Προσωπικά έδωσα εχτές το Iphone 11 Pro max Και καπάκι πήρα από τον Κωτσόβολο τηλεόραση 65αρα, πλυντήριο πιάτων και ηλεκτρική σκούπα και μου μείνανε και ρέστα!!! Μπράβο στην Apple....στα του τηλεφώνου το βίντεο είναι πράγματι πολύ καλό (αν και δεν με απασχολεί και πολύ) αν και το βράδυ βγάζει θόρυβο αρκετό για τα δικά μου δεδομένα. Σε φώτος είναι καλό για κινητό, τίποτα παραπάνω και στον βασικό φακό δεν μπόρεσα να διακρίνω σημαντικές διαφορές με την κάμερα του Xiaomi note 7 με την gcam....στα ίδια πλαίσια πάνω κάτω..γενικά βγάζει μια ''comapct'' αισθητική που δεν μου αρέσει αν και σε μικρότερο βαθμό από άλλα κινητά, αρνητικό επίσης ότι το Night mode δουλεύει μόνο στην μια από τις 3 κάμερες.....βασικά αξίζει η αγορά του αν ενδιαφέρεσαι πολύ σοβαρά για βίντεο καθώς εκει είναι πράγματι πολύ καλό, σε φώτος μπορείς άνετα να καλυφθείς και με άλλα κινητά χαμηλότερου κόστους.
ρε παιδιά δίνεται πάνω απο 1200 ευρώ για κινητό?
δώσε Μέρκελ μνημόνια !!!! μπας και βάλουμε μυαλό!
Τι εννοείς έδωσες το iPhone 11; Αυτο του φιλου σου;![]()
Δίνετε![]()
Τι εννοείς έδωσες το iPhone 11; Αυτο του φιλου σου;![]()
είχε πει ότι πήρε από την εταιρεία που δουλεύει
Του φίλου μου είναι αυτό που δοκίμασα εξαρχής. Αλλά μου έδωσαν και ένα εταιρικό που το πούλησα. Σχεδόν κάθε χρόνο μου δίνουν το νέο iphone το δοκιμάζω λίγο και μετά το πουλάω. Κάποιες φορές δεν το ανοίγω καν για να μην χάνω χρήματα στην πώληση... Μου γέμισε το σπίτι ηλεκτρικές συσκευές... Thank you Apple!!!

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.