Τι σημαίνουν τα σύμβολα αυτά;
Εχω ως γνώμονα την παρακάτω εικόνα..Τι σημαίνουν τα σύμβολα αυτά;
Το link που έβαλε ο Παναγιώτης στο πιο σωστό του http://avclub.gr/forum/showthread.php/141333-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82?p=1057353262#post1057353262
Στο post 24 ο Αλέξανδρος έχει ενα λαθος:
""Προσέχουμε η παλέτες που παίρνουμε να φέρουν επάνω την σήμανση "MB" (Βρομιούχο Μεθύλιο) !!!""
Το σωστό είναι:
Προσέχουμε η παλέτες που παίρνουμε να ΜΗΝ φέρουν επάνω την σήμανση "MB" (Βρομιούχο Μεθύλιο) !!!
Βέβαια νόημα βγαίνει από την συνέχεια του σχολίου καθώς και από το πινακάκι που ακολουθεί.
Βρε παιδιά τελικά βρήκα χθές μια παλέτα μικρή DB-HT καθαρή .. την φέρνω στην είσοδο της πολυκατοικίας και πετάγεται ο "περίεργος" γείτονας και μου λέει πρόσεχε γιατι έχει ποντικοφάρμακο..
Μια δουλειά δεν μπορείς να κάνεις με την ησυχία σου εαν βρίσκεσαι σε πολυκατοικία.. Ολοι εχουν άποψη και θα σου πετάξουν κάτι.. Εχω βαρεθεί πραγματικά.
Εκτός ωραρίου κοινής ησυχίας θέλεις να πεις !!! :afro:
Εγω ξέρω οτι μόλις αρχίσω τριψίματα κτλ στη βεράντα (φυσιολογικές ώρες πάντα εκτός ωραρίου κοινής ησυχίας) θα με κοιτάνε με μισό μάτι..
Αλλά πραγματικά θα μάθω να τους έχω γραμμένους απο εδώ και στο εξής. Ισως επειδή τόσα χρόνια έμενα σε μονοκατοικία στο πατρικό μου , μου φαίνονται λίγο εξωγήινα αυτα της πολυκατοικίας..
Κάποιοι νομίζουν οτι είναι υπεράνω νομοθεσίας τελικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.