To 201 backhand ήταν το αρχικό μου "όνειρο" αλλά όταν είδα την τιμή ανέκρουσα πρύμνα , και προσγειώθηκα στο ταπεινό 193 .
Δημήτρη πήραμε ένα Acer palmatum atropurpureum( πορφυρό ιαπωνικό σφενδαμι), είναι σαν λεπτό κλαρακι 27 cm ύψος. Σε τι μεγέθους γλάστρα να το μεταφυτευσω, σε τι χώμα (διάβασα ότι είναι οξυφιλο ισχύει?) και γενικότερα τι να προσέξω??
Δημήτρη ευχαριστώ παρα πολύ πολύτιμες για ακόμη μια φορά η γνώσεις σου!!! Να βάλω βάλω χώμα για φυτά εξωτερικού χώρου για οξυφιλο όμως?
Ευχαριστώ και πάλι Μήτσο!!!
Να ρωτήσω κάτι τους ειδήμονες εδώ στο φόρουμ. Απότι έχω καταλάβει , σημαντικό ρόλο στο αλυσοπρίονο παίζει και το βήμα της αλυσίδας. Ποιά η διαφορά αλυσίδας 3/8 με 0.325 κυρίως οσαναφορά την αντοχή και διάρκειά της. Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι 3/8 αλυσίδες είναι entry lvl και σχεδόν "μιας χρήσεως " με την έννοια ότι μετά από μερικές ώρες λειτουργίας να θέλουν χοντρό τρόχισμα για να κόψουν αξιοπρεπώς . Καμιά απάντηση έχει κανείς ? Δημήτρη ?
Πολύ ενδιαφέροντα και κατατοπιστικά τα link Δημήτρη. το κατέχεις πολύ καλά το αντικείμενο μπράβο.
Εγώ να πω την αλήθεια αν και έχω δουλέψει αλυσοπρίονα, ποτέ δεν ήξερα για αυτά τα βήματα που λέτε και τον ρόλο που παίζουν στην κοπή. ούτε και τόφερε ποτέ η κουβέντα σε συζητήσεις που γίνονταν .
Το συγκεκριμενο εργαλειο,ετσι οπως το βλεπετε,που μπορω να το βρω...;
Το εχει ο πατερας μου και θελω να βρω ενα και για μενα....
Στην Αθηνας μου ειπε ο father να κατεβω μηπως και το βρω..
Οι παλιοι το ξερουν ως "κασσαρι"...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.