι υπάρχει διαφόρα, τότε όταν και τα δικά μου οικονομικά το επιτρέπουν θα πάω να ψωνίσω, αν δεν υπάρχει, είτε εσείς θα γλιτώσετε χρήματα από κάποια ενδεχόμενη αναβάθμηση, είτε θα συνεχίσετε όπως πιστεύατε. Όπως και να έχει όμως θα βγει κάτι εποικοδομητικό από την συζήτηση!