Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο έτος 2024 η δικιά μου έρευνα,χρήση σε δύσκολες συνθήκες κοπής αλλά και ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει επώνυμα ,φασόν κτλ

είναι η εξής .
1)Υπάρχουν αξιόλογα επώνυμα .
2)Υπάρχουν επώνυμα που βάζουν απλά την στάμπα και τα πουλούν σε εξωφρενικές τιμές .
3)Υπάρχουν φασόν χορτοκοπτικά που βάζουν κάτι επώνυμα κάτω σε υπό δύναμη γιατί απλούστατα ζητάνε για έναν ίππο 260 ευρώ .
4)Υπάρχουν φασόν που είναι για τα πανηγύρια αλλά υπάρχουν και αξιόλογα ,υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην διάμετρο σωλήνα ,γωνιακής,υλικό ,ρουλεμάν ,καμπάνα ,διάμετρος κυλίνδρου κτλ κτλ οπότε η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική .
Στο πιο πάνω που αγόρασα με 89 ευρώ είναι νέας γενιάς και έχουν μεγαλώσει την διάμετρο του κυλίνδρου από ότι έχω δει στα πιο παλιότερα ,φαίνεται πιο ισχυρό το υπολογίζω σε 3 με 4 ίππους ,έχει πολύ καλής ποιότητας καμπάνα ,προσεγμένη γωνιακή με καλής ποιότητας ρουλεμάν κλειστού τύπου .
4)Χρησιμοποιώ μόνο λάδι της Husqvarna LS+ σε αναλογία 20 ml σε ένα λίτρο για αρχή 25 ml προς 1 για το στρώσιμο με βενζίνη vpower μπορεί να αντέξει μαζί με το λάδι αποθηκευμένο ένα χρόνο έχει γίνει δοκιμή γιατί απλούστατα υπάρχουν πρόσθετα στο λάδι και στην βενζίνη .
5)Στην γωνιακή μόνο γράσο λιθίου της Oregon.
6)Το παρόδοξο είναι στα μπουζί έχουν αντέξει σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας τα L7T κινεζικά από τα επώνυμα Γιαπωνέζικα που έχει τύχει να το πάρω στο χέρι που έλιωσε το σπείρωμα του πάνω μέρος τσόκ .
7)Μισινέζα κάνω χρήσης και της Vortex στα 3,9 χιλιοστά με κεφαλή αλουμινίου που η βίδα -σπείρωμα βρίσκεται στο πάνω μέρος και οχι κάτω γιατί απλούστατα με τους κραδασμούς κτλ καταπονείται το σπείρωμα σε ακραίες συνθήκες με ότι συνεπάγεται αυτό .
8)Η Δύναμη της μαζικής παραγωγής έχουν φέρει αυτές τις τιμές με ανταλλακτικά που βρίσκεις τα πάντα αλλά και πάλι τι ανταλλακτικά ;όταν σε κάποιες περιπτώσεις παίρνεις καινούργιο .
9)Στα 5 χρόνια σκληρής χρήσης που έχω κάνει στο Tayakana έχω αλλάξει μόνο φλάντζα της εισαγωγής του καρμπυρατέρ και πρόσθετες ροδέλες -γκροβερ που έχω βάλει γιατί απλούστατα ξεβίδωναν και δεν έπαιρνε μπροστά

ο Γιαπωνέζος βάζει κόλλα στο σπείρωμα στο χορτοκοπτικό της Kawasaki

στο KRAFTROYAL που έχω παρατηρήσει έχουν κάνει την πρώτη επιλογή που έκανα παλιότερα που για εμένα είναι πιο ορθή και σωστή .
Και εδώ η γωνιακή που σας έλεγα του KRAFTROYAL.