Κατασκευές από παλέτες

Τι εννοείς τεράστιες; Εγώ χθες μετέφερα 6 τέτοιες, με κατεβασμένα καθίσματα βέβαια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χμμμ τώρα είδα το καροτσάκι του super market στο φόντο, μάλλον έχεις δίκιο και είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος απ'ότι νόμιζα...

Είναι αν δεις και την απόσταση που εχουν οι τάβλες μεταξύ τους.

Αλλά τι τύπου παλέτας είναι αυτός και τι διαστάσεις μπορεί να έχει; ξέρει κανείς;
Εξαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.

Εγω πηγα να ξεκαρφωσω μια τη κυριακη, με ξυλινους τακους και καμια 3-4 καρφια και μου βγηκε ο πατος. Μετα βιας εβγαλα μερικα ολοκληρα ξυλα. Να ηταν και καμια της προκοπης...

View attachment 116934

Makita τι αφήνουν κάτω από το σπιτι μου

χεχε στο park (ing) side τις αφήνουν;

Πέρα απο πλάκα κοιτάτε πάντα την σύμανση που έχουν πάνω.. Να ειναι θερμικής επεξεργασίας DB-HT . Εαν δεν δουμε το DH-HT δεν την ακουμπάμε.

Επίσης τέτοιες παλέτες όπως οι παραπάνω θέλουν πλανάρισμα γιατι ειναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Απάντηση: Re: Κατασκευές από παλέτες

Τι σημαίνουν τα σύμβολα αυτά;

Διάβασε το #24 εδω: http://avclub.gr/forum/showthread.php/141333-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82?p=1057353299&viewfull=1#post1057353299

Το link που έβαλε ο Παναγιώτης στο πιο σωστό του http://avclub.gr/forum/showthread.php/141333-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82?p=1057353262#post1057353262

Στο post 24 ο Αλέξανδρος έχει ενα λαθος:
""Προσέχουμε η παλέτες που παίρνουμε να φέρουν επάνω την σήμανση "MB" (Βρομιούχο Μεθύλιο) !!!""
Το σωστό είναι:
Προσέχουμε η παλέτες που παίρνουμε να ΜΗΝ φέρουν επάνω την σήμανση "MB" (Βρομιούχο Μεθύλιο) !!!

Βέβαια νόημα βγαίνει από την συνέχεια του σχολίου καθώς και από το πινακάκι που ακολουθεί.

Απάντηση: Re: Κατασκευές από παλέτες

Το link που έβαλε ο Παναγιώτης στο πιο σωστό του http://avclub.gr/forum/showthread.php/141333-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82?p=1057353262#post1057353262

Στο post 24 ο Αλέξανδρος έχει ενα λαθος:
""Προσέχουμε η παλέτες που παίρνουμε να φέρουν επάνω την σήμανση "MB" (Βρομιούχο Μεθύλιο) !!!""
Το σωστό είναι:
Προσέχουμε η παλέτες που παίρνουμε να ΜΗΝ φέρουν επάνω την σήμανση "MB" (Βρομιούχο Μεθύλιο) !!!

Βέβαια νόημα βγαίνει από την συνέχεια του σχολίου καθώς και από το πινακάκι που ακολουθεί.

Ευχαριστώ Νίκο για την διόρθωση. Προσπάθησα να το βάλω σωστά αλλά δεν δεχοταν από το ταμπλετ.

Βρε παιδιά τελικά βρήκα χθές μια παλέτα μικρή DB-HT καθαρή .. την φέρνω στην είσοδο της πολυκατοικίας και πετάγεται ο "περίεργος" γείτονας και μου λέει πρόσεχε γιατι έχει ποντικοφάρμακο..

Μια δουλειά δεν μπορείς να κάνεις με την ησυχία σου εαν βρίσκεσαι σε πολυκατοικία.. Ολοι εχουν άποψη και θα σου πετάξουν κάτι.. Εχω βαρεθεί πραγματικά.

Βρε παιδιά τελικά βρήκα χθές μια παλέτα μικρή DB-HT καθαρή .. την φέρνω στην είσοδο της πολυκατοικίας και πετάγεται ο "περίεργος" γείτονας και μου λέει πρόσεχε γιατι έχει ποντικοφάρμακο..

Μια δουλειά δεν μπορείς να κάνεις με την ησυχία σου εαν βρίσκεσαι σε πολυκατοικία.. Ολοι εχουν άποψη και θα σου πετάξουν κάτι.. Εχω βαρεθεί πραγματικά.

η αληθεια ειναι οτι η πολυκατοικιες ειναι ΣΑΝ φυλακη ωρες ωρες...!!!
Ουτε να κλ@σεις με την υσηχια σου δεν μπορεις...

Εγω ξέρω οτι μόλις αρχίσω τριψίματα κτλ στη βεράντα (φυσιολογικές ώρες πάντα εκτός ωραρίου κοινής ησυχίας) θα με κοιτάνε με μισό μάτι..

Αλλά πραγματικά θα μάθω να τους έχω γραμμένους απο εδώ και στο εξής. Ισως επειδή τόσα χρόνια έμενα σε μονοκατοικία στο πατρικό μου , μου φαίνονται λίγο εξωγήινα αυτα της πολυκατοικίας..

Κάποιοι νομίζουν οτι είναι υπεράνω νομοθεσίας τελικά.

Last edited:
Εκτός ωραρίου κοινής ησυχίας θέλεις να πεις !!! :afro:

Εγω ξέρω οτι μόλις αρχίσω τριψίματα κτλ στη βεράντα (φυσιολογικές ώρες πάντα εκτός ωραρίου κοινής ησυχίας) θα με κοιτάνε με μισό μάτι..

Αλλά πραγματικά θα μάθω να τους έχω γραμμένους απο εδώ και στο εξής. Ισως επειδή τόσα χρόνια έμενα σε μονοκατοικία στο πατρικό μου , μου φαίνονται λίγο εξωγήινα αυτα της πολυκατοικίας..

Κάποιοι νομίζουν οτι είναι υπεράνω νομοθεσίας τελικά.

Δεν ειναι υπερανω νομοθεσιας ο γειτονας που σου ειπε οτι εχει ποντικοφαρμακο. Να σε βοηθησει/προστατεψει ηθελε. Γιατι το βλεπεις ετσι στραβα; Ηρθε να σου παρει την παλετα για να την πεταξει με το ζορι; Εαν οχι του λες "ευχαριστω αλλα δεν ισχυει" και πας σπιτι σου.

Ψεκαζα διαφανο βερνικι (απο Lidl φυσικα) πανω σε ενα ξυλινο ραφι και το σπρευ μυριζει. Μια γρια απο την διπλα πολυκατοικια φωναξε, "θα μας σκοτωσεις με αυτα που ψεκαζεις". Ε και; Ουτε εδωσα σημασια.