Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Ισως έπρεπε να ονομαστούν πάλι PDA's? (personal digital assistant)... Η ειρωνια ειναι οτι τα PDA's αντικατασταθηκαν απο τα smartphones. :D

Παναγιωτη μη περιμενεις να δεις κατι δραματικο.

Αν εχεις την gcam και μερα , οι διαφορες ειναι μικρες.
Αφορουν κυριως το χρωμα (καλυτερο WB) και την πολυ καλη συνεργασια των 3 καμερων.
Εχουν καλιμπραριστει σχεδον αψογα, μικρες διαφοροποιησεις φυσικα υπαρχουν , κυριως λογω διαφορετικου διαφραγματος της καθε μιας.

Το θεμα με το iphone ειναι οτι εχεις στη μαμα εφαρμογη αυτο που πετυχαινεις με Gcam στα android, που πολλες φορες δεν ειναι οτι πιο αξιοπιστο.

Εχεις επισης σταθεροποιηση στους 2 φακους, με οτι αυτο συνεπαγεται.

ΚΑι φυσικα εχεις το πολυ καλο βιντεο, που ειναι σιγουρα ενα βημα μπροστα.

Εχεις επισης τις πολυ καλες εφαρμογες που δεν υπαρχουν παλι σε android, ή και αν υπαρχουν δε λειτουργουν καλα.

Μπορεις επισης να μονταρεις αμεσως τα υλικα σου στο iphone ή sto tablet, με τρομερα αποτελεσματα.

Δες εδω ενα παραδειγμα... τραβηγμενο χωρις κανενα βοηθημα και μονταρισμενο στο lumafusiion.

https://www.youtube.com/watch?v=gk098nyVpEE&t=35s

Προσωπικά έδωσα εχτές το Iphone 11 Pro max Και καπάκι πήρα από τον Κωτσόβολο τηλεόραση 65αρα, πλυντήριο πιάτων και ηλεκτρική σκούπα και μου μείνανε και ρέστα!!! Μπράβο στην Apple....στα του τηλεφώνου το βίντεο είναι πράγματι πολύ καλό (αν και δεν με απασχολεί και πολύ) αν και το βράδυ βγάζει θόρυβο αρκετό για τα δικά μου δεδομένα. Σε φώτος είναι καλό για κινητό, τίποτα παραπάνω και στον βασικό φακό δεν μπόρεσα να διακρίνω σημαντικές διαφορές με την κάμερα του Xiaomi note 7 με την gcam....στα ίδια πλαίσια πάνω κάτω..γενικά βγάζει μια ''comapct'' αισθητική που δεν μου αρέσει αν και σε μικρότερο βαθμό από άλλα κινητά, αρνητικό επίσης ότι το Night mode δουλεύει μόνο στην μια από τις 3 κάμερες.....βασικά αξίζει η αγορά του αν ενδιαφέρεσαι πολύ σοβαρά για βίντεο καθώς εκει είναι πράγματι πολύ καλό, σε φώτος μπορείς άνετα να καλυφθείς και με άλλα κινητά χαμηλότερου κόστους.

ρε παιδιά δίνεται πάνω απο 1200 ευρώ για κινητό?
δώσε Μέρκελ μνημόνια !!!! μπας και βάλουμε μυαλό!

Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Προσωπικά έδωσα εχτές το Iphone 11 Pro max Και καπάκι πήρα από τον Κωτσόβολο τηλεόραση 65αρα, πλυντήριο πιάτων και ηλεκτρική σκούπα και μου μείνανε και ρέστα!!! Μπράβο στην Apple....στα του τηλεφώνου το βίντεο είναι πράγματι πολύ καλό (αν και δεν με απασχολεί και πολύ) αν και το βράδυ βγάζει θόρυβο αρκετό για τα δικά μου δεδομένα. Σε φώτος είναι καλό για κινητό, τίποτα παραπάνω και στον βασικό φακό δεν μπόρεσα να διακρίνω σημαντικές διαφορές με την κάμερα του Xiaomi note 7 με την gcam....στα ίδια πλαίσια πάνω κάτω..γενικά βγάζει μια ''comapct'' αισθητική που δεν μου αρέσει αν και σε μικρότερο βαθμό από άλλα κινητά, αρνητικό επίσης ότι το Night mode δουλεύει μόνο στην μια από τις 3 κάμερες.....βασικά αξίζει η αγορά του αν ενδιαφέρεσαι πολύ σοβαρά για βίντεο καθώς εκει είναι πράγματι πολύ καλό, σε φώτος μπορείς άνετα να καλυφθείς και με άλλα κινητά χαμηλότερου κόστους.

Τι εννοείς έδωσες το iPhone 11; Αυτο του φιλου σου; 🤔

Re: Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Τι εννοείς έδωσες το iPhone 11; Αυτο του φιλου σου; 🤔

Του φίλου μου είναι αυτό που δοκίμασα εξαρχής. Αλλά μου έδωσαν και ένα εταιρικό που το πούλησα. Σχεδόν κάθε χρόνο μου δίνουν το νέο iphone το δοκιμάζω λίγο και μετά το πουλάω. Κάποιες φορές δεν το ανοίγω καν για να μην χάνω χρήματα στην πώληση... Μου γέμισε το σπίτι ηλεκτρικές συσκευές... Thank you Apple!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Του φίλου μου είναι αυτό που δοκίμασα εξαρχής. Αλλά μου έδωσαν και ένα εταιρικό που το πούλησα. Σχεδόν κάθε χρόνο μου δίνουν το νέο iphone το δοκιμάζω λίγο και μετά το πουλάω. Κάποιες φορές δεν το ανοίγω καν για να μην χάνω χρήματα στην πώληση... Μου γέμισε το σπίτι ηλεκτρικές συσκευές... Thank you Apple!!!

Μια χαρά, έβγαλες και κέρδος

Ολα υπερτέλεια τα δειχνουν στις διαφημίσεις οι εταιριες, λες πωπω φιλε τι να την κανω την DSLR πλεον, μεχρι να δεις δειγματα απο χρήστες πλέον οπως η ωραια γατουλα που ανεβασε ο Γιαννης...

Χωρις να αμφισβητω οτι ειναι απο τις καλυτερες καμερες κινητου, μου φαινεται ακομα πολυ artificial.

Φαίνεται αυτή η απεγνωσμένη υπερπροσπάθεια να δημιουργήσουν ανάλυση εκει που δεν υπάρχει και να εξαλειφθει ο θορυβος που υπαρχει.
Τελικα εχουμε μια ψεύτικη απεικόνιση, σε σημειο που αναρωτιέσαι αν βλέπεις φωτογραφια η 3D render (πχ τα πράγματα γύρω από την surround γατα, ράφια κτλ.)

Σε βίντεο το πράγμα σώζεται λόγω της κινησης και της πληροφορίας που δημιουργεί αυτή στον εγκέφαλο μας.