Δημητρη νομιζω η συγουρη λυση ειναι κατι απο τα παρακατω....

Τελικά δεν είμαι μονο εγω! Μια MTD 15ετιας παρέδωσε η κινηση! Και μετα απο δυο διαφορετικές επισκέψεις σε μαστορια η εκτίμηση ήταν να μην ασχοληθώ δεν αξίζει οικονομικά! Κατ τα άλλα η μηχανή δουλεύει μια χαρα! Τσακμακι! Μελλοντικά κατι θ κάνουμε κσι με αυτή!Τελικά θα μείνω με την παλιά μου γκαζομηχανή που έχει χαλάσει πλέον και η προώθηση και σπρώχνω σαν σκλάβος....![]()
Μετα απο λίγο ψάξιμο κατέληξα στην
Castel-Garden-XC-53-SW
Κωστή, ο θαμμένος σωλήνας αποστράγγισης μια χαρά δουλεύει μέχρι σήμερα, εδώ και ~3 χρόνια . Το ύφασμα του λιντλ είχε πρόβλημα - προφανώς είναι για άλλη χρήση από αυτή που γράφουν στα χαρακτηριστικά του.Δημητρη νομιζω η συγουρη λυση ειναι κατι απο τα παρακατω....
Πολυ πιθανό και αυτό. Να ήθελε πολθ δουλειά χρονικά για να γίνει οπότε πόσο να με χρέωναν μετα. Πιστεύω βέβαια οτι θα μου το πρότειναν εστω.Δηλαδή θέλει λύσιμο όλος ο άξονας και το σασμάν και μελέτη δουλειά που δεν την κάνει εύκολα κάποιος μάστορας.
Μπάμπη γιατί δεν σε κάλυψε το stilh?Σήμερα έπρεπε να κλαδέψω τις δύο μουριές στην αυλή.
Άργησα λίγο φέτος αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα νωρίτερα να έρθω στο χωριό.
Ωραία μέρα για αγροτικές δουλειές με λιακαδίτσα…
Το δυσάρεστο ήταν η απογοήτευση που πήρα, για μια ακόμα φορά, απ’το πολυδιαφημισμένο GTA 26 της STIHL.
Τελικά μάλλον δεν μου ταιριάζουν τα ξεψυχισμένα 12-βολτα εργαλεία, τα 18-βολτα είναι μακράν καλύτερη επιλογή.
Ειδικά σε ενεργοβόρα μηχανήματα για μένα τα 12-βολτα έχουν τελειώσει οριστικά.
View attachment 249238
Μπάμπη, μήπως τυχόν την βάζεις ανάποδα την αλυσίδα? (αν και θα το έχεις προσέξει)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.