tremulinas
New member
- 7 November 2014
- 23
Σημερα δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη αγώνα των 17,00 στην Premier League. Αρχισαν τα κόλπα της Νova
Αν έχει μόνο δικαίωμα να δειχνει ενα αγωνα στις 17 .00 τοτες τη διαφημηζει ο οτε ;
Βεβαια οτι εχει πληρωση παιρνει .......
Και κάτι άλλο που ξέχασα
Στους υπότιτλους πολλές φορες φαινοταν οι μισοί, δηλαδή από της δυο γραμματοσειρές στη μια φαινόταν τα μισά γράμματα,
Σαν να πήρε κάποιος μαχαίρι και από τη μέση και πάνω τα έκοψε. Πράγμα που δυσκόλευε στο να καταλάβεις τι έγραφε.
Το είχα παρατηρήσει και στο plus αυτό, αλλα εκεί είναι δωρεάν (λέμε τώρα)
Αλλα να πληρώνεις 3,5 ευρώ και να εμφανίζονται έτσι. Δεν λέει...
Και σε εμένα εξέδωσαν ήδη λογαριαμο, χρεώνοντας με από 16-08 ενώ συνδέθηκα 29-08.
23-08 εξεδωσαν λογαριασμό ενώ δεν έιχα συνδεθεί καν
Εκανα αίτημα για αποχρέωση και αναμένω
Eιδα το προγραμμα για την επομενη εβδομαδα που ξεκιναει το τσαμπιονς λιγκ και πλεον δεν δειχνουνε επαναληψη αμεσως μετα την ληξη καποιον απο τους αγωνες που ειναι ολοι ιδια ωρα και δεν μπορεις να παρακολουθησεις
πχ την τριτη που παιζει ο ολυμπιακος εχει το μπαρτσελονα-γιουβεντους περυσι θα το βαζανε επαναληψη μετα την ληξη του ολυμπιακου τωρα το εχει την επομενη μερα..(αν υπηρχε replay Hd δεν θα υπηρχε θεμα)
Που θα παει το χαλι με το τηλεφωνικο σας κεντρο.περνω το 13888 για να αλλαξω συνδρομη στο πακετο αφου ταινιες δεν βλεπω ειπα να κανω υποβαθμιση πακετου απο φουλ σε αθλητικο.αλλα πραγματικα εχω ριξει τα καντηλια.μια ωρα περιμενω με το ρολοι και δεν συνδεομαι πουθενα.ετσι μου ερχετε μια και ειμαι αοριστου χρονου να τους στειλω στον εξω απο εδω να τελειωνουμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.