Καλώδιο HDMI ακριβό = καλύτερη εικόνα/ήχος?

Παιδιά αν μου επιτρέπετε , είχα και εγω ενα θέμα με το 15μ hdmi oehlbach , που είχα, μου παρουσίαζε χιόνια στο 1080i κατά περιόδους , με ps3, οταν δε πήρα το dvd-2500t και τον avpa1, εκεί έπεσε το γέλιο της αρκούδας.Πολλές οριζόντιες γραμμές διαφόρων χρωμάτων , πολύ χίόνι , διαφόρων χρωμάτων και ελάχιστο σήμα. Αυτά παρουσία Καστρουνή και ARGI.
Και ο Μάγος απεφάνθη οτι το καλώδιο δεν κλείδωνε στα 1080p.Οντως το καλώδιο ήταν κουκουρούκου.Αστο θα σου βρω εγω καλώδιο και θα έρθω να ρυθμίσουμε και τον 5000 μού είπε.Οι μέρες περνούσαν και ο Μανώλης αργούσε και πήρα ενα clicktronick απο το πλαίσιο.Ελεγε για 1080p αλλά δεν έπαιζε ούτε στα 720p. Αυτό ηταν ακόμη χειρότερο.
Κάποια στιγμή ήρθε ο Μανώλης με Μια κούτα τεράστια, ATLONA 15M ΠΛΑΚΕ, το ρίξαμε πάνω , κλείδωσε με την πρώτη , και voila. Ούτε θόρυβοι ούτε χιόνια , ούτε τίποτα.Κρύσταλο η εικόνα , ρυθμίστηκε και ο 5000 και όλα καλά.
Λίγο αλμυρό βέβαια σε τιμή αλλά τι να κάνουμε.Θεωρώ οτι αξίζει και το τελευταίο ευρώ που μου κόστισε .

Άντε τώρα να μην επιστρατεύσουμε και τα καλώδια ρεύματος που μετατρέπουν τις Schaub-Lorenz σε KURO... :flipout: :flipout: :flipout:

Άντε τώρα να μην επιστρατεύσουμε και τα καλώδια ρεύματος που μετατρέπουν τις Schaub-Lorenz σε KURO... :flipout: :flipout: :flipout:

:grinning-smiley-043

Αυτο ειναι το καλυτερο που ειπωθηκε σημερα :flipout::flipout:

Μεταξυ Ημιμαθων παντα.:guitarist:

Παιδιά αν μου επιτρέπετε , είχα και εγω ενα θέμα με το 15μ hdmi oehlbach , που είχα, μου παρουσίαζε χιόνια στο 1080i κατά περιόδους , με ps3, οταν δε πήρα το dvd-2500t και τον avpa1, εκεί έπεσε το γέλιο της αρκούδας.Πολλές οριζόντιες γραμμές διαφόρων χρωμάτων , πολύ χίόνι , διαφόρων χρωμάτων και ελάχιστο σήμα. Αυτά παρουσία Καστρουνή και ARGI.
Και ο Μάγος απεφάνθη οτι το καλώδιο δεν κλείδωνε στα 1080p.Οντως το καλώδιο ήταν κουκουρούκου.Αστο θα σου βρω εγω καλώδιο και θα έρθω να ρυθμίσουμε και τον 5000 μού είπε.Οι μέρες περνούσαν και ο Μανώλης αργούσε και πήρα ενα clicktronick απο το πλαίσιο.Ελεγε για 1080p αλλά δεν έπαιζε ούτε στα 720p. Αυτό ηταν ακόμη χειρότερο.
Κάποια στιγμή ήρθε ο Μανώλης με Μια κούτα τεράστια, ATLONA 15M ΠΛΑΚΕ, το ρίξαμε πάνω , κλείδωσε με την πρώτη , και voila. Ούτε θόρυβοι ούτε χιόνια , ούτε τίποτα.Κρύσταλο η εικόνα , ρυθμίστηκε και ο 5000 και όλα καλά.
Λίγο αλμυρό βέβαια σε τιμή αλλά τι να κάνουμε.Θεωρώ οτι αξίζει και το τελευταίο ευρώ που μου κόστισε .

Λογικότατα όλα τα παραπάνω.

Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες καλωδίων HDMI.

Αλλά, διαφορές στην ποιότητα εικόνας μεταξύ καλωδίων HDMI έχεις καταφέρει να διαπιστώσεις;
(προφανώς στο setup σου με άλλο καλώδιο, αλλά με τις ίδιες πηγές/προβολέα)

Απάντηση: Re: Καλώδιο HDMI ακριβό = καλύτερη εικόνα/ήχος?

Ολα τα καλωδια ανεξαρτητως μαρκας και τιμης, μπορει να μην κλειδωσουν για Χ Ψ λογους (πχ προβληματικο το συγκεκριμενο κομματι). Αν ομως κλειδωσουν, τοτε η εικονα τους ειναι ιδια και απαραλλαχτη, τουλαχιστον με οσα εχουμε δει μεχρι σημερα..
Αν ΔΕΝ ηταν, τοτε ολοι οι τρελλαμενοι θα ειχαμε ακριβα καλωδια, καθοτι δεν πιστευω να νομιζει κανεις οτι ενω χωνουμε 3-4 χιλιαρικα για βιντεοπροσεσορες και 5-7 χιλιαρικα για προβολεις, να τσιγγουνευομαστε στα καλωδια και να παιζουμε με clicktronic! :p

Εκτός βέβαια όσων, πολύ σωστά, είπε και ο Δημήτρης, τα παραπάνω δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το Equip των 13 Ευρώ του Ναθ να σου έδινε τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα με το πανάκριβο πλακέ.

Πολλές φορές είναι απλώς πως θα ''κάτσει'' το setup και όχι αναγκαστικά θέμα ποιότητας.

Καταρχην, αδυνατω να κατανοω προς τι το "παραληρημα"...
Περαν αυτου, καλο ειναι να μην εμπλεκεις ουτε τον Μανωλη ουτε τον Κωστα σε αυτη την κουβεντα, αν οι ιδιοι δεν το επιθυμουν, εκτος και αν απλα θες να δημιουργησεις εντυπωσεις...
Σε ευχαριστω
γιατι δεν θυμασαι
το μανωλη και κωστα ειχε αναφερει ο browser
απο δικο του μηνυμα ειναι το σετ.
Αν εχεις προβλημα με το τι ανφερει ο κρις καντο
τωρα που λες και αυτο το εντυπωσεις μαλλον ο κρις το επιδιωκε
Παλι λαθος εκανες Τακη-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωδιο HDMI ακριβο = καλυτρη εικονα/ηχος?

[

Κρίμα πάντως. Ακόμα και το παραλήρημα (θα έπρεπε να) έχει και τα όριά του.[/QUOTE]

δεν ειναι παραληρημα τις δηλωσεις σας κοπιαρα
ή τωρα τις βλεπεις σαν παραληρημα?

Απάντηση: Re: Καλώδιο HDMI ακριβό = καλύτερη εικόνα/ήχος?

αυτο το κατα περιοδους τι το ηθελες και συ:flipout:
αφου ειπαμε αμα κλειδωσει ουτε ο χουντινι και ο μεγας αλεξανδρος δεν το ξεκλειδωνει
τι θες τωρα
α το καλωδιο σου μην το φερεις και εχουμε τιποτα αλλα
ξερεις εσυ

Re: Απάντηση: Re: Καλώδιο HDMI ακριβό = καλύτερη εικόνα/ήχος?

αυτο το κατα περιοδους τι το ηθελες και συ:flipout:
αφου ειπαμε αμα κλειδωσει ουτε ο χουντινι και ο μεγας αλεξανδρος δεν το ξεκλειδωνει
τι θες τωρα
α το καλωδιο σου μην το φερεις και εχουμε τιποτα αλλα
ξερεις εσυ

Τα προβλήματα κλειδώματος "κατά περιόδους" έχουν εξήγηση, π.χ. αλλαγές στις θερμοκρασίες των μηχανημάτων και του καλωδίου.

Αλλά, "κατά περιόδους" αλλαγές στα χρώματα δεν έχω διαβάσει να έχουν παρατηρηθεί από κανέναν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλώδιο HDMI ακριβό = καλύτερη εικόνα/ήχος?

Τα προβλήματα κλειδώματος "κατά περιόδους" έχουν εξήγηση, π.χ. αλλαγές στις θερμοκρασίες των μηχανημάτων και του καλωδίου.
Το μπλε του γιαννη δεν νομιζω να ζεστενεται γιατι αν ζεσταθει το καλωδιο. Το πλειερ σε τι κατασταση θα ειναι?
Αλλά, "κατά περιόδους" αλλαγές στα χρώματα δεν έχω διαβάσει να έχουν παρατηρηθεί από κανέναν.

Τωρα το ειδες και αυτο
και εδω λεμε οτι οχι οτι δεν κλειδωνε του γιαννη,
αλλα οποτε το καλωδιο ηθελε
εκανε τα δικα του.
Αρα το κλειδωνει δουλευει δεν ισχυει.
Παει αυτο.
Στην πορεια θα δουμε και αλλα

Καταρχην, αδυνατω να κατανοω προς τι το "παραληρημα"...
Περαν αυτου, καλο ειναι να μην εμπλεκεις ουτε τον Μανωλη ουτε τον Κωστα σε αυτη την κουβεντα, αν οι ιδιοι δεν το επιθυμουν, εκτος και αν απλα θες να δημιουργησεις εντυπωσεις...
Σε ευχαριστω
γιατι δεν θυμασαι
το μανωλη και κωστα ειχε αναφερει ο browser
απο δικο του μηνυμα ειναι το σετ.
Αν εχεις προβλημα με το τι ανφερει ο κρις καντο
τωρα που λες και αυτο το εντυπωσεις μαλλον ο κρις το επιδιωκε
Παλι λαθος εκανες Τακη-bye-
Τι εγινε ?:flipout::flipout:
που ειναι η απαντηση
ωεω:flipout:

Ρε παιδιά αυτά τα ακριβά hdmi που λέτε πόσο κάνουν δηλαδή? Έτσι από περιέργεια. Ας πούμε ένα 10μετρο. Μόλις μου πείτε έχω και έτοιμη ερώτηση :flipout:

Re: Απάντηση: Καλώδιο HDMI ακριβό = καλύτερη εικόνα/ήχος?

Ρε παιδιά αυτά τα ακριβά hdmi που λέτε πόσο κάνουν δηλαδή? Έτσι από περιέργεια. Ας πούμε ένα 10μετρο. Μόλις μου πείτε έχω και έτοιμη ερώτηση :flipout:
Εξαρτάται την έκπτωση που πετυχαίνεις.

Στους ημιμαθείς πάντως κάνουν καλύτερες τιμές.

:p

Εξαρτάται την έκπτωση που πετυχαίνεις.

Στους ημιμαθείς πάντως κάνουν καλύτερες τιμές.

:p

Ετσι εξηγειται γιατι το πηρα χωμα το equip. :flipout:

Τι εγινε ?:flipout::flipout:
που ειναι η απαντηση
ωεω:flipout:

Αναμενοντας την απαντηση σου να σε παρακαλεσω να μην γραφεις με bold και με μεγαλα γραμματα......

Δεν ειμαστε τυφλοι. Ακομα...