ωχ. μοιάζει με την περίπτωση μου..
Φίλος γύρισε από το τμήμα πριν από λίγο (του ήρθε πρόστιμο για κλεμμένο μηχανάκι πριν από 10 χρόνια) και οι αστυνομικοί πήζουν από τον πολύ κόσμο και τις πολλές περιπτώσεις κλοπών/προστίμων. Εκανε αίτηση και σε 2 βδομάδες περίπου θα πάει να πάρει το χαρτί της κλοπής...(το έχει καταθέσει άλλες 2 φορές στην εφορία, το ίδιο ακριβώς, υπόψιν)
Εγώ σκοπεύω να πάρω άδεια κάποια στιγμή μέσα στην βδομάδα και να ξεκινήσω το τούρ αστυνομία/υπουργείο/εφορία...και βλέπουμε...
Σε εμενα δεν το βρηκαν... Επειδη δεν θυμομουν την ακριβη ημερομηνια που εγινε η καταγγελια μου για κλοπη (11 χρονια νωριτερα), δεν μπορουσαν να εξυπηρετησουν.
Σημαντικη λεπτομερια #1: οταν πηγα στο Τμημα στο Πειραια για την καταγγελια ειχα μακρια μαλλια (κοτσιδα μεχρι τη μεση της πλατης). οποτε καταλαβαινετε πως με κοιταξε το ...οργανο. Λεπτομερια #2: το Οργανο επαιζε ταβλι και τον διεκοψα. Επεμεινα (οσο με επερνε με την κοτσιδα) για αντιγραφο της καταγγελιας και μου απαντησε (αγρια) "φυγε, θα το δωσω". (ΣτΜ: Φυγε μη σε κρατησω για εξακριβωση παλιο-αναρχικε μαλλια και θα το δωσω ως κλεμμενο αν δεν χασω στο ταβλι). Μαλλον εχασε... Το περιστατικο μου εκανε τοση εντυπωση που το θυμαμαι σαν χθες. Επισης μου ειπαν (αφου ζητησαν συγγνωμη που δεν εβρισκαν την καταγγελια) πως δεν θα μπορορυσα να κανω την καταγγελια τοσα χρονια μετα κι ας εχει χαθει.
Συμπερασμα: το μηχανακι με πρωτη αδεια το 1994 (ηδη μεταχειρησμενο απο Ιαπωνια, νομιζω μοντελο 1989) φαινεται να το εχω ακομα στην κατοχη μου, αν και σε ακινησια. Εχω φυγει απο την Ελλαδα απο το τελος του 2005/αρχες 2006 και με 'στοιχειωνει' ακομα. Ελπιζω να μη βγαλουν κανενα νομο για τελη...μη κυκλοφοριας και ασφαλεια για τα οχηματα εν ακινησια και συνεχισω να το πληρωνω. Μου ειχε κοστισει για τα 8-9 χρονια που το ειχα, τουλαχιστον 3 φορες την αξια αγορας του (δηλαδη 5-6 μισθους).