Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Re: Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Ακόμα με τις πετονιές ταλαιπωρείσαι;
Πάρε μια Flush Cutter να ησυχάσεις...
Καλημέρα.
Εχω το κοπτικό stihl fse 71.
Μπορεί να δεχθεί αυτό το flush cutter?

Επίσης αναρωτιέμαι αν μπορεί να δεχθεί και τη μεσινέζα με το συρματόσχοινο. Θέλει ειδική κεφαλή (που ίσως δεν ταιριάζει) ή μπαίνει στην κεφαλή του fse 71;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Καλημέρα.

Επίσης αναρωτιέμαι αν μπορεί να δεχθεί και τη μεσινέζα με το συρματόσχοινο. Θέλει ειδική κεφαλή (που ίσως δεν ταιριάζει) ή μπαίνει στην κεφαλή του fse 71;

Δυστυχώς δεν το ξέρω το συγκεκριμένο μηχάνημα και δεν μπορώ να βοηθήσω. Ο Δημήτρης (Weather1967) θα ξέρει σίγουρα.
Νομίζω όμως οτι αυτές οι κεφαλές ταιριάζουν σ´ όλα τα χορτοκοπτικά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Δυστυχώς δεν το ξέρω το συγκεκριμένο μηχάνημα και δεν μπορώ να βοηθήσω. Ο Δημήτρης (Weather1967) θα ξέρει σίγουρα.
Νομίζω όμως οτι αυτές οι κεφαλές ταιριάζουν σ´ όλα τα χορτοκοπτικά.
Ευχαριστώ πάντως.

Καλημέρα.

Καλησπερα
Το ηλεκτρικο σου χορτοκοπτικο ειναι πολυ μικρης ισχυος και δεν μπορει να σηκωσει το φορτιο με την μεσινεζα με συρματοσχοινο.
Και επισης η κεφαλη flush cutter δεν μπαινει στον αξονα σου.

Καλησπέρα,

Εβαλα μεσινεζα την stihl cf3 pro 3,3mm. Δουλευα με στρογγυλή 3,3mm πολύ γνωστής μάρκας.
Εκ πρώτης για κάνα μισάωρο που την δούλεψα είδα πολύ μεγάλη διαφορά τόσο στην κοπή, πιο γρήγορη, όσο κ στην αντοχή.
Την χρησιμοποιώ στην κεφαλή autocat 46-2 της stihl κ μου κανε εντύπωση ότι έκοβα έκοβα κ ίσα που χτύπησα την κεφαλή για να βγει φρέσκο υλικό.

Η νέα μου μεσινεζα από δω κ μπρος...

Καλησπέρα,

Εβαλα μεσινεζα την stihl cf3 pro 3,3mm. Δουλευα με στρογγυλή 3,3mm πολύ γνωστής μάρκας.
Εκ πρώτης για κάνα μισάωρο που την δούλεψα είδα πολύ μεγάλη διαφορά τόσο στην κοπή, πιο γρήγορη, όσο κ στην αντοχή.
Την χρησιμοποιώ στην κεφαλή autocat 46-2 της stihl κ μου κανε εντύπωση ότι έκοβα έκοβα κ ίσα που χτύπησα την κεφαλή για να βγει φρέσκο υλικό.

Η νέα μου μεσινεζα από δω κ μπρος...

Καλησπέρα
Μια απο τις καλυτερες μεσινεζες η Stihl cf3 pro ,για να μην πω η καλυτερη και ειναι εγωιστικο.
Αν την βαλεις και στο νερο πριν 24 ωρες αποκταει μεγαλυτερη αντοχη.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Να σαι καλα.

Καλησπερα
Το ηλεκτρικο σου χορτοκοπτικο ειναι πολυ μικρης ισχυος και δεν μπορει να σηκωσει το φορτιο με την μεσινεζα με συρματοσχοινο.
Και επισης η κεφαλη flush cutter δεν μπαινει στον αξονα σου.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Απάντηση: Re: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Καλησπέρα
Μια απο τις καλυτερες μεσινεζες η Stihl cf3 pro ,για να μην πω η καλυτερη και ειναι εγωιστικο.

μμμ, αυτό το tip δεν το γνώριζα. αφορά μόνο την συγκεκριμένη ή όλες ανεξαιρέτου μάρκας ;

Την είχα βαφτίσει στο νερό κάνα 24ωρο. Το χω διαβάσει απ την stihl φαντάζομαι για να το λένε κάτι θα ξέρουν παραπάνω.

Εγώ οποιαδήποτε μάρκα - είδος τις έβαζα στο νερό πριν τη χρήση τους

μμμ, αυτό το tip δεν το γνώριζα. αφορά μόνο την συγκεκριμένη ή όλες ανεξαιρέτου μάρκας ;
Όλες , μαλακώνουν και δεν σπάνε.

Καλησπέρα

Να σαι καλα.

Την είχα βαφτίσει στο νερό κάνα 24ωρο. Το χω διαβάσει απ την stihl φαντάζομαι για να το λένε κάτι θα ξέρουν παραπάνω.

Εγώ οποιαδήποτε μάρκα - είδος τις έβαζα στο νερό πριν τη χρήση τους

Όλες , μαλακώνουν και δεν σπάνε.

Μα, θελουμε να ειναι μαλακες? Δεν χανουν ανθεκτικοτητα στη κοπη?
Επισης αυτη τη cf3 σε σχεση με μια συνεστραμενη/πλεξουδα πως το λενε, που τη βαζουμε σε σχεση αντοχης?

Re: Απάντηση: Re: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Γιώργο σού απάντησε πολύ σωστά ο Κώστας (Κosmous)

Μα, θελουμε να ειναι μαλακες? Δεν χανουν ανθεκτικοτητα στη κοπη?
Επισης αυτη τη cf3 σε σχεση με μια συνεστραμενη/πλεξουδα πως το λενε, που τη βαζουμε σε σχεση αντοχης?

Αν είναι μαλακές είναι ευλύγιστες καί δέν σπάνε εύκολα,άν είναι άκαμπτες σπάνε εύκολα.
Αγόρασε μιά CF3 pro νά τήν δοκιμάσεις,φτηνές είναι σέ προσφορά τώρα,μόνο στήν πράξη τα βλέπεις αυτά,η θεωρία από τήν πράξη απέχει έτη φωτός.!!
Καί κοπάνα τήν CF3 pro επάνω σέ πέτρες,χώμα,ξέρεις εσύ από σκληρό ταπεραμέντο. :flipout:-bye-

610.png

210.png

410.png

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Γιώργο σού απάντησε πολύ σωστά ο Κώστας (Κosmous)

Αν είναι μαλακές είναι ευλύγιστες καί δέν σπάνε εύκολα,άν είναι άκαμπτες σπάνε εύκολα.
Αγόρασε μιά CF3 pro νά τήν δοκιμάσεις,φτηνές είναι σέ προσφορά τώρα,μόνο στήν πράξη τα βλέπεις αυτά,η θεωρία από τήν πράξη απέχει έτη φωτός.!!
Καί κοπάνα τήν CF3 pro επάνω σέ πέτρες,χώμα,ξέρεις εσύ από σκληρό ταπεραμέντο. :flipout:-bye-
Ιντερνετικα δεν υπαρχει πουθενα στη τιμη εκπτωσης...

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Εάν έχει σύρμα και την κόψεις με απλό ψαλίδι αυτό θα κάνει δόντι , για δοκίμασε να μας πεις .
Καλημέρα, ίσως να κάνει δόντι, δεν το έχω δοκιμάσει με ψαλίδι κλαδεματος ή άλλο ψαλίδι.. Έχω ένα κοφτακι και κόβω σύρμα με αυτό, είναι σχετικά σκληρό.

Πριν κόψω χόρτα, κόβω από πριν 5-6 τεμάχια μισινεζα στο σωστό μήκος και τα έχω μαζί μου, ούτε να κόβω εκείνη τη στιγμή, ούτε τίποτα.

Ξεβιδωμα, Αλλαγή, Βιδωμα και τέλος.

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Καλημερα, το googlara, δυο μαγαζια ανοιξα αλλα δεν. Μαλλον κατι δεν εκανα καλα, ειναι και κοντα μου σχετικα αυτος.

Καλησπέρα
Πάρε ένα τηλέφωνο τα παρακάτω καταστήματα στήν Καβάλα,είναι αντιπροσωποι τής Stihl

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Σ. ΜΙΧΑΗΛ 2510247678

Παπαδημητρίου Αρετή 2510225311

ΑΦΟΙ ΘΩΜΑΪΔΗ Ο.Ε 2591024455

Καλημερες!

Δημητρη η οποιος αλλος γνωριζει.

Οι πατάτες που ψωνιζουμε συσκευασμενες γιατι γραφουν πανω "Απαγορεύεται η φύτευση"???

Κυριάκο γνωρίζω ότι ακριβώς αναφέρει το παρακάτω άρθρο

http://geoponiprevezas.blogspot.com/2013/02/blog-post_27.html

Εχθές επιτέλους δοκιμάστηκε το κονταροπριονο το οποίο πέρασε τα πάνδεινα μέχρι να φτάσει στα χέρια μας. Η δοκιμή είχε μεγάλη επιτυχία αλλά δεν τελειώσαμε. Βάζω το πριν κ το μετά της συκιας μας ή όποια είχε γίνει τεράστια. Γενικά νομίζω πως θέλει κι άλλο κλάδεμα αλλά ο σύζυγος που χειρίζεστε το μηχάνημα είναι σκεπτικός.
e7f28898782dfae4566c11116edf2b8c.jpg
3b29bd8354e9049a2ee8e778a2e17f6d.jpg
5b08041318460ad9bd767c87429a4ff6.jpg
174b70bde3860dce02c3d8415b2448d4.jpg

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk