vasilisp77
Supreme Member
- 22 October 2014
- 3,218
Δημητρη εχω μια τζανερια και θελει αρκετο κλαδεμα.ποτε να το κανω;;
Μολις εκανα παραγγελια το θαμνοκοπτικο echo srm-520es.
Αργησα μερικες μερες για να το στειλουν απο αθηνα και να ειμαι στο χωριο να το παραλαβω (τωρα ειμαι αθηνα).
Παιδια ποια μεσινεζα oregon να παρω τωρα στο στρωσιμο για να μην ζωριζεται το μηχανημα, να ξεκινησω λετε με 2.5 mm η να παω σε 3mm?
Ειχε εκει στο καταστημα oregon τετραγωνες και ειπε οτι δεν κανουν για την κεφαλη που εχει πανω το μηχανημα, μου ειπε να βαλω στρογγυλη, επισης ειχε μια oregon 3mm 15m duoline στρογγυλη και μου ειπε 15 ευρω!!
Θελω να ξεκινησω με την κεφαλη που εχει πανω, να μην κανω αλλα εξοδα τωρα και σε λιγο να παρω μια attilina η αυτη που λεει ο Νικος.
Αυτος στις μεσινεζες ειναι πανακριβος, δεν συμφερει...
Pm για ότι χρειαστείς.
Δεν χρειάζεται στρώσιμο οπότε πάρε κατευθείαν την διάσταση που σου προτείνει ο κατασκευαστής (μέτρα αυτήν που έχει πάνω).
Νικο σε ευχαριστω, ναι θα μιλησουμε οταν θελω κατι, απλα να ρωτησω τωρα εχει στη συσκευασια μεσινεζα το μηχανακι δηλ δεν χρειαζεται να παρω σε πρωτη φαση?
Νομιζω οτι για να προταθει κατι που να εχει νοημα χρειαζεται πρωταρχικα να αναφερθει ποιες θα ειναι οι βασικες χρησεις του χωρου και ποια θα υπερτερει.
Επισης, αν υπαρχουν μικρα παιδια, αν υπαρχουν σκεψεις για μπαρμπεκιου, περγκολα, αν ενδιαφερει σημαντικα η θεα που θα εχουν τα δυο παραθυρα που υπαρχουν κλπ.
Ειναι ωραιος χωρος/αυλη που μπορει να διαμορφωθει με χιλιους δυο τροπους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.