Πολύ ακριβά ακόμη όμως τα 36v! Ψήνομαι για το Bosch AKE 30.
Περα απο ακριβο ειναι και κοντα 5.5 κιλα..!!
Είναι ναι! Αλλά και το Gardena έχει μικρή μπαταρία.
Τα ηλεκτρικα/μπαταριας τη λαδωνουν την αλυσιδα?
Μπορεί το βάρος να είναι αυξημένο αλλά η απουσία κραδασμών το κάνει να περνάει απαρατήρητο.
Η πραγματικότητα είναι ότι το αυξημένο βάρος σε συνδυασμό με τους κραδασμούς προκαλούν ενοχλήσεις.
Έχεις εμπειρία με κάποιο από αυτά;
Ρε σεις, για το χορτοκοπτικο μου θελω να παρω ενα δισκο για τα χοντρα χορτα και πατσαδια. Ολοι ειναι ιδιοι σε θεμα τοποθετησης/βιδωματος ή πρεπει να ψαξω ειδικα για το kawasaki ?
Φίλε μου από που αγοράζεις τα ryobi?Ναι φίλε μου. Έχω 2 μπαταρίας 36V της Ryobi.
Πραγματικά τα έχω λιώσει στην δουλειά και δεν με κουράζουν καθόλου όπως τα 2 βενζινοκίνητα που έχω.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Φίλε μου από που αγοράζεις τα ryobi?
Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα χορτοκοπτικό μπαταρίας και τα ryobi φαίνονται καλή περίπτωση. Δεν τα βλέπω όμως πουθενά εκτός Αμερικής.
Ομοίως και με άλλα όπως το BLACK+DECKER LST540 που φαίνεται εξίσου καλή, αν όχι καλύτερη περίπτωση.
Έχει κάποιος άλλος εμπειρία ή πρόταση για χορτοκοπτικό μπαταρίας? Υπ' όψην ότι μελλοντικά θα πάρω και ένα αλλυσοπρίονο μπαταρίας και να εναλλάσω τις μπαταρίες.
Τα παίρνω από Αμερική και Γερμανία καθώς εδώ δεν κυκλοφορούν.
Επίσης έχω το ένα αλυσοπρίονο για πούλημα αν σε ενδιαφέρει και το δίνω και χωρίς μπαταρία εφ όσον θα έχεις ήδη μία από το χορτοκοπτικό.
Διαθέτω και το χορτοκοπτικό της Ryobi και είμαι πολύ ευχαριστημένος (ειδικά με τον δίσκο δεν κολλάει πουθενά).
Υπάρχουν 2 μοντέλα.
Το 2ο το περιμένω τώρα γιατί θέλω πιο χοντρή μεσινέζα και επιπλέον θέλω να το εφοδιάσω με κάμποσα περιφερειακά της σειράς expand it.
Δες εδώ τα εργαλεία από Γερμανία: http://www.ebay.de/sch/i.html?_from...C0.H0.Xryobi+36v.TRS0&_nkw=ryobi+36v&_sacat=0
Και εδώ από Αμερική: http://www.ebay.com/sch/i.html?_fro...C0.H0.Xryobi+40v.TRS0&_nkw=ryobi+40v&_sacat=0
Αν θες κάποιο από αυτά μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά με τον τρόπο αποστολής κλπ.
Οι μπαταρίες μεταξύ 36 και 40 V είναι οι ίδιες ακριβώς και εναλλάσονται ανάμεσα στα εργαλεία. Οπότε δεν έχεις θέμα συμβατότητας σε καμία περίπτωση.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.