Το( plus4you) αδελφάκι του eshop είναι αυτό...!!!Το dewalt υπάρχει και σε λίγο χαμηλότερη τιμή του eshop
![]()
Dewalt DCM562P1 Φυσητήρας Χειρός Μπαταρίας 1x5Ah με Ρύθμιση Έντασης
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Dewalt DCM562P1 Φυσητήρας Χειρός Μπαταρίας 1x5Ah με Ρύθμιση Έντασης. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιο ryobi έχεις; Γενικά τα βλέπω να χρησιμοποιούνται σε πολλά βίντεο στο youtube. Μια ματιά που έριξα δεν είναι άσχημα....ειδικά που τώρα έχουμε κ αντιπρόσωπο εδώ στην ΕλλάδαTo Makita το μικρο ομως και το Ryobi ειναι συγκρισιμα καθως εχουν παρομοιες εξοδους αερα και παρομοια μεγεθη για αυτο συγκρινα τα συγκεκριμενα δυο.
Και θελω να καταληξω οτι και το μικρο μακιτα μπορει να κανει θαυμασια δουλεια στον κηπο οπως την κανω και εγω με το Ryobi.
Μπες στο fb! Ryobi GreeceΔεν γνωριζα οτι υπαρχει αντιπροσωπος στην Ελλαδα!!
Εάν θες πλειάδα εργαλείων ξεχνάς την Bosch...Ποιο ryobi έχεις; Γενικά τα βλέπω να χρησιμοποιούνται σε πολλά βίντεο στο youtube
Οπότε κοιτάω πλέον σε bosch, makita κ γιατί όχι κ ryobi...... Την dewalt νομίζω δεν μπορώ να την πλησιάσω από τιμές.
Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκει χρειαζεται εργαλειο οπως τα μεγαλυτερα της παρεας.
Η μητέρα μου αγόρασε το επεκτεινόμενο λάστιχο από τα Lidl και είναι ευχαριστημένη.Ενδιαφέρομαι για έξυπνο λάστιχο. Έχεις να προτείνει κάποιος ένα ποιοτικό? Η πάνω κάτω όλα τα ίδια είναι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.