Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.

Re: Απάντηση: Εργαλεία Κήπου

Να ρωτησω ,αν κανω μειγμα για το αλυσοπριονο με σουπερ αμολυβδη θα κανω ζημια στο μηχανακι?

Βασίλη όταν λες σούπερ αμόλυβδη εννοείς την 100άρα ή την παλιά με πρόσθετο μολύβδου;

Είχα ρωτήσει μια φορά τον μάστορα για 100άρα αλλά δεν θυμάμαι τι είχε πει. Πάντως δεν νομίζω ότι θα κερδίσεις κάτι σε επιδόσεις.
Επίσης αν χρησιμοποιήσεις την παλιά σουπερ, το μηχάνημα σου θα καπνίζει περισσότερο και φυσικά αν έχει καταλύτη θα δηλητηριαστεί πολύ σύντομα.

Απάντηση: Εργαλεία Κήπου

Μαλλον εχεις δικιο νικο .ωραιο αβαταρ , και γω λατρης των καταδυσεων.

Re: Εργαλεία Κήπου

Husky 346 XP!!!!!!!!!!!

Αααααααααχχχχχχχ!!!!

Δε το πηρα προ ετων επειδη ειχε παυση παραγωγης και ειχαν τελειωσει τα αποθεματα στην αγορα.
Το ειχα βρει στην Θεσ/νικη σε εναν μονο και ηθελε 800 ευρω....

Τωρα βγηκε ξανα απο την πορτοκαλι εταιρεια και σε προσφορα στα 549.....

Τι να κανω.....

Husky 346 XP!!!!!!!!!!!

Αααααααααχχχχχχχ!!!!

Δε το πηρα προ ετων επειδη ειχε παυση παραγωγης και ειχαν τελειωσει τα αποθεματα στην αγορα.
Το ειχα βρει στην Θεσ/νικη σε εναν μονο και ηθελε 800 ευρω....

Τωρα βγηκε ξανα απο την πορτοκαλι εταιρεια και σε προσφορα στα 549.....

Τι να κανω.....

Κυρ,αν θες σοβαρο πορτοκαλι εργαλειο σου προτεινω να αφησεις τα Husky και να παρεις......

:jester:

Attachments

• 6886565-ktm.jpg
    6886565-ktm.jpg
    225.5 KB · Views: 155

Αυτό Νικόλα παίρνει και άροτρο από πίσω ??? (για να είμαστε και στο πνεύμα του νήματος)

ααα...τι μου θυμησες Νικο..το πρωτο μου εντουρακι :)))

01-elefant-125-1983.jpg

το 346 είναι θρύλος στα αλυσσοπρίονα , αντίστοιχο με το 261 της stihl . Αν δεν σε ενοχλούν τα 5kg βάρος και πραγματικά σου χρειάζεται για συνεχή χρήση , χτύπα το . Τώρα αν είναι για μια φορά το μήνα ή δίμηνο , δε λέει .Προσωπική άποψη πάντα.

Δυστυχως Βαγγελη θα ειναι για μια δυο εβδομαδες τον χρονο.
Απλα το εχω αποθημενο και επειδη τετοια εργαλεια δεν θα ξαναβγουν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και αφου το ξεφυγαμε λιγακι...
Στα χωματερα εγω ειμαι πρασινος....
2015-Kawasaki-KX250F-Wallpaper-HD.jpg

Αν το έχεις τόσο απωθημένο Κυριάκο πάρτο, αλλά όπως σου είπα έιναι limited edition πλέον οπότε μην αργείς.
Είναι μηχάνημα για μία ζωή και αν του βάζεις τα καλά λαδάκια θα αντέξει 2.
Είδα ένα σήμερα στο service που θα ήταν σίγουρα πάνω από 6 χρονών και το έφερε για ακόνισμα!! :)

Αυτο ειναι εργαλειο για αροτρο...

newego_LARGE_t_641_105505333_type12905.jpg

Λαθος....

Αυτο εννοουσα....

55f05b5d7e2859ab6d000000.jpg

Οχου....

Εγραψα την αποψη μου για το Το ΜΑΚΡΥ μπορντουροψαλιδο της λιντλ.... αυτο ηθελα να πω...
Εχεις καιρο να γραψεις και πηκες δυναμικα. Εμπαινε γιουτσο!:Banane0:

Πηγα σημερα σε ενα καταστημα συστημενος για να ρωτησω για το 346 ΧΡ.....

Το μαγαζι ηταν εξουσιοδοτημενο Stihl αλλα μπορουσε να μου το φερει κατευθειαν απο τον Παπαδοπουλο.

Τρελλαθηκα οταν μου ειπε πως πλεον ειναι κινεζικο και δεν εχει σχεση με το παλιο 346 ΧΡ.

Τωρα τι ειναι αυτα, τι συμφεροντα παιζονται δε ξερω.

Σε εξουσιοδοτημενο Husqvarna μου ειπαν πως φτιαχνεται στην Σουηδια.

Πάρε τηλέφωνο τον Παπαδόπουλο στην Λεωφόρο Καβάλας , και ρώτα τους .
Μήπως απλά το ξαναβγάζουν , στην Κίνα πλέον , εκμεταλλευόμενοι το όνομα και φήμη του 346?
500αρικο και Κίνα .....δεν .
Υ.Γ. Γιαυτό επιμένω σε Stihl , η Husky το χει ρίξει πολύ στο εμπόριο . Αναρωτιέμαι τι βγαίνει ακόμη στην Σουηδία από την Husky.

Πάρε τηλέφωνο τον Παπαδόπουλο στην Λεωφόρο Καβάλας , και ρώτα τους .
Μήπως απλά το ξαναβγάζουν , στην Κίνα πλέον , εκμεταλλευόμενοι το όνομα και φήμη του 346?
500αρικο και Κίνα .....δεν .
Υ.Γ. Γιαυτό επιμένω σε Stihl , η Husky το χει ρίξει πολύ στο εμπόριο . Αναρωτιέμαι τι βγαίνει ακόμη στην Σουηδία από την Husky.

Ένα ένα γιατί θα τρελαθώ...

Αποκλείεται το 346 να κατασκευάζεται στην Κίνα και αυτό γιατί:

1) Ο αντιπρόσωπος που φέρνει Stihl σίγουρα είτε σου είπε ψέματα είτε έκανε λάθος.
Όλα τα αλυσοπρίονα της σειράς 5 της Husqvarna (όπως και όλα τα θαμνοκοπτικά της σειράς 5) καθώς και όλη η σειρά XP κατασκευάζονται στην Σουηδία. Ειδικότερα το μόνο που φτιάχνεται στην Κίνα είναι το 236 με κόστος 185 ευρώ. Τα αλυσοπρίονα της σειράς 4 συναρμολογούνται στην Αμερική (με Σουηδικά, Αμερικάνικα και Κινέζικα κομμάτια).
Και για να προλάβεις τον αντιπρόσωπο της Stihl, να τον ρωτήσεις αν ισχύει το ίδιο και για τα Stihl (τα φτηνά συναρμολόγηση στην Αμερική και τα ακριβά στην Γερμανία).

Όταν θα το παραλάβεις τσέκαρε το κουτί απ έξω να δεις που γράφει Made in Sweden.

2) Βαγγέλη ισχύει ότι και με την Stihl, τα φτηνά στην Αμερική και Κίνα και τα ακριβά στην Γερμανία. Δεν διαφέρουν σε κάτι άλλο, απλά είναι με τις ανάγκες του καθενός.
Οι περισσότεροι φορτώνονται τα φτηνά μοντέλα και των 2 νομίζοντας ότι παίρνουν αλυσοπρίονα 8ωρου και τα χρησιμοποιούν με τα χειρότερα λάδια και τα παίρνουν στα χέρια στην μία σεζόν. Δεν φταίει η Κίνα ή η Αμερική, το μυαλό τους φταίει.

Ξέρεις πόσοι πήραν Stihl MS170 ή 180 και Husqvarna 236 η 135 και κόβουν ολη μέρα και κάθε μέρα? Οι περισσότεροι...
Και μετά έρχονται στο Servvice (το είδα με τα μάτια μου) και βγάζουν τα μηχανάκια προβληματικά.

Τα συγκεκριμένα μηχανάκια είναι μόνο για περιστασιακή ρίψη μικρών δέντρων (πουρνάρια) και κοπή καυσόξυλων/κλάδεμα για λίγες ώρες και όχι κάθε μέρα. Και φυσικά μόνο με λάδια Husqvarna/Stihl και ποιοτικό λάδι αλυσίδας.