mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Αχαχχα . Ούτε καν το είδα. Στο tapatalk μάλλον έπιασα το μήνυμα σου και το έβαλε σαν quote ως τελευταίο. Αν ξέρεις πάντως μπορείς να απαντήσεις ελεύθεραΕμενα με κανεις quote, απλως γιατι γραφω παντου και βολευει;![]()
Αν ασκουσες την δυναμη Εφελκυστικα στην κολληση θα αντεχε θεωρώ.Δοκίμασα αυτήν την κόλα τη BISON Plastic σε Plexiglass
(είναι αρκετά υγρή αλλά όχι και νερό. Στέκεται κάπως στις επιφάνειες που θέλεις να κολλήσεις).
View attachment 180357
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος
Δηλαδή κόλλησα εχθές ένα μικρό κομματάκι 5 εκατοστών (4mm Plexiglass) πάνω σε ένα άλλο και σήμερα μου φάνηκε πολύ στιβαρό!
View attachment 180358
Οπότε είπα να το δοκιμάσω πιο σοβαρά. Το στερέωσα και κρέμασα πάνω του
2 κιλά - άνετα
3 κιλά - άνετα
5 κιλά ... άντεξε λίγα δευτερόλεπτα και έσπασε.
View attachment 180359
Αλλά εντάξει, αν μια επιφάνεια μόλις 0,4 x 5 εκατοστά άντεξε άνετα 3 κιλά, νομίζω πως πρόκειται για μια πολύ καλή κόλλα.![]()
Η Logo υπαρχει απο εποχης Α. Παπανδρεου, θυμαμαι απο παιδι που εβλεπα διαφημιση στην tv οπου με μια σταγονα σηκωνε ολοκληρο αυτοκινητο με γερανο (εχει ακομα αυτη τη φωτο στη συσκευασια).Εχω δοκιμασει δεκαδες κολλες στιγμης και οι περισσοτερες επωνυμες (και καποιες budget) ειναι οι ιδιες -με ελαχιστες εξαιρεσεις.
Τι ιδιαιτερο εχει αυτη? Aν θες βαλε κανα λινκ για να δουμε ποια ακριβως εννοεις και πες δυο κουβεντες μιας και την εχεις δοκιμασει.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.