mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Το leroy εχει ενα νεφτι που λεει πανω "μονο για επαγγελματικη χρηση". Και δεν το ειδα πριν το παρω και τωρα δεν ξερω τι να το κανω γμτ 

Δίκιο έχεις, πριν 10+ χρόνια όποτε χρειαζόμασταν κάτι ειδικό αρχίζαμε το διάβασμα, μετά δεν βγάζαμε άκρη, παίρναμε τηλ το πωλητή της Sika που μας εξυπηρετούσε. Συνήθως δεν μπορούσε να απαντήσει αμέσως, έλεγε θα το κοιτάξω και θα σας ειδοποιήσω. Περνούσαν κάποιες ώρες και έστελνε ένα κατεβατό με εναλλακτικές προτάσεις για την ίδια χρήση.
Αποτέλεσμα, ότι και να βάλαμε ήταν πολύ καλό αλλά τόσο διάβασμα πια?
Συμπέρασμα, βάλτε ότι σας "φωτίσει" και βλέπουμε... συνήθως πάντως δεν θα υπάρξει πρόβλημα :grandpa:
εντιτ,
αυτό με την επαγγελματική χρήση έχει ένα νόημα με την έννοια ότι πχ σε πολλές εφαρμογές θα πρέπει το υπόστρωμα να είναι εντελώς στεγνό για να κάνει το προϊόν ότι υπόσχεται όπως και ότι πρέπει να αναμειχθεί σωστά κτλ. Μέτρηση με υγρόμετρο και άλλα τέτοια. Αν κάποιος κάνει κάποια πράγματα κάπως επιπόλαια μετά μπορεί να αρχίσει να διαδίδει πως άλλα μου υπόσχονταν και τίποτα δεν έγινε.
Σε κάποιες εφαρμογές ο εργοδότης έχει "σύμβαση" με τη Sika η οποία στέλνει πιστοποιημένα συνεργεία για κάποιες δουλειές. Κυκλοφορεί λίγο το χρήμα παραπάνω αλλά στο τέλος είναι και όλοι καλυμμένοι.
Το leroy εχει ενα νεφτι που λεει πανω "μονο για επαγγελματικη χρηση". Και δεν το ειδα πριν το παρω και τωρα δεν ξερω τι να το κανω γμτ οο
Έχω εδώ και χρόνια κάποια σπασμένα κομμάτια μάρμαρο σε δύο τρία σημεία από τότε που μας περάσανε καινούρια παράθυρα. Με τι κολλα θα μπορούσα να τα κολλήσω δεδομένου ότι είναι εκτεθειμένα σε βροχές και ήλιο;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημήτρη πολύ καλή και αυτή αλλά αυτή της Mercola την θεωρώ εντελώς εξειδικευμένη για κολλήση μαρμάρων και γρανίτη...Είναι πιο safe σαν λύση...
Στις δικές μου περιπτώσεις δεν σκέφτομαι τον κόπο αλλά την συγουρη λύση που έρχεται βέβαια πρώτα από δοκιμές διαφορων υλικών..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.