Κώστα, ένα link μπορείς να βάλεις σε παρακαλώ;
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα γερό παλτό.![]()
Αυτή εδώ έχω
Για τηγανιτά χωρίς να μυρίζει το σπίτι,η πιό καλή και φθηνή λύση είναι η φορητή επαγωγική εστία.Την έχεις έξω στο μπαλκόνι,τηγανίζει ταχύτατα-αν θες-και δεν μυρίζει τίποτα μέσα στο σπίτι.Την ψησταριά την αγόρασα πριν 4 μήνες και είναι η πρώτη μου ! Λόγω του χειμώνα, δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα το πλευρικό μάτι. Η σύζηγος θα το χρειαστεί από εδώ και στο εξής που θα φτιάξει ο καιρός, σίγουρα για να τηγανίζει ψάρια που τώρα όταν τα κάνει στην ηλ. κουζίνα μυρίζει όλο το σπίτι ! Τώρα την έχω στο μπαλκόνι της κουζίνας .. και την βολεύομαι πολύ. Ισως το καλοκαίρι την βγάλω στην αυλή.
![]()
Δυστυχώς,καμία ηλεκτρική δεν ψήνει όπως το Θαύμα,τόσο σε ταχύτητα όσο και σε νοστιμιά.Ευχαριστώ πολύ Κώστα μέ βλέπω μέ καμιά ήλεκτρική "θαύμα" παρότι έχω φούρνο καλό άλλά θέλει πολύ χρόνο καί είναι δύσκολος στό καθάρισμα ειδικά στά ψάρια, κρέατα στό γκρίλ.
Σωκράτη καθαρίζεται εύκολα;
Νικάμε αδέλφια!!!Μόλις παρέλαβα το "θαύμα"! Στην έκδοση με τις σούβλες. Ταχύτατοι οι τύποι. Το μεσημέρι τηλεφώνησα στις 7 το απόγευμα ήταν στο σπίτι. αύριο συναρμολόγηση και δοκιμή!
Καλοδούλευτη,μόνο να μην ξεχνάς να βάζεις μέσα στο σπίτι τις αντιστάσεις όταν τελειώνεις γιατί θα πάρουν υγρασία και θα σου ρίχνουν την αντίσταση στον πίνακα.
Αν την έχεις σκεπασμένη,κάτι γλυτώνεις και όταν αναφερόμουν στην υγρασία,εννοείται ότι δεν εννοούσα βροχή.Είναι σίγουρο ότι κάποια ημέρα που θα βάλεις να ψήσεις,θα σου ρίξει την ασφάλεια και θα βρίζεις.Εγω δεν το εκανα ποτε αυτο μεταξυ μας.
Βεβαια ποτε δεν την αφηνω ξεσκεπαστη (φουσκωτο καπακι) και ειναι σε πολυ στεγνο μπαλκονι προστατευμενη απο την παραμικρη ψιχαλα.
Νικάμε αδέλφια!!!
Καλοδούλευτη,μόνο να μην ξεχνάς να βάζεις μέσα στο σπίτι τις αντιστάσεις όταν τελειώνεις γιατί θα πάρουν υγρασία και θα σου ρίχνουν την αντίσταση στον πίνακα.
Και το σκεφτόμουν να το ρωτήσω! Αλλά αποφάσισα να το κάνω έτσι κι αλλιώς. Από ό,τι κατάλαβα, η σχάρα πατάει πάνω στην αντίσταση. Έτσι πρέπει;
Aκόμα δεν χώνεψες να μας πεις εντυπώσεις;Και το σκεφτόμουν να το ρωτήσω! Αλλά αποφάσισα να το κάνω έτσι κι αλλιώς. Από ό,τι κατάλαβα, η σχάρα πατάει πάνω στην αντίσταση. Έτσι πρέπει;
Άστα. Έμπλεξα σήμερα με ιχνηλατήσεις θετικών και δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα. Ες αύριον. Ελπίζω!Aκόμα δεν χώνεψες να μας πεις εντυπώσεις;![]()
Να καψει πρωτα η σχαρα (οπως θακανες με τα καρβουνα)
Να βαλεις λαδοκολλα στο ταψακι και αλουμινοχαρτο απο την πιο ανακλαστικη του επιφανεια (οπως θα υποθετεις ενακλα θερμοτητα οσο δεν ειναι καλυμενο με λιπη)
Λεμονακι στην σχαρα και καλη ορεξη.
Ναθ,εγώ βάζω μόνο αλουμινόχαρτο στο ταψάκι και δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει η σπατάλη χρήσης της λαδόκολας.
Σήμερα ψησαμε 4 μπριζολες τομαχωκ στην weber (κάρβουνο) και έγιναν....σκ@τα.
Δε πα να'χεις ψησταριά με laser ,άμα δεν κατέχεις το άθλημα.....:slapface:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.