Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Σημερα δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη αγώνα των 17,00 στην Premier League. Αρχισαν τα κόλπα της Νova

Έχει εξηγηθεί ξανά το συγκεκριμένο θέμα.

Η Cosmote δείχνει τους αγώνες από τις 17.00 που της επιτρέπει η Premier League.

Επειδή είναι φθηνό πακέτο και το βάζουν pubs στην Αγγλία, κάποιες φορές δεν τους δίνει παιχνίδι στις 17.00.

Σε λίγες αγωνιστικές (4-5 αν θυμάμαι καλά) είχε συμβεί αυτό πέρυσι.

Το μεγαλύτερο διαθέσιμο πακέτο αγώνων έχει αγοράσει η Cosmote.

Για όλους μας είναι απογοητευτικό, αλλά καμία σχέση με τα "κόλπα" της Nova.

Αν έχει μόνο δικαίωμα να δειχνει ενα αγωνα στις 17 .00 τοτες τη διαφημηζει ο οτε ;

Βεβαια οτι εχει πληρωση παιρνει .......

Είναι και τα μαγνητοσκοπημενα και το replay tv.Είναι βολικά,για τα ματς που διεξάγονται ταυτόχρονα.

Αν έχει μόνο δικαίωμα να δειχνει ενα αγωνα στις 17 .00 τοτες τη διαφημηζει ο οτε ;

Βεβαια οτι εχει πληρωση παιρνει .......

Δεν υπάρχει κάποιο ευρωπαικό δορυφορικό πακέτο που δείχνει παραπάνω από ένα αγώνα στις 17.00.

Για τον λόγο που ανέφερα με τις pubs στην Αγγλία πριν.

Η Premier League αποφασίζει τι αγώνες θα δείξει το κάθε δορυφορικό πακέτο.

Μόνο οι συνολικοί live αγώνες είναι προκαθορισμένοι (κατά την συμφωνία για τα δικαιώματα).

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Και κάτι άλλο που ξέχασα
Στους υπότιτλους πολλές φορες φαινοταν οι μισοί, δηλαδή από της δυο γραμματοσειρές στη μια φαινόταν τα μισά γράμματα,
Σαν να πήρε κάποιος μαχαίρι και από τη μέση και πάνω τα έκοψε. Πράγμα που δυσκόλευε στο να καταλάβεις τι έγραφε.
Το είχα παρατηρήσει και στο plus αυτό, αλλα εκεί είναι δωρεάν (λέμε τώρα)
Αλλα να πληρώνεις 3,5 ευρώ και να εμφανίζονται έτσι. Δεν λέει...

Και εγώ όταν είχα σκληρό δίσκο είχα θέμα με τουϛ υποτιτλουϛ στο plus

Από το πρωί Disney Junior , κάνει διακοπές η εικονα. Πρώτα σπασίματα και μετά για 1 δευτερόλεπτο μαυρίλα.
Τα σπασίματα τα έκανε και παλιότερα αλλά σήμερα η κατάσταση είναι τραγικη. Έχω 83% ισχυς και 100% ποιότητα.
Έλεος πλέον! Δεν μπορούν να ανεβάσουν λίγο την ποιότητα στο συγκεκριμένο κανάλι?

Επιβεβαιώνω και εγώ. Τα μικρά μου λένε... Κόλλησε εεεε. Όποιος μπορεί τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η εξυπηρετηση στην Cosmote εχει βαρεσει διαλυση σε ολα τα επιπεδα - TV, κινητη και σταθερη.
Πλεον δεν βγαζεις ακρη για τιποτα.

Θεμα με την αντικατασταση δεκτη παλια, τωρα θεμα με την αντικατασταση SIM καρτας, που κανονικα ειναι 5 λεπτα υποθεση.
Τι να πω...

Γιατι δεν πας σε ενα κατάστημα cosmote ή Γερμανό να το λύσεις με την αντικατάσταση της sim;

Και σε εμένα εξέδωσαν ήδη λογαριαμο, χρεώνοντας με από 16-08 ενώ συνδέθηκα 29-08.

23-08 εξεδωσαν λογαριασμό ενώ δεν έιχα συνδεθεί καν

Εκανα αίτημα για αποχρέωση και αναμένω

Και σε εμένα εξέδωσαν ήδη λογαριαμο, χρεώνοντας με από 16-08 ενώ συνδέθηκα 29-08.

23-08 εξεδωσαν λογαριασμό ενώ δεν έιχα συνδεθεί καν

Εκανα αίτημα για αποχρέωση και αναμένω

αλητεία είναι αυτό , δεν είναι τυχαίο και είναι πάγια τακτική τους για να χρεώνουν παραπάνω.

Σε εμένα το έχουν κάνει όλες τι φορές που εκανα ανανέωση συμβολαίου.

οταν πρόκετιτε για νεο συμβόλαιο ενεργοποιουν την ίδια ημέρα και οταν κάνεις ακύρωση σου λένε 7 εργάσιμες η και παραπάνω για να σε χρεώσουν παραπάνω.

Ντροπή και αίσχος σε τέτοιες πρακτικές .

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για COSMOTE TV)...

Ο κόσμος πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα τους λογαριασμούς. Πολλοί δυστυχώς δεν τους κοιτάνε καν...

Eιδα το προγραμμα για την επομενη εβδομαδα που ξεκιναει το τσαμπιονς λιγκ και πλεον δεν δειχνουνε επαναληψη αμεσως μετα την ληξη καποιον απο τους αγωνες που ειναι ολοι ιδια ωρα και δεν μπορεις να παρακολουθησεις
πχ την τριτη που παιζει ο ολυμπιακος εχει το μπαρτσελονα-γιουβεντους περυσι θα το βαζανε επαναληψη μετα την ληξη του ολυμπιακου τωρα το εχει την επομενη μερα..(αν υπηρχε replay Hd δεν θα υπηρχε θεμα)

Eιδα το προγραμμα για την επομενη εβδομαδα που ξεκιναει το τσαμπιονς λιγκ και πλεον δεν δειχνουνε επαναληψη αμεσως μετα την ληξη καποιον απο τους αγωνες που ειναι ολοι ιδια ωρα και δεν μπορεις να παρακολουθησεις
πχ την τριτη που παιζει ο ολυμπιακος εχει το μπαρτσελονα-γιουβεντους περυσι θα το βαζανε επαναληψη μετα την ληξη του ολυμπιακου τωρα το εχει την επομενη μερα..(αν υπηρχε replay Hd δεν θα υπηρχε θεμα)

Μπάρτσα και μετά κάποιο αλλο σε replay.Δεν είναι hd αλλά αυτή είναι η μονη επιλογή για ναι δεις και κάτι άλλο.

Που θα παει το χαλι με το τηλεφωνικο σας κεντρο.περνω το 13888 για να αλλαξω συνδρομη στο πακετο αφου ταινιες δεν βλεπω ειπα να κανω υποβαθμιση πακετου απο φουλ σε αθλητικο.αλλα πραγματικα εχω ριξει τα καντηλια.μια ωρα περιμενω με το ρολοι και δεν συνδεομαι πουθενα.ετσι μου ερχετε μια και ειμαι αοριστου χρονου να τους στειλω στον εξω απο εδω να τελειωνουμε.

Last edited by a moderator:
Που θα παει το χαλι με το τηλεφωνικο σας κεντρο.περνω το 13888 για να αλλαξω συνδρομη στο πακετο αφου ταινιες δεν βλεπω ειπα να κανω υποβαθμιση πακετου απο φουλ σε αθλητικο.αλλα πραγματικα εχω ριξει τα καντηλια.μια ωρα περιμενω με το ρολοι και δεν συνδεομαι πουθενα.ετσι μου ερχετε μια και ειμαι αοριστου χρονου να τους στειλω στον εξω απο εδω να τελειωνουμε.

μπες στην ιστοσελιδα του οτε...onnline chat η call back και ειδικα στο δευτερο θα εξυπηρετηθεις απιστευτα γρηγορα κ δωρεαν.

Έκανα λήψη ένα επεισόδιο σειράς (Midnight Texas 1x10), όταν πήγα να το δω είδα ότι ήταν επεισόδιο άλλης σειράς(Broken 1x06) .
Το ξανα έκανα λήψη , μήπως κάπου μπερδεύτηκε ο δέκτης , ξανά κατέβασε λάθος επεισόδιο .Και όταν πήγα να κάνω άμεση προβολή , έδειχνε λάθος σειρά.
Κάπου κάποια επεισόδια είναι μπερδεμένα .