Δεν το κατάλαβα όπως το περιγράφεις.
Στην συντήρηση του ψυγείου όντως υπάρχει μια παράταση του χρόνου ζωής αλλά αυτό αφορά κύρια μη ανοιγμένη συσκευασία σε αεροστεγές δοχείο.Να επισημανω οτι τις κυανοακρυλικες τις αποθηκευω στο ψυγειο γιατι διατηρουνται πιο ρευστες, επισης εχω παρατηρησει οτι μετα απο 1 - 1,5 χρονια αρχιζουν να χανουν τις ιδιοτητες τους.
Δεν το κατάλαβα όπως το περιγράφεις.
Επίσης την Pattex που την βρίσκουμε εύκολα ?
Αν προσέξεις την φωτογραφία πού έχει ανεβάσει ο Μιχάλης, οι δύο άλλες κόλλες είναι σωληνάρια. Η Pattex μπουκαλάκι το οποίο έχει δύο μαύρα πλαϊνά για να πιέζονται και να βγαίνει η κόλλα. Αν σχίσεις το μπουκάλι και το ανοίξεις έχει μέσα σωληνάριο Loctite.
Μιας και δουλεύω Χρόνια κυανοακριλικες, θεωρώ τις καλύτερες του bob smith industries.ακριβες αλλά καλές.
Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοίτα, έχω βρει έναν καλτσά στην Σοφοκλέους, οι 3, 5 , λεπτορευστες, κολλάνε σε 5 δεύτερα και είναι τέλεια για αεροτομες.Αντώνη κι εγώ έχω χρησιμοποιήσει κυανοκρυλικές με τις κούτες και έπαιρνα ακριβές, μέχρι που ανακάλυψα κατά λάθος τα κινέζικα καταστήματα που δίνουν τα 20ml 1 την λεπτόρευστη και 1 επίσης 12 σωληνάκια των 3 ml την παχύρευστη και έμεινα ευχαριστημένος. εσύ ξέρεις τουλάχιστον ότι στην κατασκευή του αεροπλάνου χρησιμοποιήτε περισσότερο η κυανοκρυλική και άλλο να δίνεις 30 μόνο για κόλλα κι άλλο 3 .
Να επισημανω οτι τις κυανοακρυλικες τις αποθηκευω στο ψυγειο γιατι διατηρουνται πιο ρευστες, επισης εχω παρατηρησει οτι μετα απο 1 - 1,5 χρονια αρχιζουν να χανουν τις ιδιοτητες τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.