weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Re: Απάντηση: Κήπος & Αγρός. Εργαλεία, απορίες.
:chinscratch: Καλά άλλα σού είπα,άλλα έκανες,σέ βλέπω να τήν ξυλώνεις τήν σωλήνα φ16 γιατί θά τήν έχεις κάνει σουρωτήρη :smash: και μονο με σύνδεσμο (ένωση) φ16 θα κανεις στεγανοποίηση της.
Γιατί πήρες φ7 και οχι φ6 πού σού είπα ? πρώτον
Γιατί έκανες τρύπα μέ δράπανο !!!!!!!!!! και οχι μέ σγρόμπια φ6 (πού είναι ο ορθός τρόπος) που σού είπα ? δεύτερον
Καί τι βάζεις σφηνωτά τήν σωλήνα φ7 μέσα στήν σωλήνα φ16 ? !!!!!!!! χωρίς λήψεις ?
Παντως δεν εκανα και τομκαλυτερο ψωνισμα σε υλικα, πηρα τα παλ βαρ μπεκακια αλλα δεν πηρα σωληνακι φ6(?). Πηρα φ7 καιντο εδεσα με δεματικο. Δειχνει να αντεχει, οπως επισης και ολο αυτο με δεματικα πανω σε μια λογχη. Εβαλα και μερικα σπεσιαλ τζετ 90° που ειχα με το ιδιο λαστιχακι.
Δεν εχω καταλαβει ομως τι τρυπα πρεπει να κανω στη φ16 για να μπαινουν αυτα. Εγω τις φτιαχνω με δραπανο και κανω φ4,5 για να μπαινουν σφηνωτα. Πηρα καινκατι ταπες, τις μπλε, αλλα κολυμπανε ολιγο και χανουν νερο. Οποτε οπου καταργω τρυπα μαλλον θα κοβω και θα βαζω συνδεσμοφ16 που εχω παραπολλους.
:chinscratch: Καλά άλλα σού είπα,άλλα έκανες,σέ βλέπω να τήν ξυλώνεις τήν σωλήνα φ16 γιατί θά τήν έχεις κάνει σουρωτήρη :smash: και μονο με σύνδεσμο (ένωση) φ16 θα κανεις στεγανοποίηση της.
Γιατί πήρες φ7 και οχι φ6 πού σού είπα ? πρώτον
Γιατί έκανες τρύπα μέ δράπανο !!!!!!!!!! και οχι μέ σγρόμπια φ6 (πού είναι ο ορθός τρόπος) που σού είπα ? δεύτερον
Καί τι βάζεις σφηνωτά τήν σωλήνα φ7 μέσα στήν σωλήνα φ16 ? !!!!!!!! χωρίς λήψεις ?