Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Ειχε μια δοση χιουμορ και αυτοσαρκασμου η εκφραση μου. Επειδη φτηνο-αρικο εργαλειο το αποφευγω σαν τη γατα με το νερο. Απλα εδω εχω ενα μηχανημα που το δουλεψα μιση ωρα στο χαλαρο σημερα και η επομενη χρηση του θα ειναι του χρονου.Μια χαρα εγινε...!!!
Νεκτάριε όταν ένα εργαλείο κάνει την δουλειά σου σωστά και ένταξη ανεξάρτητου τιμής τότε δεν μιλαμε για ξεπεσμο αλλα για vfm...!!!
Άρα σωστή η επιλογή σου....Γιατί να σκάσεις χρήμα για κάτι που θα χρησιμοποιήσεις μια στο τόσο....Απλα εδω εχω ενα μηχανημα που το δουλεψα μιση ωρα στο χαλαρο σημερα και η επομενη χρηση του θα ειναι του χρονου.
Για πειτε συναδελφοι, πως ειναι καλυτερα να χρησιμοποιηθει αυτο το σπρευ για καθαρισμο αλυσιδας αλυσοπριονου. https://www.stihl.gr/Προϊόντα-STIHL...ιστικό-και-λιπαντικό-(διαλυτικό-ρητίνης).aspx
Οι οδηγιες δεν γραφουν ποση ωρα αφηνεις το υγρο πανω στην αλυσιδα, ουτε καποια βασικα πραγματα.
Eπειδη το αναφερει και ως λιπαντικο, μετα το καθαρισμα της αλυσιδας μπορεις να το ξαναψεκασεις για την αποθηκευση και μεχρι την επομενη χρηση?
Που πηγε ο Μπαμπης παλι ρε Δημήτρη???
Το καλυτερο φρουτο ειναι το λεμονι!!!
Ελπιζω να μην την χημιξες και πεσαν κατω καθως σπανε ανοιγουν Δημητρη.
Ο Νότιας δεν την επηρεάζει?Γτ όπως είναι το σπίτι από τον Βοριά μπορώ να την προστατεύσω,αλλά από τον Νοτιά αδύνατον.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Μια που πιάσαμε τις λεμονιές...
Ξέρει κανείς πότε είναι η εποχή για εναέρια καταβολαδα;
Τέσσερις φορές έχω κάνει αλλά τώρα δεν μου έρχεται καθόλου
Η λεμονιά δεν φτιάχνεται με μπόλιασμα;
Ωραίες δουλειές Δημήτρη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.