Καλά αυτά κόβουν και 5 πόντους ξύλο, όπως είπε και ο φίλος από πάνω δεν κάνουν για τα λεμαργα , εγώ πάλι θα του πρότεινα να πάει σε πιο ακριβή λύση σε επαγγελματικα ψαλίδια που έχουν την μπαταρία στην πλάτη (κρεμάς την μπαταρία στην ζώνη ή φοράς το ειδικό γιλέκο) , είναι λίγο ακριβά αλλά το πληρώνεις μια φοράΠαυλε, αυτο δεν κανει για ελιες ... αυτο ειναι αμπελουργικο ή για ψιλοδουλειες του κηπου
τουλαχιστον αγορασε ενα μεγαλο ψαλιδι
Θανάση έχω δύο τέτοια παρόμοια μ αυτά, του λιντλ, τα οποία κανουν ωραία δουλειά, ειδικά στα λαίμαργα που βγαίνουν από την ρίζα, αλλά σε κάποια σημεία είναι άβολα λόγω όγκου.
Καλά αυτά κόβουν και 5 πόντους ξύλο, όπως είπε και ο φίλος από πάνω δεν κάνουν για τα λεμαργα , εγώ πάλι θα του πρότεινα να πάει σε πιο ακριβή λύση σε επαγγελματικα ψαλίδια που έχουν την μπαταρία στην πλάτη (κρεμάς την μπαταρία στην ζώνη ή φοράς το ειδικό γιλέκο) , είναι λίγο ακριβά αλλά το πληρώνεις μια φορά
Μια χαρά βολεύει, αν και σε ελιά δεν το δοκίμασα, αν ενοχλεί το γιλέκο μπορείς να κρεμάσεις την μπαταρία στην ζώνη , όσο για το καλώδιο δεν ενοχλεί,ναι κοβουν και 5 ποντους ... αλλα στο αλλο σε εχασα
δηλαδη ποιο επαγγελματικο ψαλιδι πχ το ZANON?
και θα ανεβεις στην ελια με γιλεκο και καλωδια?
Τόσο παίρνουν Νεκτάριε όλοι εδώ και βγάζουν έξω και τα κομμένα κλαδιά.καλοριζικο Παυλο το εργαλειο! Αμα ειναι 1 / ανα δεντρο εγω δινω 2 !
Εμ είναι να μην γελάς;"Έκανα λάθος δεν είναι total αλλά μια μάρκα που δεν την ξέρει ούτε αυτός που τα βγάζει "
Παύλο έγραψες , ακόμη γελάω.
Πάντως καλοδούλευτο.
Στο κατάστημα που ρώτησα μου λέει ότι είναι 2,5 ή 2,6 αμπέρ θα σε γελάσω...Μεγεια, να μας πεις εντυπωσεις οταν με το καλο τελειωσεις τα δεντρα
για δωσε μια φωτο την μπαταρια απο πανω, δεν θα ειναι πανω απο 2000mA, την κοβω για max 24 volt εκτος κι αν εχουν χωρεσει 7 στοιχεια (που δεν νομιζω) για να δωσουν 26 volt
και ποσες τρυπες εκανες στα δεντρα![]()
Σ ευχαριστώ.Καλορίζικο φίλε, για μένα δεν έκανες καλά, δεν είπα να πάρεις infaco το οποίο υπάρχει και στα 1200 , απλά το link το έβαλα ενδεικτικά, μακάρι να σου βγει σε καλό το συγκεκριμένο, αν και λίγο δύσκολο, για την λεπίδα ρώτησες; Αλλάζει; Υπάρχουν ανταλλακτικά; Άβυσσος με αυτά τα κινέζικα
Σ ευχαριστώ.
Να σου πω πως το σκέφτηκα..
125 είναι τα μισά χρήματα που θα έδινα αν τα κλαδευε άλλος. Τι στο καλό, δεν θα μου κρατήσει για 4-5 χρόνια; τα έχει βγάλει τα χρήματα του με το παραπάνω. Εξάλλου επειδή το παλληκάρι που τα πουλάει είναι γνωστός, μου λέει παρτο άφοβα το έχω δοκιμάσει εγώ και το μισό χωριό.
Η λάμα του βγαίνει και τροχιζεται, έχει και τα κλειδιά του μέσα η συσκευασία.
Στο κατάστημα που ρώτησα μου λέει ότι είναι 2,5 ή 2,6 αμπέρ θα σε γελάσω...
Τώρα έβαλα την μία για φόρτιση και μου πήρε τρεις ώρες κοντά.
Αν βγάλεις άκρη εσύ πες μου κι εμένα...Αν ητανε εντελως αδεια, και ξερεις την δυναμη φορτισης του φορτιστη (απο το ταμπελακι του) μπορεις χονδρικα να υπολογισεις ποση ειναι η χωρητικοτητα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.