lazarefa
AVClub Addicted Member
- 18 October 2007
- 1,527
Προσωπικά μιλώντας, θα έβαζα ότι αναφέρει ο κατασκευαστής κάθε εργαλείου ως προς το καύσιμο, στο βιβλίο οδηγιών του.
Απλή αμόλυβδη.Στα βενζινοκίνητα εργαλεία κήπου (αλυσοπρίονα, χορτοκοπτικά κλπ) τι βενζίνη βάζετε 95,98 η 100αρα;
Σωστά - δεν βγαίνει κανείς κήπο μετά από ψεκάσματα. Ψεκάζω κάθε χρόνο πυρεθρίνη για ένα σκαθάρι που βγάζει στα λούσιντουμ. Roundup θα βάλω για πρώτη φορά και επειδή θα πάει όλο χαμηλά στο χώμα δεν το είχα στο μυαλό μου σαν πολύ επίφοβο. Αν κάποιος έχει πολύ αρνητική άποψη για το συγκεκριμένο φάρμακο ας μου πει.Roundup και χωρος παιχνιδιου δεν πανε μαζι Δημητρη.
Πολυ προσοχη.
Μπορείς να δεις πρώτα το ζιζανιοκτόνο DicotexTo γκαζόν που φύτεψα πέρσι σε ένα κομμάτι του κήπου απέτυχε: βιάστηκα να κλείσω το πότισμα τον Σεπτέμβρη και ξεράθηκε εντελώς.
Θέλω να κάνω άλλη μια προσπάθεια αυτόν τον μήνα και σκέφτομαι να ψεκάσω πρώτα με round up για να πεθάνουν κάτι σκόρπια χόρτα που υπάρχουν ή/και άσχετα σπόρια που λογικά υπάρχουν και θα φυτρώσουν την Άνοιξη. Πέρσι παιδεύτηκα πολύ να ξεριζώνω ζιζάνια που φυτρώνανε ανάμεσα στο γκαζόν (κυρίως τριφύλλι και κάτι σαν αγριοφραουλιές).
Η απορία μου είναι 1) αν το σκέφτομαι σωστά για το round up και 2) πόσο καιρό μετά το round up μπορώ να φυτέψω το γκαζόν.
Το συγκεκριμένο χορτοκοπτικό δεν το έχω δουλέψει. Από γνωστούς μου όμως που έχουν εργαλεία αυτής της μάρκας είναι αρκετά ικανοποιημένοι για ερασιτεχνική χρήση. Για την έκταση που το θέλεις πιστεύω θα κάνεις την δουλειά σου, με τα απαραίτητα διαλείμματα. Επειδή έχεις πρόβλημα με την μέση σου πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις καλή εξάρτηση και να μην αρκεστείς σε αυτές τις φτηνιάρικες που δίνουν όλες οι εταιρείες με τα χορτοκοπτικά τους (είναι σκουπίδια). Η εξάρτηση αν δεν έχει ζώνη μέσης δεν πρέπει να λέγεται εξάρτηση. Χρησιμοποιώ αυτή την εξάρτηση της OLEO https://www.skroutz.gr/s/14232450/Oleo-Mac-043605-Gileko-Stirixis-Omou-THamnokoptikou.html και έχω βρει την υγεία μου.Καλησπέρα στην παρέα!!
Έχεις κάνεις άποψη για το παρακάτω χορτοκοπτικο. Το θέλω για ερασιτεχνική χρήση καθαρισμό χωραφιού με ελεοδενδρα, περίπου 2,5 στρέμματα
Λόγω προβλήματος μέσης, δεν θέλω να πάω σε πολύ βαριά εργαλεία
Nakayama PRO PB5450
Έχει κραδασμούς λένε. Δες λίγο κριτικές. Σαν ποιότητα για μένα είναι οικονομικά και καλά.Καλησπέρα στην παρέα!!
Έχεις κάνεις άποψη για το παρακάτω χορτοκοπτικο. Το θέλω για ερασιτεχνική χρήση καθαρισμό χωραφιού με ελεοδενδρα, περίπου 2,5 στρέμματα
Λόγω προβλήματος μέσης, δεν θέλω να πάω σε πολύ βαριά εργαλεία
Nakayama PRO PB5450
έχει χαλάσει πλέον και η προώθηση και σπρώχνω σαν σκλάβος....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.