Ελα ρε tzimisce...
Δεν εχεις καταλαβει ακομα ποιος ειναι ο walker???
Απο το παραδιπλα site ειναι ο....ανθρωπος, γνωστος αγνωστος.
Δε με λες; Αρχίσαμε πάλι τα ίδια με τα κενά ανάμεσα από τις τελείες; Κολλητικό είναι από τον Luxman;

Δεν γράφω στο παραδίπλα site για να ξέρω ποιό είναι αυτό και ποιός είναι ο walker.


Αφου την παρατηρησατε, ξεκινηστε να διαβαζετε τα μηνυματα μου στο θεμα απο την αρχη και παρακαλω να μου την υποδειξετε. Θα παρακαλουσα επισης να μου πειτε αν δεχτηκα εγω επιθεσεις.
Πλάκα με κάνεις τώρα ε; Να κάτσω να ξαναδιαβάσω τόσες σελίδες; Άστο, ξέχνατο, παραδίνομαι, δίκιο έχεις!

Μα εχετε εκφρασει αποψη κυριε για τα καλωδια. Εκτος αυτου στον εναν αναφερεστε ως κο Κογια και στον αλλον ως Μαικ.
Πειράζει που με τον Kharma έχουμε πιεί και έναν καφέ ενώ με τον κ. Κόγια δεν έχουμε βρεθεί ποτέ; Όχι ότι έχω πρόβλημα να βρεθώ με τον άνθρωπο βρε παιδί μου αλλά νομίζω ότι οφείλω έναν σεβασμό σε κάποιο άτομο που δεν έχω γνωρίσει. Ευπρόσδεκτος είναι, όποτε θέλει να έρθει από το σπίτι μου, να πιούμε ένα ουισκάκι, να ακούσουμε τις μουσικούλες μας και μετά θα αναφέρομαι προς αυτόν ως "Κώστα μου" ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί.
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για σας.
Μπορεί εγώ να ακούω διαφορές με τα καλώδια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πλακώνομαι στο ξύλο με τον κ. Κόγια όποτε τον βλέπω στο δρόμο.
Μεγάλα παιδιά είμαστε.